Citat Clara:

- Jag tycker om Carro, det är min syster! Så sa Clara bara så där rakt ut helt plötsligt i dag, hon är bara för söt och go.


Min mamma lyx

Då kom min fjärde glossybox i lådan i dag, alltid lika spännande. Konceptet är så här att dom drar 139:- varje månad den 12:de sen den sista i månaden kommer boxen. Den är lyxigt förpackad i en fin rosa box med sidenband och prassel papper och fem produkter. 1-2 i naturlig storlek resterande i mindre förpackningar. Det är bra produkter och till mycket reducerat pris. Helt klart värt varenda krona. Känns lyxigt när den kommer i lådan :))

 


Njuter i solen

Tösen och jag var inne på tok för länge i dag. Men jag var tvungen att fixa deklarationerna. Och lite städning hade kommit efter eftersom vi bara cyklat och hängt i lekplarken och varit ute i helgen. Men nu sitter vi i varsin solstol och njuter.... Jag av en capuccino och tösen av en apelsin. Solen värmer gott i dag! Vi lyxar oss nog med en glass också ;-)



image description


Min solstråle <3

Min lilla tös det är en liten solstråle. Hon är oftast glad och positiv. Visst har hon egen vilja och kan visa både ilska och ledsamhet men hon blir snabbt en solstråle igen. Hon gör mig så lycklig med sitt stora leende, min älskade dotter <3


Mormor och morfar <3

I bland kommer saknaden över mig att jag saknar min mormor och morfar. Just i dag är en sån dag. Trots det fina vädret och fast mitt humör är på topp. Man kan tro att man ska sakna mer när det är grått och trist och humöret är i botten, men jag funkar oftast tvärtom. Jag kan sakna när dom kom i sin bil och tog en snabb kopp kaffe. Ofta hade mormor med sig en bukett blommor hon plockat i deras stuga i stäudd. I bland hade hon bakat lessler (tro det hette så) jag har receptet ska ta å baka dom någon dag. Hon kunde också komma med inlagd gurka, som hon gjorde på sitt vis ( jag har aldrig lyckats lika bra) morfar var en klok man, han sa saker som fick mig att tänka om och komma till bra slutsatser. Han var tekniskt lagd kunde laga och fixa allt! Vad jag saknar dom vissa stunder enormt mycket. I dag tänder jag ett ljus och sänder dom min tanke. Jag kommer alltid älska er <3


Huvudfoting

Clara har gjort sin första huvudfoting :)


Clara

Clara har skrivit sitt namn för första gången. Men du måste titta riktigt noga ;-)


Värme

Vad underbart väder vi haft även i dag! Cyklat en mil i dag med tösen, lite fika vid båten, stopp vid lillåuddens lekplats även i dag. Det är så underbar miljö nere vid den lekplatsen så ljuvligt denna årstid. Västerås är verkligen fint! Dogge och farfar hälsade på också. Även min son Sebbe och hans tjej Petra. Varit ute hela dagen så skönt. Nu blir det grilla i kväll igen tredje dagen. Nu är bästa tiden på året, vår och hela underbara sommaren är att njutas av :))


Tumstock

Visste ni att man även kan använda en tumstock till att träna gå balansgång på?


Grill

Nu avslutar vi med lite grill Clara och jag cyklade hem från båten stannade till vid lillåuddens lekplats och lekte lite. Men vart tusan tog solen vägen? Har du sol där du är? Här börjar det blåsa så Carro kämpar med att få fjutt på grillen!


Underbara lördag....

Wow vilket underbart väder, älskling tog tösen och min cykel å åkte ned till båten. Jag promenerade och Sebban cyklade dit. Nu lite piknick och fika mys sen cyklar jag och Claris hem, stannar nog till vid lekplatsen på lillåudden :-) Det är så fint ut med mälaren så här års. Jag älskar att bo så nära mälaren det är vackert! Vilken underbar lördag!


Till båten...

Gubben har gjort en ny panel till båten, han är duktig han :) Fin blev den!!!


God morgon vänner

Vaknade till att tösen och älsk kom med frukost på sängen. -Mamma du får låna min HelloKitty mamma!!! Underbart att vakna till, solen skiner ute ur mysigt! Lite saga och mys i sängen, i dag ska vi ner till båten. Har nyss planerat att jag går dit och älsk och tösen åker tar med min cykel. Vi fikar vid båten sen cyklar tösen och jag hem. På så vis fick jag med lite träning i planeringen ;-) Trevlig lördag


Present

Fick finaste lyktan av min stora tös idag tack Carro du är bara för go <3


Äntligen....

Det tog bara tio månader att få ändan ur vagnen eller tummen ur.... Att beställa en mjölkskummare ;-) när jag fyllde fyrtio i somras fick jag en Nespresso kaffemaskin och sen dess skulle jag beställa mjölkskummare men det blev aldrig av. Men i går slog jag till och klicka på beställ kl.11 döm om min förvåning när jag 24 tim senare får sms att jag kan hämta mina varor på Ica. Wow snacka om snabb service och snabb leverans. Nu har jag gottat mig med två capuccino i dag så enkelt och gott!


Började helgen med gymmet

Idag hämtade pappa Claris på förskolan, oftast slutar han senare än mig därför hämtar jag henne. Vill absolut inte att hon ska vara längre än nödvändigt. Eftersom han tog hämtningen passade jag på att träna utan att ha en tid att passa eller att känna stress. Nästan två timmar så ljuvligt. La upp passet så här: 10 min cross bröst, rygg, biceps och triceps fem maskiner 10x2 sen mosade jag 10min på löpbandet i så högt tempo så jag trodde jag skulle flyga av. Jag riktigt såg mig i en komisk situation ni vet man ser på tecknade serier hur man flyger av bandet. Efter det körde jag samma maskiner igen 8x2 sen plankan 1min x 3 avslutade med rodd 10 min. Sen så ville Carro köra lite hantlar så fick det bli ;-) grymt bra pass grymt skönt!!! Satt i bastun en stund drog ut på tiden lite ;-) för älskling skulle stå för matlagningen grillat stod på menyn. Vilken underbar start på helgen :)


Lite lika eller?

<3 <3

image description

 

Mina fina flickor <3 <3

 


Gaaaaahhhhh

Insåg just att jag tryckt i mig 2200 kalorier i bara Marabou helnöt i helgen! Jepp Done Gott och glömt ;-)


I fall du tycker....

.... det är av värde att veta. Jag vet att ni är fler som läser som är intresserad av kost, träning och sunt leverne ;-)


Skippa träning i dag

Fan skrev ett kanoners inlägg som bara försvann nu gick luften ur mig :( skippa gymmet i dag tog mig annan egentid i mitt badrum. Skrubba, ansa, smörjde ja ni tjejer vet vad jag menar. Nu är jag len lika à baby.... Det var nödvändigt kanske skulle skrämt s.......n ur tanterna i omklädningsrummet i morgon (eller kanske inte) med tanke på deras syn på rakning. Men ändå fiskfjällen och buskaget på benen är väck ;-) torsdagslyx à la Nettan! Ett litet glas vin fick följa med. Visste ni att ett glas vin är ca. 108 kalorier jag tog ett halvt 54 alltså likamed 10min på gymmet helt klart värt ;-) nu ska jag kliva upp smörja in mig i en gott doftande lotion krypa ner i kojjen till vad jag tror en snarkandes gubbe. Synd för han missar en len doftande fru ;-) natti natt på er!


Där kom den...

När man har små barn kommer det böcker om blöjor och tre första årens utveckling. Sedan vid sju års ålder brukar man få hämta ut en bok på akademibokhandeln. Sen blir det lugnt ett tag. Har man en dotter så dimper det ned lite trosskydd och bindor sådär runt tolvårs ålder. Vid min ringa ålder har det dimpt ned tenaskydd, redan? Tack Gud nåde mig att jag inte behöver sådana än i allafall. I dag damp det ned i lådan "tonårs parlören" det gör det när man har en fjortis i huset. Så för mig är det tredje boken! Undra vad som dimper ned vid sextio, sjuttio? Vill nog inte veta ;-)


Leta skatt kanske?


Love

Vad är egentligen kärlek? Känns kärlek olika till olika personer? Kärlek till sin man/fru, sina barn, sina vänner, sin mamma, syskon, sina husdjur! Vad är egentligen kärlek hur vet man att det är kärlek man känner finns det nån mall för det? VAD TYCKER DU?


Soffmys

Myser i soffan med mitt lilla <3 funderar om jag ska hugga in och börja med maten. Dammsugaren behöver ta en sväng om också :( Har ingen lust men en kopp kaffe nu så kanske energin återkommer! Trevlig kväll!


Indoorwalking....,

.....super kul!!!


Jepp jepp....

..... Så ännu ett pass då!!!


God morgon måndag

Ledig i dag, kaffe, nyhetsmorgon, musik och en dansande glad tös! Bilbesiktning och tandläkarbesök står på listan i dag. En underbart lugn och skön helg är förbi och vardagen tar över i eftermiddag. Vecka som är fullspäckad, måste klämma in lite träning också ;-) God morgon!!!


Jag säger bara.... Se den....


Vilka är ni?

Kolla in min statistik kurva blå linjen är hur många som varit in. Röd linje hur många gånger. I dag söndag har ni varit in flera gånger jätte roligt. Ni har väl funderat vad tusan gör hon? Ingen uppdatering ;-) vilka är ni? Jag blir jätte nyfiken, lite kommentars torka! Kram till dig och tack för att du kikar in hos mig:)


Äntligen tjoooo....

..... Vad glad jag är. Var till gymmet i kväll och känslan att få logga in och köra ett pass var underbart, vad jag längtat!!! Det blev 15min cross som uppvärmning sen överkropp på lite lättare vikter än vanligt men fler set. Sen avslutade jag med 15min cross lite mjukstart så här efter vilan nu när jag varit krasslig. Vill inte riskera att sjunka om :) Im happy.... Och vad skönt det är att gymma på söndagskväll inte mycket folk alls ;-) startade med en god protein smootie innan jag stack i väg!


Måste bara berätta för dig...

I morse så skulle H och Clara mata fiskarna då lossnade locket och all mat föll ned i akvariumet. Vi fick lov att städa det tog typ två timmar. Men Inge ont som inte har nå gott med sig. Vi fann fyra bäbisar till så nu har vi åtta fisk bäbisar, det tycker Clara är spännande.


Tösens rum

I dag har vi fixat och grejat lite här och där. Bl.a. så fick vi upp spotarna (lamporna) i tösens rum. Det blev jätte bra, svårt att fånga "myset" på bild. I morse fixade Clara och älsk frukost till mig riktig bra start på söndagen!


Clara och Pappa :)


Lördagen i lugnets tecken...

I går tog vi bara det lugnt på förmiddagen. På eftermiddagen var jag och Carro, Clara på klädbytardag på teatern det var sisådär. Man skulle lämna in fem rena hela fina plagg så fick man fem kort och så fick man ta fem plagg. Man fick även lämna in fler, som sen gick till bra ändamål. Efter det var jag och H på barnloppis som kyrkan anordnar där brukar man kunna göra riktiga fynd. Jag köpte röda Vincent sandaler till tösen så gott som nya för 40:- brukar ligga runt 400-500 i butik. Sen slöa vi och köpte spicy mat en "soft" lördag ;-)

 

 

 


Akvarium...,

Claris fick ju ett akvarium för en månad sen, som Carro startade upp. Lätta husdjur inte mycket jobb med passar mig perfekt. Claris tycker det är kul nu har vi fått massa bäbisar också så spännande. Claris ville att vi skulle köpa en groda i dag så vi var in på ZooHoo men grodorna var slut. Däremot såg vi en drakfisk den var riktigt cool, tydligen är dom jätte giftiga. Clara blev livrädd för den och började stor gråta. Hon tyckte den var super läskig! Men visst är den cool?


Max, taco, helnöt, lets dance

På eftermiddagen åkte vi iväg en sväng och handlade lite. Kylen behövdes fyllas på. Vi käka på Max kändes lite skönt att slippa laga lunch, så sällan jag äter snabbmat så det kvittar. Men självklart valde jag det minst onyttiga. Pommes frites äter jag aldrig tycker inte om fritös smaken eller lukten :( Tacos blev det i kväll lika gott som alltid. Toppade kvällen med att äta en Mmmmmarabou helnöt det är två månader sen sist och shit den var riktigt god :) Slö gluttade på Lets dance, shit Hysén är grym på att dansa. Kaffe gäst på kvällskvisten också jätte trevligt ;-)


Ehhh...

Hur ska detta sluta tro, tre år och redan sko galen. Guld, silver och lack ligger högst på listan. Tur att vi får ärva av kusin Nowa. Själv är jag inte nån sko människa köper bara skor jag behöver hellre ett par lite dyrare bra skor än tio billiga som bara blir stående ;-) Hur är det med dig? Gillar du skor? Har du en hel Walk in closet med rader av skor likt Pernilla Wahlgren? Eller har du dina favvosar?


Gillart

Jag tror jag är ensam att gilla vädret i dag. I allafall när jag ser alla statusuppdateringar på facebook. Jag är ledig och jag kan stanna inne å mysa utan dåligt samvete. Fast jag ska ut på eftermiddagen behöver fylla på kylen lite. Tösen är feberfri än så länge, hoppas det håller i sig. Har lite saker jag "borde" göra men struntar i det i dag. Flytta Tösens garderob bl.a. Äh det tar jag en annan dag! Mys frukost och ett mellis har jag hunnit med. Nu vill jag verkligen komma igång och träna, vill bli pigg nu! Frukost kaffe två knäckesmörgåsar Mineralknäcke, keso, rökt skinka och tomat. Mellis kvarg, keso, nötter, kokos, linfrön och passionsfrukt mums


Avbrutna i myset...

Vi blev avbrutna i vår mys kväll. Tösen hade närmare fyrtio graders feber nu är vi inne på fjärde dagen. Även jag har halsont igen blääää.... En halv timmes lirkande att få en ta medicin och tjop så hostade hon så att hon kräktes. Nybäddade sängen var ett minne blott, bara att duscha henne och lirka igen med ny alvedon. Ladda tvättmaskinerna och bädda om så var det med det lugnet ler. Bara att tänka positivt nu blir täcken och kuddar tvättade :) Inge ont som inte har något gott med sig. Men nu vill jag att vi blir friska och krya Claris längtar till lekplarken och jag till gymmet. Tjoooo fyradagars ledighet vi borde hinna med det ;-) nattinatt


Nailfix....

I kväll hade Carro och jag mys, vi lyxa oss med ett glas rött jag har ju helg nu ;-) Vi fixade våra naglar. Mys och kvalitets tid tillsammans.


Lyxxxx....

I dag kom jag hem till ett nystädat hus som luktade gudomligt! Min underbara Carro stor städar varannan vecka. Jag har alltid önskat att ha någon som kommer och avlastar mig och min städning. Ingen här hemma hjälper till överhuvudtaget och jag jobbar, fixar allt med Claris, handlar, tvättar dygnet räcker inte. Jag vill inte ha någon främmande människa smyga runt i mitt hus. Så skönt att ha min Carro känns tryggt, jag får städat och fint och hon har vinning av det ;-) det är ju inte gratis ler Tur att vi har varann!!!! <3


Cirkel

- Mamma titta en rund cirkel!


Lycka :)

Fick en blomma i dag av mina fina tjejer Tack Carro och Clara precis vad jag behövde <3


Energin på G tillbaka....

I dag har tösen varit hemma från förskolan, hon hade feber igår men varit feberfri i dag. Dock hängig med hosta så Bästa Carro har henne i morgon också. Sicken tur för mig/oss jag har en viktigt möte kl.13. På fredag är förskolan stängd då har jag tagit ledigt, sen är det min lediga måndag så det blir fyra dagar med mitt <3 Därför känner jag inte heller något dåligt samvete att jag inte är hemma. Plus att hon har det kanon med Carro det vet jag. I dag tog jag och älsklingen en lång powerwalk i raskt tempo. Eftersom Carro ändå var här, inte ofta vi kan göra något bara han och jag. Det var jätte skönt och det känns som att jag är påväg tillbaka, efter förskylningen. Så skönt nu är det bara att kicka igång kroppen igen, borde inte vara allt för svår startad ;-) Vi joggade sista kilometern hem för tiden blev knapp och jag ville självklart hinna hem till Desperate Housewifes. Nu är uret på tok för mycket så nattinatt min vän och tack för att du kikar in här hos mig!


39,5

Fanns en anledning att tösen slockna strax efter fem. Vid åtta hade hon 39,5 i feber :( I dag är bästa Carro med Claris tack Carro för att du ställer upp du är så snäll! Puss och Kram till mina bästa tjejer <3


Vetenskapens värld

Mycket intressant inslag i programmet vetenskapens värld. Man får en tankeställare om sockrets betydelse. Är det ett gift? Som vi tror oss behöva i stora mängder? Nej enligt forskning så gör det i allt förstora mängder oss inte gott vare sig vi är frisk eller sjuk. Intressant iallafall tycker jag ;-) Är du en godisråtta? Sötsugen? Jag är det i bland och då lyxar jag med en 200gr helnöt. Man behöver inte bli fanatisk men i stora hela är det nog bra om man tänker sig för vad man stoppar i sig. Det finns massor av "smygsocker" i vår kost. Dessutom i smågodis är det på tok för mycket andra galna ämnen som inte är bra. Se inslaget i vetenskapens värld på svtplay ;-)


Fin besök

I går hade vi värsta fin besöket av två tjejer Grynet och Ester. Jag tillbringade mestadels tiden mysandes i soffan med dom. Söta som rackare som gillar att soffmysa och snarka. En och en annan fis bjuder dom också på ;-) Tur att vi har stor soffa!


Min andra fina tös

Jag älskar dig min fina tjej <3


Tröttis

Min lilla tös var helt slut i dag efter förskolan hon somnade kvart över fem redan. Orkade inte ens äta sin välling ;-) Min lilla gumma!!!!


Trevlig lördag önskar jag dig

Nu dyker jag i badet med ett glas rött sen bär det i väg på lite tjej träff tjing


Nybakt foccacia

Bakat foccacia i dag på dinkelmjöl gick hur bra som helst. Ska ha med det ikväll!


Hej vad det går....


Kiosk

Världens bästa kiosk hittar ni på Stohagens lekplats. Den säljer hamburgare, pizza, coca cola, piggelin och juice ;-) Välkomna!


Kärlek <3

Lite fundersam..... Tittar på en stor kille som parkerar sin cykel brevid Claras cykel.... Vår i luften så härligt!!!


Lekplats häng....

Vi hänger på lekplatsen....


Gör som mamma ;-)

Vi satt ute på trappen och fikade, tösen tittade på mig sen la hon upp benet likadant. Nu leker vi i sandlådan, TACK farfar för att du fyllt på sand. Åhhhh vad mycket sa Clara :) Det är underbart skönt i solen i dag, varmt i luften!!!


Repris

Clara och jag myser och tittar på Lets dance reprisen, eftersom vi sov i går ;-) Sen ska jag baka focaccia tills i kväll. Ut en sväng till lekplatsen ska också hinnas med :) tjing

 


God morgon lördag!

Igår blev det inte mycket bloggat. Jag kom hem vid fem efter en dag med utbildning. Värk i kroppen och känner mig allmänt utslagen. Tösen somnade i soffan klockan sex. Fick sätta på henne pyjamas sovandes. Själv somnade jag halv sju i min säng. Sov tretton timmar helt makalöst. Så här blir det väl när man bara kör på och inte vilar när man har nåt i kroppen. Hostan har iaf gett sig. I kväll blir det lite äta gott och mys hos en arbetskollega. Ha en bra lördag min vän


Firat nittonåringen...

I dag lagade jag tacogratäng åt Sebbe på hans dag. Och vi fikade kokos och färskost kaka med jordgubbar. Nu är soffan full med ungdomar + jag som sitter med en varsin phone och dricker kaffe ;-) och hockey på tvn. Ska lägga mig snart han grym huvudvärk och värk i kroppen. Vill inte gnälla men är så j.... trött på att vara halvkrasslig :(


Trind

Kommer ni i håg att jag tipsade om Trind nagelförstärkare. Nu har det gett resultat, mina naglar var sköra och nästintill obefintliga. Nu börjar dom se riktigt fina ut!


Grattis Sebbe 19år

I dag fyller min älskade son nitton.... Mooaaaaahhhh jag fattar inte känns som jag nyss var nitton själv ;-) Men det är ett tag sen!


Twitter

Skön twitterbild från förskolan i dag ;-) Mina söta, fina, goa tös <3


Stevia ett litet tips...

Bra alternativ om man måste "söta" något banverk eller annat. Stevia strö påverkar inte blodsockret och ger få kalorier. Det är gjort på örten Stevia rebaudiana som har använts som sötningsmedel i många hundra år. Finns på Ica lite dyrt 300gr ca.40-45kr men bra att ta till om behovet finns.


För varenda unge

Ni som följt min blogg länge, vet att jag är torsk på att köpa grejer som kommer välgörenhet till godo. Nu var det nyckel ring jätte söta Unicef.se för varenda unge. Det lilla gör skillnad det ska man aldrig glömma ;-)


Man kan äta "gott och nyttigt" här kommer ett tips

Bakat eller rättare sagt slängt i hop för det var hur lätt som helst. En LCHF kaka, jag kör inte LCHF men det finns ett och annat bra recept som man kan använda sig av om man vill "skippa" sockret! Och ändå lyxa och äta gott! Den ska serveras med frukt eller bär, jag skivade lite jordgubbar mums vad smarrigt det blev....


Linas kasse

Mums vad gott Linas bjöd på i dag. Varmrökt lax, god sallad, kokt potatis och citron och dill sås. Ska köra en månad till med Linas sen blir det paus över sommaren. Gjorde så förra sommaren, då vill man grilla och äta annat :) Claras ville att jag skulle ta kort på hennes lilla portion. Det enda som hon åt var laxen. Hon är urusel på att äta :-(

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_197994919.jpg" class="image">


Love - mys - gos

En bild säger mer än 1000 ord ;-)


Ehh.....

Ligger och läser Amelia blicken landar på ett mode reportage. Vad är det jag ser? Kolla in blusen ;-) Precis en sån hade jag när jag var fjortis. En röd och en vit. Är jag gammal nu? Brukar väl vara så när man kan se att modet går igen ;-) ähhhh ehhh... Jag kanske ska ta och köpa mig en igen! Hade du en sån?


Alone time

Sitter ensam i soffan med ett gott kvällsmellis, lättfil, keso, jordgubbar, passionsfrukt, fiberhavregryn och valnötter. Mums! Och en bok, min tös sussar här brevid, mannen ligger i migrän. Haft en provokativ tonåring här i kväll så nu behöver jag lugnet och min bok ;-) Dags för jobb i morgon, så vips var denna påsk och ledigheten över! Har ni haft en fin påsk? Firar ni påsk eller är det bara en skön långledig helg?


Jippo

I helgen var det nåt jippo nere på stan med karuseller, godisregn, smurfar, nalle puh. Carro var ned med Claris vi två tillfällen. Och jag fick tapetsera lite i lugn och ro ;-) Tack världens bästa Carro <3


Clara poserar....

Clara poserar framför kameran, pappa lärt henne rock n roll tecknet.


Check

Handlat - check, matlagning -check, tvättat - check, gosat tös - check, blivit kallad miffo - check, kaffe - check, nu dyka ned i soffan - snart check ;-))


Morgon walk

Trotsade min förskylning och tog en morgonwalk innan frukost. Kändes helt okej inte full energi men ändå skönt att röra på mig och få frisk luft. I dag ska jag brottas med tvätten och så behöver jag handla lite. Ska vara ute med tösen och gunga lite också. I morgon är det jobbdags igen ;-)


Pussgurkan

Min söta pussgurka <3


Smakade bra :)


Så här kom bilden också ;-)


Kylskåps tömning....

Kylskåps tömning så här efter påsk. I morgon kommer Linas matkasse igen så det är bra och tömma lite och få ledig plats. Det blev gratänger på ris, olika skinkor, ädelost, spenat, vanlig ost får se hur det smakar ;-) Många hungriga magar här för nu är huset fullt igen ;-) Tänk en ledig dag till i morgon så ljuvligt!!!


Huset fullt i morse....

I morse var det fullrulle här... Huset fullt med ungar och deras respektive. Tv apparater, datorer och musik. Lugn söndag? Njaeeee.... ;-) tjop så var det tomt jag är alldeles ensam hemma, jag hör klockornas tickande och akvariepumpen. I bland är det så skönt att bara vara själv. Men lite sällskap av Persbrant har jag. Bara trycka på pause om jag vill ;-) haha... Ska njuta lite till snart är det fullrulle igen. Hur har du det? Huset fullt eller ensam? Egen vald ensamhet är trevligare än icke egenvald. Jag älskar mina barn och njuter av att ha huset fullt men ska inte "sticka under stol" med att lite ensamhet och ladda tystnad och höra mina tankar i bland också är skönt i lagom dos ;-) Förskylningen bråkar med mig fortfarande och nu börjar det kännas jäv irriterande. Vill vara pigg och kry och träna! Fortsatt glad påsk min vän!


Nalle


Tösens rum

Min renovering i helgen börjar lida mot sitt slut ;-) Härligt nu blir det lite slappa två sista dagarna. Lite lister och sånt kvar men det går vänta. Blev riktigt gulligt ett riktigt flickrum. Det bästa hon har fått mer yta att leka på!


Nalle

Tösen kom just hem så "happy" hon och Carro hade lyckats fånga en söt
Nalle med klon. -Mamma jag fick nallen med klon. Hon har varit nere på city med Carro och åkt karusell och haft lite mys! Det var så skönt att få tapetsera och måla alldeles själv ;-) Lillbusen är hemma igen och på underbart humör riktigt mysigt! Kan bli en fin lördag med lite tur haha men det kan svänga fort också. Sista lilla våden ska upp nu sen blir det att duka fram lite käk tjing:))


Glad Påsk!


Påskafton

Gubben och svärsonen pular i båten. Jag målar och ska tapetsera, Carro och Clara ska ta en cykeltur! Sen blir det att äta lite påskmat och soffmysa!


Fullmåne

Det slår aldrig fel, när det är fullmåne får jag svårare att sova. Undra vad det beror på? Bor det en liten vampyr i mig? Haha... Har hört att det är fler som får svårare att sova under fullmåne tid? Hur är det för dig?


Åhhhh... Mamma vad fint!

Suck och stön och svordomar hördes när älsk höll på med väggen. Han tycker att jag är dryg i bland med mina idéer ;-) Men när det gäller att pula med båten då minsann finns det tålamod. Undra om det kan ha med motivation att göra. Jag tycker det var en schysst deal en dag fixa hemma belöning tre dagar att pula med båten. Eller hur det var väl snällt av mig ler. Nu ska jag med flinka fingrar måla väggen i turbo fart för klockan fem ska vi vara i Ransta på påskmiddag. Glad påsk!!!


Jasper

Bror var förbi en sväng och fikade med sin son Jasper och så att jag kunde ge honom ett påskägg. Shit dom är så lika, syns att Jasper är en "Hodénare" ;-))


Första lagret rosa...

Det ser väääääldigt rosa ut... Men det ser bättre ut i verkligheten plus att det inte torkat. 23.15 glass med bär pause. Sen blir det lager två innan huvudet får landa på kudden. Förkylningen har jag förträngt men den lär påminna sig i natt ;-)


Irisch på likör 43

Jepp fuskhelg med besked... Sjukt krasslig hostig ont i halsen bara skit haha... Ingen träning så jag å älsk bestämde oss för att fuska i påsk rejält. Sen på tisdag är det tillbaka till vardagen igen ;-) Åh då hoppas jag att jag är frisk och kan träna igen! Ps. Älsk har gått ner 8kg helt sjukt men sant! Han har inte bantat på nå vis bara ätit "rätt" och tränat, så lite fusk lär väl inte skada ;-)


Renovering pågår...,

Startat piffningen av tösensrum. En vägg blir rosa, en vägg med tapet, en trävägg med spotlights. Det kommer bli så fint! Skärtorsdag vi har ätit gott myst! Men nu ska jag måla ett lager rosa. Jag vet det är inte klokt halv elva ;-)? Men det är just så det är för nu sover tösen och jag får måla i fred. Jobbet är där och ju snabbare jag är färdig ju mer kan jag slappna av och njuta resten av påskledigheten... Projekt renovering är påbörjad likabra att avsluta det snabbt. Ting penseln väntar ;-)


Rosa såklart

Förra helgen snurrades det runt med rummen här. Nu till helgen blir det piffning av tösens rum, rosa såklart. Det var inte lätt att hitta en fin tapet med bra pris som inte var hysterisk i färg och mönster. Jag tycker barn bör ha lugn och harmoni i sitt rum. Det blev en mild rosa med fjärilar hoppas nu det blir bra! Skulle lagt mig tidigt i kväll men som vanligt blev det inte som jag tänkt. Men nu dyker jag ner i bingen och hoppas att hostan låter mig sova gott! Nattinatt

http://mrsnatten.

 


Trollberget






Fick mail i går från Claras förskola, bilder som var nytagna på vad hon
gjorde på dagen. Det tycker jag är coolt att sitta på jobbet och få dags-
färsk information om vad min tös gör. Hennes förskola twittrar också
nytt och modernt ;-) Att kunna vara delaktig och följa sitt barn under
dagtid när dom är på förskolan.

=)

Stjärna

Min lilla 3-åriga tös hon är min stjärna. Hennes första pärlplatta kom hon hem med igår. Min stortrollare som börjat på avdelningen för dom större 3-5åringar. Där får man göra pärlplattor och pyssla, hon har gjort den alldeles själv. Bra träning för finmotorik och koncentration!


Worldfeud

I kväll har Carro varit här jag har mestadels tagit det lugnt. Carro hjälpte mig färga dom grå som letat sig fram igen, envisa jäklar de där! Vad kul det var när jag loggade in på bloggen i dag, flera kommentarer ;-) Har tittat på Desperate Housewifes riktigt roligt avsnitt i dag. Kurerat mig med vitaminer och te. Avslutade kvällen i soffan med ungdomarna. Vi satt fyra stycken och spelade worldfeud med varann. Riktigt muppigt egentligen, totalt osocialt eller kanske typiskt 2012 fick in ett 99poängs ord, mitt rekord! I morgon ska jag köpa tapet och färg till tösens rum. Ska ta det lugnt i helgen ska "bara" måla och tapetsera lite ;-) Vad gör ni när ni tar det lugnt?


Kärlek

Min fina son som snart fyller nitton. Kan inte fatta nitton år? Vad hände? Bild tagen av hans tjej Petra


Dåligt humör :(

Usch vad jag är på dåligt humör, blir det när jag inte är pigg och inte kan träna FAN! Varit på jobbet med nöd och näppe fryst, huvudvärk, hes, ont i halsen. Tur ändå att jag jobbade två personal var redan sjuka. Så Inge pigg och gå kort ingen höjdare. Men jag försöker pina på snart påsk och långledigt då får jag kurera mig. Nu ska jag göra månadens TRÅK betala räkningar. Sen dyker jag i säng tidigt och hoppas jag vaknar lite piggare och gladare. Vill bli frisk vill komma i väg och träna ;-)


Påsk snart!

Tösen målade med vattenfärger, jag hade tänkt mig få en fin teckning. Men hon tänkte tydligen nåt annat. Ja det är ju snart påsk så påskkärring kanske? Min söta tös <3


Helt slut...

Ett tolv timmars pass med att snurra runt rummen här... Sebbe tog Claras, Clara tog Sebbans, och Sebban fick Sebbes. Målet med denna om möblering var att Clara skulle få ett större rum. Men ack jag ångrade att jag startade detta projekt med förkylning i kroppen. Men nu är det gjort, blev bra nu återstår bara lite renovering av gummans rum lite rosa väggar och så ;-) Nu blir det å sussa nattinatt


Fish

Då var vi med akvarium igen, jag fick ett av vännen. Ställde ner det i källaren kände att jag inte orkade fixa det. Men så i fredags när vi var bortbjudna hade Carro fixat i ordning det så i morse stod det klart i Claras lekrum vilken överraskning. Clara och Carro åkte och köpte lite fler fiskar och växter i dag, meddans jag målade. I morgon ska vi snurra runt med möbler och rensa. Det blir både roligt och jobbigt ;-) Dessutom bråkar förkylningen med mig fortfarande hes, svider i bröstet lite ont i halsen :( Borde tagit det lugnt i helgen egentligen. Nä nu dyker jag ner i min goa säng Nattinatt


RSS 2.0