http://www.jonasericson.com/


Världens bästa Jonas....

.... som är en grym trubadur!

Ska du/ni ha fest så kan jag lova att Jonas gör kvällen komplett.
Vet ni varför?

Jo för han är bäst!

http://www.jonasericson.com/

<3

Han gjorde mitt bröllop till ett oförglömligt ögonblick <3

Likaså min mors 60-års fest vill ni ha det lilla extra så ska ni ha Jonas!!!




Ska inte tracka er mer....

....med fler inlägg i dag ;-) Bara säga god natt och trevlig helg med en mys bild på min ängelprinsessa <3

För nu ska jag krypa till kojs med mina åderbråcks ben och lägga dom högt (först ta av stödstrumporna) läsa bok och säga till mig själv även unga får åderbråck det beror inte på din ålder gumman ;-))

Tjing tjing


Köket

Som ni vet så renoverar vi vardagsrummet och jag är oväntat lugn. Jag bryr mig inte överhuvudtaget snarare tvärtom. Det är skönt utan vardagsrum, jag förstår om ni tänker fan vad hon ljuger men det är sant. Struntar fullkomligt i om och när det blir färdigt! Vägrar lägga energi på att sakna ett vardagsrum ;-) Det kommer när det kommer, då blir det förmodligen ännu roligare.

Har en vän som satt med sin man och pratade om vårt renoverande. Han sa hur orkar dom mm. Då sa hon men har du inte märkt det är som terapi för dem, dom är som gjutna för renoveringar!!! Åh banne mig hon har f*n rätt hihi

Så väntan på vardagsrum fick mig att förnya i dom redan befintliga/klara utrymmena så ny hissgardin och nya kökslampor gick det bli så nöjd. Nu ska bara köks bordet målas vitt och en tapet våd upp. Funderar starkt på att lämna in bordet på sprutlakering för enkelhetens skull... Vi får se!!!

Nöjd med lamporna i allafall :)


Lager 157 har jag....

.... Älskat sedan jag första gången besökte det i Hälleforsnäs för flera år sedan. Grymt billigt och kanon kläder. En av mins favoriter är Bondelid och på Lager 157 är det kanon pris på just Bondelid. Och kläder till tösen gryyyyymt fina och as bra pris.

Och nu finns det i Västerås jiiiieeer på Erikslund sjukt underbart. Där inköptes flera julklappar i går vilka inte får vara med på bild.

Välkommen Lager 157 till Vässan =)

Sjukt bra kläder (märkes) till bra priser passande alla åldrar. Har du inte besökt butiken så DO IT =)


Julens färg...

.... Även phonen fick bli pimpad med julens färg. Massa billiga skal på mediamarkt det gillas så en och annan julklapp köptes också ;-)

Har du köpt några julklappar? Jag ligger ruskigt bra till men det är inget ovanligt för att vara jag!!!


En dag....

....utan huvudvärk jiiiiieee... Känns som jag går på moln. Värt de 600:- det kostade att knäcka nacken till rätta, höften känns också bättre tjiiiioooo......

Men så får jag åderbråck som gör svin ont jäv....S..... Inge kul att bli gammal :( eller vad säger man äldre ;-) Men jag vet fler både i min ålder och yngre som opererat så det får det bli. Ringa läkare på måndag!!!

Värsta mys fredagen här hemma i dag mannen är på julbord. Jag var på Erikslund och bytte ett par skor jag köpte för ett år sedan som gick sönder fick nya fett nice. Köpe med sushi mumma vad gott med ett glas vitt. Har tre glada barn i dag inte fel det heller!

Nu rullar bilar filmen som tösen kikar på, mys fredag javisst och ingen huvudvärk ja tack!!!

Hur har du det, denna kalla snöiga fredag?

Har du advents pyntat? Det har jag fick en infallande lust konstigt jag som inte brukar gilla julen speciellt ;-)


Knak knak....

.... Lät det när kiropraktorn knäckte min rygg som tydligen var väldigt sned. Hon trodde att min höft som värker berodde på sned rygg. Vi får se nu har hon knäckt den och nacken till rätta, läskigt men nödvändigt. I dag har jag ingen huvudvärk så det bådar gott haft ständig huvudvärk hela hösten och mina misstankar har varit att det berott på nacken.

Jag ska tillbaka om tre veckor, nu håller jag tummarna att det blir bättre.

Men mitt ben gör satans ont och Anna Krogh tittade på det och sa att det är åderbråck inne i benet. Så det blir läkare igen och proppsa på operation för i vår vill jag löpa juuuuuu....

Me and My stödstrumpor ;-))


Lycka!


Hutlöst dyrt....

.... 120:- för ett par strumpor är inte det hutlöst? Att betala det för att bekräfta sig som "äldre" man lär ju ha ombyte också. Det är sju dagar på en vecka så minimum av strumplådan lär vara sju. Åtta par går på en tusing 10-pack på stadium vad tar dom 99:- ???

Ja inte nog med att kroppen ska påminna mig om att jag är på andra sidan fyrtio sträcket. Den ska länsa plöskan också =(

Ja det är väl bara "gilla läget"

I torsdags svullnade jag upp i benet speciellt runt vristen och fick ont som f*n i söndags blev jag lite orolig och beställde läkartid. Men hon konstaterade det var ingen propp och inget åderbråck och jag hade bra cirkulation och ingen inflammation.
I dag provade jag mina "flyg stöd strumpor" det kändes bra mycket bättre men långt i från bra!

Förmodligen är det min förbannade höft som spökar. Så nu har jag bokat tid hos stans bästa kiropraktor. Ska dit i morgon och se vad hon säger och gör.
Har vid flertal tillfällen fått höra att jag är sne i höften. Dessa problem kom efter graviditeten med tösen, så nåt tok hände med kroppen. Och som sagt man är ju inte "pur ung" längre.....

..... som en vän sa till mig nedbrytningen har börjat.... Haha...

Stödstrumpor är väl iaf rejäl tant varning? Och hutlöst dyrt?

 

 


Dramaten

I dag kom biljetterna jag och vännen ska ha en mys dag i huvudstaden. Shoppa, äta och dricka gott, titta på julskyltningen på NK och Åhléns, mysa, prata och avsluta med en teater på Dramaten. Längtar det ska bli så roligt!


Lite tjat igen....

.... Men jag kan inte låta bli för det är lika roligt och spännande att få glossyboxen varje månad.

I denna var det hårschampo, balsam, dagkräm, rouge, läppstift o läppglans, bodybutter. Mamma lyx javisst!!!!

=)


shÅppen för miljön

Lite reklam om vår secondhand butik där vi återvinner och återanvänder saker. Dessutom går överskottet till WWF

Samarbete med vafab www.vafabmiljo.se

http://www.vafabmiljo.se/lyckad_invigning_av_shappen_i_skultuna_a855_s5.html


Snöööööar

Tösen studsade ur sängen.... -Mamma det snöööööar nu kan vi äntligen åka pulka! Nä gumman det är alldeles för lite snö. Nu vill verkligen tösen ha snö!!!

God morgon vänner ha en bra dag!

J grattis på din dag i dag och hoppas du får en fin dag!!!

Hej på er i blötrusket, håll humöret uppe =)


Jag ljög nyss...

Vi var faktiskt in i tre butiker, inte två!

Jag måste tipsa om Benetton butiken, deras barnkläder är helt gudomliga skön kvalité inte alls så dyra som man skulle kunna tro och fina!

Dessutom har dom nu 30% på en heldel av barnsortimentet.

Nattinatti


Stängningsdag....

..... Förskolan hade stängningsdag i dag, jag måste säga jag gillar dessa stängningsdagar. Fanns inte såna när Sebbe och Carro var små. Förskolan stänger thats it ta ledigt föräldrar! Kanon!

Så en grå, blött tisdag i slutet av november. Vad hittar man på? Eftersom tösen varit hemma hela förra veckan och varit sjuk så lockade inte hemma mys!

Jag hade läkartid tidigt sedan åkte vi till Ikea och mötte upp storebror för att äta Ikeas frukost buffé. Den är klart värd sina 29kr mysigt att få vara med mina barn en stund, bara vi det händer inte allt för ofta.

Sedan utforska tösen och jag Erikslunds shopping center. Allt från fotboll, speglar, rulltrappor, korv till glassmaskin. Vi hade så fullt upp så på fyra timmar hann vi endast med två butiker. Lite shopping blev det men fokuset låg mer på att utforska och umgås.

Det var tösens och min dag och vet ni rulltrappor är ganska skoj glassmaskinen lika så!!!

Tjing tjing


Tips till första advent

Pom-poms på var och varannan blogg tipsas det om pom-poms jätte söta bollar man kan göra av silkes papper. Fint att dekorera med vid advent och jul. Men även vid andra festligheter så som födelsedagar, barnkalas, midsommar, kräftskivor osv. Kan göras i alla möjliga färger bara fantasin som sätter stopp.

Googla pom-poms så får du upp hur man gör ;-)


Lokal tidningen i dag VLT


Röda sidenband....

Tösens flätor med röda sidenband fick sitta kvar ända till måndagskväll hon tom. sov med dom, vägrade tabort dom!

Vi får nog ha det på julen också ;-)


Party

Lite bilder från mammas 60års fest som vi fixade för henne. Med god mat och dryck och världens bästa trubadur.

Det var rött tema på klädseln, så röda skjortor, chinos, stumpbyxor och accessoarer flöda.... Jätte läckert!

Dukningen gick förstås också i rött!

Festen blev mycket rolig och lyckad, även Becks granne "joina" oss och bjöd på en stänkare :))

GRATTIS ÄNNU EN GÅNG MOR <3


Grattis mamma 60år

I går kidnappade vi mamma och tog med henne på spa. Hon blev så överraskad.

Hon fick prova fisk spa för fötterna, aroma massage god sallad och skål med sång!

Vi hade en super skön och mysig eftermiddag för att sedan bege oss vidare till festen.


shÅppen

I morgon händer lite annorlunda saker på mitt jobb. Jag jobbar i Skultuna på en dagligverksamhet som heter Kopparbruket.

Vi startar ett samarbete med Vafab (som är Västmanlands sophanterings företag) Vafab har ställt upp en insamlings container på Skultunas återbruk. Där kan man ställa hela fina saker som går att återanvända. Vi tömmer containern ett par gånger i veckan och så säljer vi sakerna till förmånligt pris i vår shop. Överskottet går till Världsnaturfonden WWF

Invigning torsdagen den 22november kl.11 VÄLKOMNA!!!


Vabb - tips!

För er som har barn och är tvungna att vabba i bland har jag ett litet tips. Nu kan du enkelt anmäla vabb genom att smsa....


Överraskning

Det bästa för att garantera sig lite överraskningar i vardagen. Är att se till det själv, därför bokade jag "den unika nyårsboxen" Glossybox har i bland extra exklusiva boxar dom man kan special boka. Nu har dom en nyårsbox som levereras innan jul! Så en liten julklapp till mig från tomten har jag beställt.... Spännande ;-)

www.glossybox.se


Hello Kitty

I dag fick tösen en påse med kläder av en kollega till mig. Lyckan var total när hon fick gräva i påsen och hittade spets strumpor, kjolar, klänningar och Hello Kitty linnen. Visst kan man ha två Hello Kitty linnen? Eller hur?

Tösen är sjuk :( feber, hosta, snor, halsont och huvudvärk :( därav så blek!


Min bil - KIA Ceed


På väg... Genom Klara tunneln...

.... mot Huddinge.

Clara tyckte det var så spännande att åka i en tunnel som hette Clara tunneln. Så på väg hem hette alla tunnlar Clara tunneln. Så nu vet ni det efter Enköping, att båda tunnlarna heter "Clara tunnel" ;-)

Det blev bil köp så jäv... Skönt att boka av det på "doing listan"

En Kia Ceed 2010 svart metallic diesel miljö bil. Jag körde den från Huddinge den var så rolig att köra riktigt rapp. Det känns som en riktig Nettan bil hihi. Eftersom älsklingen har firma bil så sa han varsegod gumman den är din.
Tack älskade mannen du är BÄST!

Tut tut nu kör vi ;-)

PS. Svärfar läser du detta i Brasilien så slappna av. Du är inte billös när du kommer hem ;-) kanske du tom. kan våga på dig en kommentar här ;-) pusspuss


Håll tummarna för oss nu...

... Ledig måndag full av stress, bär i väg vid lunch till Stockholm för att köpa bil. Håll tummarna för oss allt går bra och vi kommer hem med en ny bil. Vi har nämligen sålt våran till svärfar och dom är på semester i Brasilien och är bil lösa när dom kommer hem om inte vi köpt en. Så vi är i lite stressigt läge.... Nu håller vi tummarna :)

Brumbrum


Tips på bästa mellanmålet ever....

.... finns absolut inget bättre mellanmål än smootien, nyttigt, gott och mättande. Här hemma gör vi ofta smootie. Lättast är i en blender men det går med en stavmixer. En blender kan man hitta från 99:- med lite tur.

Blanda alla former av frukt, jag tar frukten i fruktskålen som inte är gammal men kanske lite mjuk så man inte har lust att äta den. För att få lite "kyla" på smootien ta lite frysta bär.

Det går också att frysa all frukter, jag brukar tärna frukt och frysa i en glass kartong.

Blanda i youghurt, fil, mjölk, kvarg, keso eller sockerfri juice. Ta vad du har hemma!

Enjoy :)


Flickor kan också leka med bilar....

.... Åh det är så jätte roligt!!!


Bil kö...

.... hemma i vårt kök har vi just nu bil kö. Vi passar på att träna färger och att räkna 1,2,3,4....25 bilar i kö.

I dag ska jag endast putsa köks fönstren sen ägnas resten av dagen till tösen. Vi ska besöka lekplatsen och sen kommer frisören hit och klipper älsklingen och tösens lugg. För nu har hon Loreen lugg igen ;-)


Så sant....


Fullrullelördag

I dag har jag strosat runt i mysisar och fixat allt som jag legat efter med här hemma. Och lite bakning inför fest som går av stapeln nästa lördag ;-)

Städat Olles bur, rengjort akvarium, torkat golv, rensat tidnings högar, tvättat, lagat mat mm. Men i skönt och lugnt tempo.

En skön dusch ett glas vin och en helnöt såklart. Så mycket bättre på tvn och nu blir det en film att somna till.

En skön lördag!

I morgon ska jag mysa och hitta på nåt med tösen!

Ledig måndag då blir jag eventuellt ägare till en ny bil med lite tur ;-)

Carpe Diem


Smootie

Vi gör ofta smootie här hemma, det är gott, mättande och nyttigt. I dag blev det smootie med paulins blåbärs juice, mild youghurt, vanliga blåbär, banan, mandarin och kiwi. Riktig vitamin bomb!


Västerås....

..... En ljum fredag kväll i november....


Sushi äntligen...

... Har varit så sugen på sushi länge. När jag kom hem från jobbet strax före fem, tjongade jag rakt in i väggen. Tänkte jag orkar inte bege mig ned på stan för att äta. Fredagsmyset framför tvn lockade vill jag lova. Men en power nap på 15 min fick mig på banan igen.

Så vid sju skjutsade sonen ner mig till Carro, hon bor vid hemköp/bluemoon ett glas vin hos henne, sedan gick vi till choys för den efterlängtade sushi buffén. En vän på

Instagram utmanade mig att slå hennes sushi rekord på 22bitar. Vanliga fall äter jag 12-15st, jag antog utmaningen det blev 25st bitar (Carro bevittnade det, och var mäkta imponerad av min matlust) Jag kan lova att jag är propp mätt lär inte behöva äta något i morgon "S" Vi tog ett glas till på stan och pratade lite jätte mysigt.

Men vad folk det var ute i rörelse trots helg före lönehelg. Beror troligtvis på tattomässan som är i Klöverhallen här där vi bor. För jag mötte massor av folk när jag gick hem. Stan levde verkligen i kväll varm ljum november kväll i Västerås med musik över torget läckert :)

 

             - Nettan keep smiling ;-)

 

 

 

 


Feber

Tösabiten har feber hon ligger här bredvid mig och ångar värme, het som en kamin.

I morgon vabbar pappsen, jag har svårt att göra det i morgon, för nästa vecka har vi invigning av våran secondhand butik som vår verksamhet skall öppna. Så det är massor som skall fixas och ordnas inför öppningen.

Berättar mer om det nästa vecka.

Nu skall ja ta tempen på tösen och se om Alvedon behövs. Man ska helst inte ge Alvedon om febern är under 38,5 för då bör kroppen ta hand om det själv. Det är råd enligt 1177 upplysningen så sa dom en gång när jag ringde dit när tösen var bäbis.

Nattinatt min vän i morgon är det fredag och helg tjoooo för det :)


Svett, kondition och förnyat kort

Jammemen nu så är träningskortet förnyat och jag startade med ett spinningpass så skönt!

Väskan är packad blir att träna lite i morgon också ;-) Nu ska jag igång igen och jäv... Om nån förkylning eller något annat kommer emellan.

Jag mår inte bra om jag inte får träna vare sig fysiskt eller psykiskt åtminstone 2-3ggr per vecka för välmåendet.

Friskis here i come again ;-)


Ord är överflödiga.....

.... Räcker med en bild....


Så där ja....

.... Golv inköpt, det blev Pergo laminat i ljusgrått jag orkar och har inte tid och lust att åka runt och leta golv. Detta ser fint ut och hoppas bara det inte nu blev för ljust :-/ det visar sig! För ljust menar jag om det blir opraktiskt.


Vad tror ni?

Tröttnat på att ha anställning som hushållerska. Jag har redan en anställning inom Västerås stad på 100% Jag har inte ansökt om något extra knäck dessutom obetalt sådant. Alla här hemma är stora nog att veta vad respekt och eget ansvar är. Så jag kör projekt lappar få se om det fungerar, det tror jag inte men jag är nöjd om 1av 10gånger funkar. Små små mål!!! Hur är det hemma hos dig? Hjälps ni åt med ansvaret för hemmet? Hjälper hemmavarande barn till? Jag orkar inte tjata det slutade jag med för ett bra tag sen. Strunta i det har jag försökt inget händer mer än att tvättkorgen svämmar över och äckliga sippor blir liggandes utanför den. Diskbänken ser ut som om någon kletat tapetklister på den. Det fastnar diverse äckel under strumporna. Pappershögar som vräks ut över köksbordet. Ingen mjölk till kaffet för det har någon mjölksugen sett till. Blir sittandes på toan utan papper. Svimmar av läskiga sängkläder. Soplukten ska vi inte tala om. Toaletten doftar av en stickande odör. Ska jag fortsätta? Nä då skulle ni nog inte vilja kika in här igen ;-) Har ni tips på hur ni får det att fungera? Scheman på dammsugning och diskmaskins urplockning och slänga sopor, har vi redan provat utan framgång. Nu ska jag ta ett skönt bad, ska bara skura bort den äckliga sorgeranden innan jag fyller upp badkaret!!! Tjiiiing ;-)

 

 

 

 

 


Dramaten

Har bokat teater biljetter i dag. Jag och vännen ska gå på Dramaten och se.... jag vill inte dö, jag vill bara inte leva. Det är Melinda Kinnaman (Joel Kinnamans syster) Det är en monolog, och handlar om en kvinna som har oförmåga att hantera livet hon är bipolär. Det ska bli mycket spännande. Vi ska också passa på att äta gott, dricka vin och shoppa i huvudstaden framförallt rå om oss själva och ha kvalitets tid tillsammans det ska bli underbart roligt och mysigt!


Kalas och Wii

I kväll har vi varit på 6-års kalas. Mosters lilla Nowa har fyllt 6år tösen tycker det är så kul att vara med kusinen. I dag har hon provat Wii för första gången. Tänk att min lilla tösabit snart fyller fyra år det är inte klokt! Timmarna, dagarna, veckorna, månaderna, åren går för fort. Jag försöker njuta och ta vara på tiden och stunden och ögonblicken. Men usch det går i allafall så fasligt fort. Vad tycker du? Går livet fort eller går kanske ditt i "slow" motion? Då kanske jag kan få lite tips ;-) *S*

 

 


Vacker

Tog en vacker bild utanför jobbet när jag åkte hem idag, som jag vill bjuda er på.

God natt mina bloggvänner :)


Tjej tid

Efter jobbet i dag var tösen och jag ner på stan och fixade present till kusinen.

Vi passade på att ha lite tjej tid och åt sallad på cornettobar och pratade. Så mysigt och sitta och prata bara hon och jag fyraåringar har mycket spännande att berätta om man lyssnar.

Efter det åkte vi en sväng och letade golv och tittade på tapeter igen inte blev jag speciellt klokare :(


God morgon måndag...

.... Och mina bloggisar... Vill bara önska er en trevlig start på veckan...

Ta vara på det du HAR och lägg inte energi på det du INTE HAR!!!

Kram till dig!


Huvudfoting à la tösen

Huvudfoting är en figur som barn i 3-4 årsålder ritar. Det är när benen sitter direkt på huvudet och huvudet är kroppen. Det är det första ett barn ritar som liknar en människa och ses som en led i utvecklingen av barns förmåga att avbilda verkligheten.

Detta är tösens första riktiga egna huvudfoting. Hon har ritat av mamma det vill säga mig. Jag ser lite sur ut :( men har iaf näsa och flätor "ler"

Huvudfoting à la Claris 2012-11-10


Så mycket bättre....

Ni tittar väl på så mycket bättre? Jag är iallafall spikad framför det. I går tolkades Miss Li's låtar. Jag gillar verkligen henne och hennes musik sköna låtar med känsla och inspiration. Såg henne på city festivalen i somras här i Västerås. Vilken energi hon bjöd på, man fick rysningar grym tjej. Och efter så mycket bättre så gillar jag henne bara ännu mer. En ödmjuk tjej som gör skön musik! Vad tycker ni?

Bild tagen på cityfestivalen.


Vardagsrum?

Så här ser det ut just nu, isolering i golvet är lagt, golvskivorna är på gång. I lördags drogs all el så vi går åt rätt håll!!!


Renovering suger...

I lördags var jag runt och tittade på golv och eventuella tapeter. Men vad svårt det är att välja... Usch det suger att renovera... Dyrt, jobbigt, rörigt mm. visst är det roligt när det är färdigt. Men vi har hållit på i så många år så det känns lite segt. Har ni några bra tips? Vi har slagit ut en vägg i vardagsrummet så det är på ca.36kwm jag tänkte gå i grått, svart och vitt. Det kommer bli en svart skiffer vägg resten av rummet kommer målas vitt. Blir ett ljusgrått golv bra då tro? Laminat eller parkett? Ska jag ha en fond nånstans eller inte? Min inspiration sviktar :(


Somnat....

.... Sjuk febrig tös har somnat nu blir det filmtajm... ett glas vin... chilifilten... tända ljus.... Vad gör du en kall mörk november fredag?


Fredagsmys....

.... Med sjuk tös och Johan Falk filmer :) Älsklingen försjunken i sin Iphonen letandes efter bil. Att det ska vara så omöjligt och hitta det som passar oss. Vi hittade en i dag men försent den var såld inom ett dygn. Suck jag bokstavligen hatar att byta bil usch.

Lilltösen är snorig, hostig och febrig så det blir en inne mys helg i lugnets tecken. Älskling, Niklas och en elektriker ska jobba med vardsgsrummet, och jag ska serva med mat och fika osv

See you!!!


Allt för hälsan

Varit på mässa i dag i huvudstaden Allt för hälsan. Det innehöll verkligen allt ;-) tom. en monter för den sexuella hälsan och den innehöll det mesta. Det var alla möjliga dieter också inte en enda monter vad jag såg med vanlig hederlig kost tex tallriks modellen dåligt tycker jag att fokuset ligger på olika modeller och som low carb LCHF mm.

TRX och pilates var det mycket av och vinter sporter. Alla möjliga hälso tidningar hade montrar. Div. saker för behåring mm.

Dom hade även lazerbehandling till mycket reducerat pris, så jag testade mot kärlbristningar i ansiktet å f-n vad ont det gjorde värre än att tatuera sig :-(

Jag gjorde även en hälsokontroll jag fick välgodkänd förrutom en last jag har som inte är bra (nikotinet hmmm) men det visste jag ju redan så det behöver jag ingen som talar om för mig ;-)

Mässan var sämre än vanligt tycker jag, men så är det oftast första två åren så är mässor bäst sen tunnar oftast utbudet ut.

Nu ska jag laga lite fredags mat!

Tjing


Mingel, goodiebag och skratt

I går kväll var vi i väg fyra tjejer på äventyr. Det var blogg/tjej träff i Enköping. Det var bloggfamiljen som anordna det. Kanon trevligt och roligt med god mingelmat, bra musik, fina och exklusiva priser, men vi vann inte. Däremot fick vi en fin goodiebag med oss hem. Det var trevligt att träffa dom som bloggar på bloggfamiljen speciellt när Hannah och Niinis är så super trevliga! En kul och annorlunda kväll!


Gott!!!

I dag blev det Linas inspirations kasse igen. På menyn stod det Ricottalasange med balsamicodressad oliv och ruccolasallad wow så gott!!! Jag kan verkligen rekommendera inspirations kassen den ger verkligen inspiration ;-) kontakta mig om du är sugen att prova så kan du få min kod så får jag poäng och du en gratis fruktkasse första leveransen 4kg. Man kan pausa leveranser också om man vill. Vilket innebär att du kan ha bara en kasse i månaden i stället för två. Vill man prova så kan man göra det och sen avsluta ;-) Helt klart värt, själv har jag haft den i två år nu med lite pauser över jul och sommar ;-)


Fröken hjälpreda...

När jag hämtade tösen i dag var hon en liten fjäril. Hon har någon slags fetisch på fjärilar just nu. Hon är en riktig hjälpreda i köket för tillfället ;-) hjälpreda å hjälpreda? Det gäller att ha tålamod för handen på hjärtat är hon mer i vägen "ler" sötnosen! I dag lagade jag Lövbiffssauté med kapris, svamp och potatisstomp. Så smaskigt, jag kör fortfarande Linas matkasse med bytt till inspirationskassen det är middag för fyra i tredagar och jätte lyxig god mat så nöjd!!!!


Love

Hittade en bild på storebror när han håller sin lillasyster varsamt så fin bild. Det värmer i ett mamma hjärta <3


Jag vet....

Jag vet vad kroppen behöver.... Men det tar ändå emot i bland när energin saknas. Strosat hemma på förmiddagen inte känt någon lust eller energi i dag. Men tog mig i kragen efter lunch för tösens skull, packade badväska och fika. Hämtade Carro när hon slutade jobbet vid kl.14 åkte till hamnen och matade änderna med överblivet LCHF bröd ;-) Väl på badhuset var det knappt en kotte där, ljuvligt. Det blev 50 längder varav en del av dom på rygg, så skönt! Jag vet ju vad min kropp behöver speciellt när jag mår som sämst. Men det är också då det är som svårast att hitta energi och motivation. Sitter med en koppkaffe och bloggar meddans mina tjejer badar. Strax dags att mysa i varma bastun. Sedan hem och se vad Linas matkasse har att bjuda på denna måndag!


Alfons och läsrörelsen

Under söndagen var tösen och jag på bio Alfons Åberg. Vi åt som sagt också på Mc dom har samarbete med läsrörelsen varje år i oktober då det är en bok i happy mealen, så då är det helt klart värt att äta där. Annars undviker jag det gärna för inte är det speciellt gott!!! Väl hemma tog Sebbes tjej med Claris ut så hon cykla lite och var i lekparken. Jag städade kaninburen och gick mig lite egentid en stund skönt!!! Avslutade söndagen med solsidan, somnade vid halv elva vaknade klockan ett igen och kunde inte somna om hade sån värk i handleder, fingrar och axlar. Så irriterande :-( dessutom har vi ju inget vardagsrum som jag kan smyga ner i och sätta på en film. Tur att jag hade ledig måndag.....


Drömmer mig bort....

.... en stund....


Tidig frulle

Blev väckt av bror i dag så det blev tidig mys frulle. Nu ska jag och tösen till Jula och fixa en grej till byggnads snickaren som håller på med vardagsrummet. Sen blir det bio "Alfons" efter det restaurang gyllene måsen (McDonalds) fick höra i går att den kallas gyllene måsen pga. sitt m ser ur som en flygande mås ;-) Ha en fin söndag!


Clara och morbror .<3


Otroligt vackert

I kväll var tösen och jag till Hovestalund och tände ljus för dom jag saknar och tänker på. Det är så vackert när alla ljus är tända och att skänka en tanke till dom som är saknade. Vi mötte bror och hans sambo där sen kom mor, V och syster vi tog en fika och tände ljus även inne. Det var riktigt mysigt och trevligt så det måste vi bara göra till en tradition <3


Första jympan :)

I dag var tösen och jag på Friskis och Svettis familjejympa för första gången. Man behöver inte vara medlem för att gå på den. Så jag kan verkligen tipsa om den hur bra som helst sång och spring i stor lokal. Claris var till en början avvaktande men sen så släppte det och hon vill inte gå hem. Jag passade på att ta ett snabb pass efter armar och rygg, det tyckte tösen var riktigt spännande. Tur att jag har en lugn tjej annars hade hon nog inte kunnat följa med in på gymmet. Vi kommer garanterat gå fler lördagar på jympa för det var helmysigt att göra detta tillsammans <3


Äre halloween?

I kväll var bror över på tacos, vi mös med lite vin som jag köpte på studiebesöket i Rimini Italien. Just nu är mina vänner där och jag önska jag var med dom nu, så vi tog det vinet så känner jag mig med på ett litet hörn;-)

Italien vill jag åka till igen men då Rom. Jag skulle vilja åka till storstäder Paris och Barcelona.

Bror min tjuvade tösens mask som hon gjort på förskolan är det halloween så är det ;-)

En super mysig kväll <3


Nawww

Väl hemma efter träning och handling på maxi och skulle pussa på tösen, så hade hon tvär slocknat i vår säng när hon skulle busa och gömma sig för mig ;-/ Det är tufft att gå på förskolan heltid en hel vecka och ha halloween disco, picnick och bibliotek besök ;-))


Besökt gymmet

Jag mår skiiiiit när jag inte får träna, så har det varit så länge jag kan minnas. Älsklingen har nog märkt det på mig så i dag skickade han mig till gymmet. Eftersom jag varit hängig och sjuk och inte skött kosten, fokuserade jag på förbränning. Det fick bli 45min fatburn på crosstrainern och 15min på roddmaskinen så skönt att svettas. Nu ska jag igång igen, struntar i att vardagsrummet ska renoveras jag SKA ta mig tid iaf tre gånger i veckan punktslut!!!


Ögonfrans serum

Ni som följt min blogg en tid, vet att jag testade ögonfrans serum för snart ett år sedan. Vill ge er återkoppling på det. Jag körde en tub/förpackning varje kväll sedan har jag kört sporadiskt typ max en gång per vecka. Det gav resultat efter 5-6 veckor och det har bibehållits med att köra en gång per vecka i bland har jag glömt och det har gått två veckor. Jag har längre och mörkare fransar men inte nämnvärt tätare. Jag är super nöjd med resultatet. Blinkblink ;-))


RSS 2.0