Inte kunnat logga in :(

Jag har inte kunnat logga in på bloggen på flera dagar. Nu gick det dom har tydligen gjort om bloggen så nu känner jag mig jätte vilsen haha kommer med inlägg från vår midsommar senare. Nu ska vi packa in grejer i bilen för hela flyttlasset vi har på altan skall börja flyttas vidare ;-) fullrulle som vanligt! 

<3


Mess 06.15 som fick mig att vakna

I morse 6.15 fick jag mess från min nittonårige son. -Mamma ring mig jag har krockat! Skönt uppvaknande på min lediga måndag NOT hursomhelst bara plåtskador och sonen och dom i andra bilen mår bra det är huvudsaken. I väg och lämnade in lite urväxta kläder efter Clara på http://barnshopen.se">barnshopen.se hittade förstås jätte fina nästan som nya kläder till henne tre outfits för runda två hundringen perfekt!!! I väg och lunch gymmade med vännen C och sen lunchade vi på sportköket. Carro och Clara var nere vi mälaren och fiskade och tittade på ankbäbisarna dom var ute i tre timmar! Väl hemma har jag plockat lite med tvätt och så.... Nu blir det mystid med tösen resten av dagen. I morgon dags för jobb igen men det slog mig just att det bara är en tredagars vecka tummen upp för det. Nu hoppas jag på lite sol till midsommar!

 

 

 

 

 

 

 

 


Åsa Nisse

Ligger i sängen och tittar på kultfilm Åsa Nisse. Haha asskön jue ;-)


Äntligen en gungställning

I dag var vi och köpte en gungställning till Claris. Och en gasolgrill till oss har velat haft en gasolgrill i många år. Vi satte sprätt på lite av skattepengarna. Hittade en sån cool lila grill som var nedsänkt på Bauhaus ;-) Fixat och grejat lite här hemma också skönt att få lite gjort! Ledig måndag i morgon nice :)


App tips :)


KRAM


God morgon skit väder.... :(


Instagram

Har du Instagram och vill följa mig där heter jag även där mrsnatten ;-)


Väck med dom små grå...

.... Ehhh eller dom små grå som börjar ta sig friheten och sprida sig ut lite för mycket kan jag tycka ;-) Vi hyrde en dag i Phuket i dag. Har försökt hyra den så många gånger men den har alltid varit slut. Den var bra tyckte jag rolig och med ett bra budskap och dessutom lite love också. Klart värd att se!


Cykeltur

I dag tog vi en cykeltur på 1,3 mil inget pulstempo men lite ben träning i allafall. Vi såg lite djur på vägen, stannade och hyrde film och åt en sallad och mös på Kajens fik jag bara älskar att bo som vi gör närheten till allt ;-) En riktigt mysig lördag eftermiddagen med Claris och älsk det behövde vi :) Glömde Claris hjälm på förskolan i går så brorsans fick duga!


Heja Sverige

Det ser mörkt ut för Sverige tyvärr, men grannen har iallafall hissat Ica Maxis heja Sverige flagga i flaggstången.... Heja heja!!!!


Oxfilé gillas...

.......av min treåring, och oss andra. Carro, Niklas, Sebbe och Clara och jag gick upp till Slow Down och käkade och mös lite, like old times ;-) Myyyyss!!!


Baglady

Köpt en present till mig själv idag, det är JAG värd!!! Kan man inte värdesätta sig själv kan man inte värdesätta dom runt omkring sig ;-) Visst är armbandet fint köpt på Skultuna mässing där som säljer Baglady och snö till kanon outlet priser. Ett litet tips om ni behöver inhandla presenter osv ;-)


Hur gulligt är inte detta då ;-)

Att få en hink egen plockade klöver blommor av sin tös! Helt på eget initiativ ;-) Det är kärlek!!!!


Gym

Började helgen med ett gympass, nästan tomt på gymmet. Så skönt att bara kunna köra. Fick med mig Tina också jätte kul!!! Det gjorde vi bra så här på fredags eftermiddagen!


Jaaaaaa tack....

Det presentkortet får gärna hamna i min box ;-)


Livsfarligt juuu.... ;-)


Cool återvinning....


Vårruset, lack och mer kärlek....

Clara har haft barnvårruset i dag, hon var jätte stolt. Jag har shoppat lite, skön plåster på såren, hjälper för stunden iallafall. Rea på polarn och pyret. Kanske jag lyckas ta en outfit bild på tösen i morgon. Fick ett nagellack i sommarpresent på jobbet idag, great. Målat i kväll och tagit ett glas Rosé tack för det. H varit och fiskat!!!! Tips på super överlack Seche Vite 129:-,på Åhléns helt suveränt man målar på det direkt på nymålade naglar färgen ska inte torka. Blir stenhårt!!! Tumme upp!!! Kolla in glassgubben har skaffat tjej ;-) Ny fototedigerings App igen jätte kul
Och gratis förstås :))

 


Tösens första förälskelse

Tösen är förälskad pojken heter Philip och är 4år. Hennes ögon tindrar så fort hon får syn på honom. Hon tog med sina nya vita finskor för att visa Philip. I går när vi satte oss i bilen sa hon: Citat: -Mamma jag ääääällllssskkar Philip jäääättte mycket! Han vill inte kramas och pussas han måste bli större! Slut citat. Min lilla stumpa visst är det vackert med kärlek oavsett om man är tre år eller åttiotre ;-) Eller däremellan <3


Gym

Dåligt väder lika med gym väder.... Carro och tog ett axel, rygg, triceps pass. Vi tränade hårt i dag så i morgon lär träningsvärken ge sig tillkänna. Men så skönt. Jag hade sådan spännings värk mellan skuldrorna i dag och nu känns det mycket bättre när blodcirkulationen kom igång. Tisdag i dag jag saknar Desperate Housewifes tänk att det aldrig ska komma nå mer avsnitt "sorg" I morgon ska Clara ha friluftsdag på förskolan dom ska springa barnvårruset på Djäkneberget. Det är så roligt när dom anordnar lite extra. Nu blir det en kopp te och sussa :) Ps. Hittade en kul grej i hörnet på gymmet i dag den tog både lite här och där :)


Bröd i ugnen

Fick lite energi så här på kvällskvisten, så nu har jag bröd i ugnen :) En kopp kvällsro te sen blir det dyk i sängen och krama kudden :) God natt på er och tack för att ni finns, en blogg utan läsare är liksom inte nå vidare ;-)


Svettigt spöke....

Hade blixt på och skulle göra tummen upp för mina 60min på cykeln och svenska första målet. Blixten rakt i mitt svettiga nylle så det blev ett svettigt spöke. Jaha ja 2-1 nu tar jag och gör lite situps och armhävningar tar en dusch. Måste byta batteri på cykeln det ballade ut precis innan 60min :(


Fotboll @motionscykeln

Min egentid lyser med sin frånvaro just i dagarna. Orkar inte stressa i väg sent på kvällen. Dessutom är jag själv med tösen. Så jag hade två val ta ett glas vin el en öl till fotbollen, som typ halva Sverige gör just nu. Eller val två sätta mig på motionscykeln och se fotbollen. Jag valde motionscykeln. Har nu suttit 45min och pannan pärlas av svett schysst stöd till svettiga Zlatan ;-)


Vrålhungrig tös

I dag när jag hämtade tösen sa förskolläraren att hon varit jätte hungrig vid lunch. Hon frågade om C åt frukost hemma? C äter välling på morgonen och jag trodde hon åt frukost på förskolan. Vilket hon inte alltid gjorde. Sen visade det sig väl hemma åt hon massor, liten youghurt, havrefras med fil, 6st köttbullar och en flaska välling. Woooow det är massor för att vara Claris!!! Hon verkar bestämt vara inne i en "växafas" min lilla stumpa!!! Varför nöja sig med en skål fil och kuddar???


Idiot

Alltså det finns en kvinna som kör totalt idiotiskt på Skultunavägen på morgonen strax före åtta. Hon kör hejdlöst fort, gör tok omkörningar som utsätter henne själv och oss andra för livsfara. Hon är i min ålder galet har man inte mer förstånd? Jag har vid flera tillfällen fått tvärnitat för att undvika att hon ska krocka med mötande trafik! Galet!!!


"Stonelove"

Hittade en hjärtesten på uppfarten, undra vad det betyder? ;-)


Kärlek


Enkel,gratis och kul App

Laddade ner en lite rolig App ett tips jag fick av en tjej kolla gärna in hennes fina blogg http://annalejd.webblogg.se/?tmp=05185501


Aj ont i magen...

Fy tusan jag åkte dit på godis i dag.... :( Köpte bilar till Claris förra helgen och så var det två för 25:- inte kunde hon få äta två påsar. Så jag gömde en och kom på det nu i kväll. Så jag åt den snabbt nu har jag ont i magen :( usch och fy!!!!


Fiske

Pappa och Clara var ner en sväng till hamnen och fiskade lite, det tyckte hon var spännande :)


Tips...

Jag har inte varit så förtjust i Rosé vin. Men Sebbes pappa köpte en nyhet till vi skulle fira examen här. Och shit vad gott det var ;-) Jag ändrade helt uppfattning om Rosé vin ;-) Ett litet tips om ni vill testa!!!


En heldag med min tjej

Tre timmar ute, Lekparkshäng sen trädgårdsarbete sandlådelek och bollkastning. Dottern ville knappt gå in, det var skönt ute. Trots att sommaren verkligen beteer sig riktigt svenskt nu med regnet hängande i luften. Vi tog ett mysbad tillsammans och åt jordgubbar i badkaret. Nu har vi kurat ihop oss i soffan under filten och tittar på smurfarna. En heldag med tösen myyyyys <3 Clara och jag :)

 

 

 

 

 

image description

 


Hänger i lekparken

Uppehåll, sol och 17grader vi hänger lite i lekparken. Fikar och äter rester riktigt mysigt!!! Skön slapp lördag har Clara och jag <3


Min solstråle <3


Det ringer mamma!

Här ringer det i Claras telefon hela tiden, Erik, Marre, pappa och självaste Hello Kitty.


Examens kväll

I går hade vi lite grill och mat eftersom Sebbe gått ur skolan. Det var trevligt även om det kräver rätt mycket förberedelser. Carro hjälpte mig som tur var, Tack! I dag blir det en dag att slöa :) Ha en fin lördag alla!!!


Eller? Eller inte?

Visst är det lättare och ha åsikter om andra? Än sig själv!!! Visst ligger det lite sanning i det? Jag är så less på människor som ser andras fel och brister, men att se sina egna eller det som sker av sitt beteende eller agerande finns inte. Man kan inte blunda i evighet, tillslut måste man öppna ögonen om inte då bara för att glutta lite. Då är det förmodligen jätte jobbigt, så det bästa är egentligen att inte blunda alls från början! Se dig själv, granska dig! Det är jobbigt och tungt men ända sättet, finns inga genvägar ;-D


Grillkväll

På kvällen grillade vi och hade trevligt! Vännen J som hade sprungit milen på rekord tid kom över och käkade :) Med sig hade han lilla söta Ester som Clara kallar "Hester" Hon kröp upp hos Claris och gosade ner sig! MYS!!!

 

 

 

 

 

 


Avslutnings lunch

Vi åkte ned på stan, Sebbes pappa brukar bjuda Sebbe på avslutnings lunch det är en liten tradition genom åren. Eftersom det var sista året så följde Jag, Carro å Clara med Sebbe valde Jensens. En mycket trevlig
Clunch!!! Allt för vår son han är det finaste vi har :) Grattis älskade Sebbe <3 Det var indianer på stan som vi spanade in Claris tyckte det var spännande och läskigt ;-)

 

 

 


Examen

Sebbe gick ut skolan i dag, han har nu gjort sina tre år på gymnasiet. Han har gjort det så bra! Jag är jätte stolt, hurra för dig Sebbe, hurra för Anton och Dennis också nu väntar vuxen livet och arbetslivet och ni kommer fixat det galant grabbar :))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Black Swan

Har du inte sett den? Så gör det!


Black Swan

I dag tog vi en cykeltur till båten, tog en glass med Thea och hennes mamma och pappa. Sen åkte vi hem till dom och fikade och lekte lite. Hade tänkt åka och handla men energin försvann så vi åkte hem! Tråkväder! Nu en kopp kaffe och filmen The Black Swan. Hoppas du haft en fin nationaldag det har Clara och jag haft!!!

 


Slår en drill

Det fanns inga buskar att slå en drill bakom, i Idre fjäll :) Men en underbar utsikt!!!


God natt

Vilken reaktion på min strykning här och på instagram. Tagit ett beslut INGET mer stryka till 36,19,14 åringarna här hemma!!! Nån måtta får det vara på servicen ;-)) Dom timmarna kan jag lägga på nåt roligare, God natt!!! :)

 


Sorg :(

180:de och sista avsnittet av Desperate Housewifes har just gått på tv. Fyllt av skratt och gråt. Ja jag vet jag är en riktig DH nörd. Men jag gillade serien av många anledningar ;-) Nu är det över får leta nått nytt att följa. Tips någon?


Done

Jaha då har jag slagit ihjäl några timmar så här på måndags kvällen!!! Strykning-check tvätt-check matlagning-check disk-check duscha tös-check dammsugning-check kostrådgivning-check fått hjälp-no check. Nu blir det en kopp te och krypa till kojs- snart check ;-)


Bläääää

Det absolut värsta tråkigaste jag vet är att stryka!!!! Hur kan man tycka det är kul eller rogivande. Jag bokstavligen avskyr det. Det enda positiva är att när jag väl gör det typ var sjätte månad (ja så illa är det) Då får jag typ massor av nya plagg igen som jag glömt bort!!! Billig garderobs uppdatering bara ta fram strykbrädan och strykjärnet ;-)


Tittut ;-)

Nu sitter jag i soffan med en välförtjänt kopp kaffe. Carro och jag körde ett pass med fria vikter på gymmet. Ett kanon pass :) Nu gör tösen pärlhalsband, sonen ska dammsuga och jag hugga in på maten. En typisk måndag här hemma hos oss! Vad lyx det känns med ledig dag på onsdag och så är jag ledig på fredag! Skön vecka men brrr det känns som höst, nu får faktisk solen komma!!!! Vi passade på att boka pass i dag för resten av veckan. I morgon blir det Indoorwalking, onsdag gym och söndag Flex/Indoorwalking. Härligt!!!

 


3 juni - 6 år


Släpade mig i väg

Carro och jag har legat lågt med träningen i över en vecka:( Jag har inte mått nå vidare med min värk och energin har varit i botten. Detta lågtryck väder gör inte saken bättre. Men i kväll pallra vi oss i väg och väl där visade det sig att det var ett Indoorwalking pass medel. Som vi impulsivt bokade, vi har bara gått på bas pass för dessa tider har passat bättre. Det gick galant med medel vi var super duktiga. Åh jädrans vad skönt och svettas ur ordentligt! En kopp kvällsro och två knäckisar med tomat och ägg innan läggdags. I morgon en ny vecka med nya utmaningar. Skulle haft ledig måndag i morgon men kommer jobba förmiddag. Onsdag ledig dag och fredag ledig dag. Sebbe har avslutning på sina tre gymnasie år. Han tar inte någon student men det spelar ingen roll. Vi firar honom på fredag att han kämpat sig igenom dessa år. Jag är stolt <3 Så det blir lite att förbereda inför fredagen men Carrobarro har lovat att ge mig ett handtag ;-)


Desperate Housewifes

Snart är det dags att ta farväl av Desperate Housewifes nu ska jag se tisdagens repris sen på tisdag går sista avsnittet ever ;-( Det blev åtta säsonger mellan 2004-2012 Jaja allt har sitt slut!!!


Sant :)


Utflykt...

I dag har Carro, Clara och jag varit på en liten utflykt till brorsans stuga. Påväg dit hoppade en Älgkalv upp på vägen tur att jag "tantkör" som Sebbe brukar säga, annars hade det inte gått så bra. Clara åt lördags godis i bilen och gjorde tummen upp för det. Nu har hon "socker uppåt humör" likt en studsboll!!! Kollade lite på Sebbes BMW också som står i brorsans stuga. Nu ska vi äta tacos pasta gratäng sen blir det ett värmande bad och film mys under filten för fy vad kallt det är.


Har inga ord.... 2 juni??? WTF

 

 


Fredag äntligen helg :)

Underbara Carro hjälper oss att måla och fixa till boden. Nicklas också den blir så fin! Här har vi haft fredags mys som de flesta Svenssons stod tacos på menyn ;-) Lets dance finalen såg vi, Anton Hysén var verkligen grymt duktig killen! Jordgubbar blev det till efterrätt!!!! Mums svensk sommar ;-) och vart fan tog den vägen? Tio grader 1 juni helt sjukt. I dag använde jag mitt presentkort jag fick av arbetskollegerna när jag fyllde fyrtio det blev en jätte snygg ring från opera & Co. Nu ska vi streama en dag i phuket. Ha en fin helg!

 


RSS 2.0