Blev bra ändå ;-)

Mannen och jag fick ingen gemensam semester i år. Men med facit i hand blev det bra ändå.

Tösen fick sex veckor sammanhängande semester och vi fick många mysiga helger i husvagnen på Granis. Min semester blev uppdelad. Tre veckor semester, två veckor jobb, en vecka semester (tio dagar) två veckor jobb och nu ännu en vecka som tillbringas med sol och värme i Side tösen och jag.

Så med facit i hand blev det bättre än jag trodde ;-)

Så på lördag förmiddag bär det i väg sol, bad, god mat och kvalitets tid med dotra <3

Nöjd?!! Japp ganska ;-)


Love


Kärlek


En vecka för själen...

Då lider det mot sitt slut min vecka. Jag har lyckats ganska bra med det jag skulle.... fånga in min själ. Jo jag skulle behöva mer tid egentligen men får ta det som går ;-)

Vet inte egentligen vad denna magiska plats gör med mig? Men jag vet att det är bra <3 Alla skulle vi ha en plats där man kan stanna upp och samla i hop sig. Kropp, själ, hjärta och tankar!!!

Våga vara ensam och bara känna :)

Min dröm är och jag ska någon gång när jag är redo förverkliga den. Då ska jag berätta för er som läser här hos mig.

Drömmen är att på nån plats någonstans, vara alldeles ensam där jag kan vara i kontakt med alla mina känslor. Och verkligen konfronteras med dom alldeles ensam... rädsla, ånger, glädje, sorg, funderingar mm... Det vore så häftigt!!! Antingen en vandring eller något annat där all omvärld är på avstånd. Det är min dröm meddans andras är att bestiga ett berg el. hoppa fallskärm eller nåt i den stilen.

Jaja i morgon återgår jag till verkligheten.... Arbete, familj, konflikter, annan sorts glädje, stress, räkningar, städning, inköp mm det som är livet!

Men jag ska "plocka" fram mina "moments" i höst och stärka mig med <3

Har du några moments att plocka fram ur bakfickan i höst?! ;-)

Love <3


Reflektion

... att våga se sig själv på både gott och ont. Att se vad mår jag bra av eller inte, att välja bort och välja till är inte lätt. Att våga gå djupare och fundera över vad som är viktigt, vad som är mindre viktigt. Denna reflektion är inte lätt att våga möta, vissa av oss törs, vissa inte. Oavsett vad vi väljer.... så ser allas reflektion mycket olika ut. Det jag kan tänka om någon annan kan vara galet fel. Det jag reflekterar över gällande mig själv, där kan bara jag har rätt!

Intressant?! Ja det tycker jag iaf, att våga ändra sig att våga utvecklas, att våga möta sitt inre är en styrka som är många få förunnat har jag förstått!

Denna vecka är avsatt för ytterligare möte med mig själv. Att möta mig själv i många korta, ensamma stunder. Att möta den viktigaste personen i mitt liv nämligen JAG själv. För en sak har jag iaf lärt mig att om jag förlorar mig själv, så förlorar jag allt.

Japp nu blev jag så där djup igen... Men scrolla upp och läs en gång till. 


Fånga ögonblicken och stunden, man vet aldrig hur morgondagen blir....


<3

LOVE 

 


RSS 2.0