Vilken dag....

.... wow vilken dag äntligen fick jag träffa Lina och Algot som jag längtat.
Vi hade en underbar dag ute på isen på Mälaren. Pratade, lekte, fotade, grillade korv, drack kaffe och jagade eld.
Jag packade med allt utom tändare, har ju aldrig behövt tänkt på att packa tändare den har ju alltid varit med ;-)
Men som ickerökare var den plötsligt inte med "haha" Lina fixade det kiosken vid östra holmen hade nämligen öppet och dom hade eld.

Efter flera timmar ute åkte vi hem och gjorde en god fruktsallad och myste.

Nu är jag fylld med massa energi efter denna härliga dag med Lina och Algot.


Lars Wallin

Västerås konstmuseum - mäktigt!


Övat

I dag har tösen och jag övat hårt på att slappa och slöa och vi har lyckats mycket bra :))


Hahaha....


Lite färg

Var ju på stan i går, hade så många rabattkuponger på wrappen tänkte att nu ska jag använda dom. Så det blev två nya handdukar på hemtex och en ljuslykta och buddha i turkost för endast 49:- haha lite kul med lite nytt så här när vi står inför våren.

Wrapp är en App som är förknippad med Facebook där man ger bort rabattkuponger till varann. Lätt och smidigt :)

Nu ska jag hämta en kopp kaffe <3


Grattis Estelle och Thea

Grattis lilla prinsessan Estelle i dag och så grattis prinsessan Thea på din fyra års dag. För du och Clara är definitivt lika prinsessigt värda tycker jag <3

Thea Grattis och jag önskar dig en fin dag :)


Halsont

Vaknade med en svidande rivande känsla i halsen faaaaaan. I dag ska jag försöka träna på att göra så lite som möjligt!

Just nu ligger jag och myser i sängen och kikar på tjejvasan. Jag är så sugen på att köpa längd skidor och testa igen. Åkte mycket när jag var liten ;-)

Have a wonderfuldays ;-)




Vila

Var en sväng på gymmet efter jobbet men shit nu är jag slut. Cirkelfysen följt av Indoorwalkning och gym i dag. Nu säger kroppen till huvudet.... vila och återhämtning. Så jag lyssnar, så får det bli.

Tösen hostar som attans, hostade i kväll så hon kräktes så vi skippar familjejympan i morgon, pyamas lördag får det bli.

I dag var vi en sväng på stan, Carro hämtade tösen. Vi fikade på Oideli mysigt. På panduro kunde barnen måla en canvas tavla för 10:- det gjorde såklart tösen ett hjärta bl.a.

Lagade rostbiff rulader och sallad med chasewnötter i kväll mums!

Trevlig helg min vän




Buss

Åker du buss?

Blå, rosa, dubbeldäckare, med lysen, långhåriga passagerare? Bara välja tösen har ritat helt ut egen fantasi och verklighet,visst är dom fina?


Tempo dag

I dag var tösen på förskolan frisk och kry endast lite hosta. Efter jobbet var det högt tempo. För att jag ska hinna träna som jag gör det vill säga rätt mycket, innebär att jag är effektiv. Så efter jobbet for jag i väg hämta tösen, tvätta bilen, storhandla på Willys kylen gapade tomt. Hem och lagade mat, ladda tvättmaskin, fixa med lite annat mm. Jalla jalla mycket skall hinnas med innan passet. Mannen kommer hem strax efter sju vi bara hejar i dörren. Hämtar Carro rusar in på gymmet och loggar in för passet Puh vi hann igen. Det är nämligen så att man måste logga/checka in tio min innan det börjar annars försvinner passet och man får en prick.

När vi kommer in på passet visar det sig att hon som ska hålla Indoorwalking bas typ är sjuk eller nåt. Så Marie en annan ledare ska ha passet och hon höll ett medelpass i stället och är rätt tuff. Hmmm våra stumma lår och värkande rumpor sedan cirkelfysen kändes kan jag lova :-( Men nu känns det jätte bra!

Vi var starka och beslutsamma så det gick bra :)

Min egentid/träningen är viktig för mig både fysiskt och psykiskt. För mitt välmående, jag mår bra i kropp och själ.
Finns bara vinster med att röra sig och motionera, äta rätt och inte röka wiiiihoooo.....

Lagade grymma laxburgare med mangosalsa i dag på jobbet. Kan tipsa dig om dessa om du inte testat dom. Recept finns på arla.se


Fy f-n vad vi är bra tjejer

I dag drog jag med Carro och Milla på cirkelfys saken är den att jag inte ens själv provat det. (Visste knappt vad det var) Oj säger jag bara så j.... kul och utmanande. Ska berätta för dig, musiken lät typ som i gladiatorerna eller nåt sånt. Det var två killar som höll i passet. Det var tio stationer med olika övningar. Tex. TRX band då man tränade mage rejält, flera olika skivstångs övningar, burpiees, upphopp med vikt, utfall mm. i högt tempo typ som i militärfilmer haha. Jag är mäkta imponerad av Carro och Milla dom gjorde det super bra med tanke på att dom nyligen kommit i gång med träningen igen. Vi lär ha ont i morgon och Carro och jag som har Indoorwalking inbokat haha
Nu ska jag logga in och boka för nästa vecka ;-) Tösen har varit feberfri och är pigg så i morgon blir det förskola för henne.

Torsdag i morgon jieeee helgen närmar sig <3


Spinning

Nu är jag verkligen helt inne i mitt spinningpass som jag funnit på tisdagar. Jag kan det utantill vet precis hur jag funkar så nu kan jag utmana mig själv under passet. Jag hamnar i sånt flow så det känns som att jag skulle kunna köra 30min till så skön känsla. I dag hade jag också Carro och Milla med askul med sällskap jag har ju tragglat ett tag själv.

Var trött, hade huvudvärk, kände mig på dåligt humör och jätte omotiverad. Fick ännu en gång bevisat för mig att dessa gånger när jag vill skippa träningen lägga mig under täcket och vara ett offer det är då träningen är som bäst för mig :) Love it!!!

Nu skall jag ta en god kopp te kvällsro och titta på farmen på play.

Tösen har fortfarande feber, shit vad många är sjuka nu :( Tur att mormor haft tösen så jag kunnat jobba för många på jobbet är också sjuka.

Tack mormor <3


Grattis

Till mig :)


Grattis!

Grattis till fina stor tösen idag 24år det är galet vad tiden går :-/
Det är nästan tjugo år sedan hon flyttade till mig. Och nu är hon en vuxen tjej. Jag älskar dig <3

Hipp hipp hurra hurra hurra hurra på din födelsedag!!!


Fever

Lill tösen har fortfarande feber uppåt 40grader och hosta i dag har hon varit hos mormor. Ska dit i morgon också och äta massa glass för det får man göra när man är sjuk ;-)

I kväll har jag varit på föräldramöte på hennes förskola. Mannen fick en jätte fin blombukett av pedagogerna för han hjälpt dom lite. Vi måste ju bara ha världens bästa förskola. Dom är bäst på alla vis tösen älskar att vara där vill knappt gå hem.

Det är så skönt att lämna sitt barn när man åker till jobbet och veta att hon har 100% bra!!!


Feber mys i dag...

.... Vi mös i sängen tösen och jag men under kvällen steg febern över 39 så hon har sovit enhel del.

Love <3


Träning och bra kost....

.... Som ni vet tränar jag en heldel. Jag har alltid gjort det, det är liksom en del av mitt liv. I dom perioder i livet när jag kommit av mig och tiden inte funnits. Har jag märkt att jag inte mått speciellt bra vare sig fysiskt eller psykiskt.

Nu har jag hållt en bra nivå senaste åren och hoppas kunnat fortsätta med det. Jag har gjort förändringar som är bra för mig tex. slutat röka det märks och känns i min träning jag känner mig stark. Jag har god kosthållning men inte mycket god för det skulle innebära att jag får lov att tabort sådant som förgyller och lyxar mitt liv. Men jag skulle vilja vara lite mer strikt för att nå ännu bättre tränings resultat men jag är inte där än ;-)

För visst vill man ha resultat, men våra resultat kan variera utifrån vad man vill ha för resultat. Du och jag kan ha olika mål viktigast är att man har ett mål, sitt egna mål och jobbar utifrån det.

I dag har jag vilodag kroppen behöver det har en grym träningsvärk i låren. Jag kör spinning och Indoorwalkning och får ingen träningsvärk. Så fredag och lördag chockade jag benen så jag har sån träningsvärk i dag ;-) ont-skönt!

I går tränade jag med älsklingen han fota mig när jag körde. Han blev lite imponerad över mina ryggmuskler hihi jag med, när jag såg bilden. Slitet ger resultat ;-) Inte undra på att en å annan blus känna lite trängre.

Känner mig peppad inför veckan och tränings upplägget. Tösen är sjuk i feber och jag hoppas verkligen att vi andra klarar oss från att bli sjuka.

I dag har vi ätit riktigt god mat från Linas matkasse mums!!!


Söndag med feber och städning

Tösen fick feber i dag :( så hon har sovit en del. Jag passade på att städa kaninburen och akvariumet även golven fick sig en vända.


Ipad och appen tavlan

I dag ritade tösen en bild på mig på Ipaden visst är jag snygg? Och skrev pappa :)

<3


Tapasmys

Carro fyller år på måndag, just på måndag är det körigt att fira henne har kiropraktorbesök och Föräldramöte på förskolan.

Så i stället var vi ut och käkade var grymt sugna på sushibuffé på choys men dom hade stängt för renovering och öppnar åter den 28 så det sket sig.

Det fick bli tapas på Indigo i stället jätte gott! Sen gick vi till nya stället Nom och tog ett glas. Jag var hemma hyfsat tidigt Carro skulle jobba i dag. Skönt att vara pigg även om jag beslutat mig för en slappa söndag :)


Present

Fick en present av en kollega på jobbet här om dagen. Gulligt :) Det är alltid roligt med små presenter och när någon tänker på en. Tösen tyckte det var spännande när den blev en handduk.
Det får bli min nya spinning-svett-handduk :) passar väl bra!


"Flow"

Inne i ett bra "flow" nu i träningen känns riktigt bra. Gymmet i går efter jobbet, cross, axlar, ben och rodd. I dag var töserna på familjejympa och jag å älsk körde ett hårt gympass. Biceps, triceps, mage, bröst, rygg kanon roligt att köra tillsammans.

Bokat spinning, cirkelfys och Indoorwalking nästa vecka ;-)

Haft en lugn och skön eftermiddag hemma med god mat och fika.

I kväll blir det mat med Carro och Sebbe sushi står på menyn mys :)
Jag bojkottar mellot i år känns det bedrövligt dåligt än så länge. Kollade uppställningen i kväll den ser väl ut sisådär.

Vad ska du göra i kväll? Mello? God mat? Vin? Godis? Popcorn? Vad är det lilla extra en lördag för dig?

Tjing och ha en trevlig kväll!!!


Helskön dagspa

I dag fick jag gå på helskön dagspa på massage och ansiktsbehandling lite lyxigt! Vi hade varit tillsammans 10år i går så mannen skämde väl bort mig lite extra. Tack!

Sitter med gröna tofflor och väntar på att bli omhändertagen!


Hjärtan såklart <3

Tösabiten ville såklart ha hjärte trosor, hjärte strumpor och hjärte Hello Kitty tights på sig i dag. På hjärtans dag <3


10år

För tio år sedan klev du in genom min dörr på Nygårdsgatan. I nyinköpta Lee jeans, röd tröja och svart Jack and Jones jacka. Snygg och charmig!!!
Du kom och gick aldrig mer, flyttade in pryl efter pryl och plötsligt bodde du hos mig, friade tre år senare, bröllop, husköp och världens sötaste finaste underbaraste gåva gav du mig min prinsessa <3


Kämpigt dryg vän....

.... Den där ciggepinnen är en jävla dryg vän. Som har svårt att lämna mig i fred.
Speciellt när jag känner mig ledsen och besviken då pockar hen på min uppmärksamhet. Då får jag kämpa lite extra. Hen fanns där oavsett och tröstade mig! Men fan ta hen alltså 44 dagar jag kämpar vidare......

;-))


Snö och pärlor

Skottat igen, trots att huset är fullt av starka killar så får jag skotta! Sebbe och Erik skottade ett par gånger förra veckan iaf.

Jaja jämlikt ska det ju vara så jag har skottat i går i förr går i dag. Så då struntar jag i att laga mat. Vad sägs om det jämlikhet eller?

Kvinna skotta kvinna inte laga mat punkt!

Hotell á la Nettan its close to day ;-)

Lägger mig och läser en bok i stället har en knippe med bra böcker som fler på jobbet läst. Och som ska vara jätte bra, har du läst Hammarbyserien? Med Carin Gerharldson?

Lite pärlplattor har jag och tösen pysslat med i dag efter vi skottat mys! Att lägga tid på henne <3


http://www.jonasericson.com

Behöver du underhållning till en fest?
Kalas, bröllop eller släkt träffen!?
Så rekommenderar jag verkligen min vän Jonas trubadur jag lovar du ångrar det inte. Är det någon som kan få dina gäster att må bra så är han den rätte :)




Åt ni nån semla?

Det gjorde jag i dag inte en inte två inte tre utan fyra semlor. Fattar ni vad galet?!

Vet ni hur det kändes när jag kl.19 satte mig på spinning cykeln? Jo förbannat tungt. Snabba kolhydrater gör definitivt ingen nytta på sikt bara skada.

Men efter 30min kände jag mig i toppform. Tog ut mig fullständigt svetten sprutade ur varenda por så skönt. Peppade mig under passet sa till mig själv. Så här går det när man låter gotte tarmen ta överhand!!!! Fyra semlor Nettan det är inte normalt sunt beteende så trampa trampa haha men så tänkte jag. Några semlor är väl ok är som tur bara fettistisdagen en gång per år!?

Å dessutom är du rökfri ;-)
Hur många socker torskar finns det inte som är det året om tro hahaha

Så nu har jag cyklat och svettat ur mig semlorna, plankat 1,5min x 4st semlor. Kört axlar, biceps, triceps, ländrygg.

Så nu blir det dagens farmen avsnitt och läsa Friskis tidningen.

Har även i dag hunnit handlat, plockat med tvätt, firat femtonåring, jobbat, skottat, tränat.

Lär skotta ut bilen i morgon dom det snöar...... Kan verkligen längta efter lägenhet i bland!!!

Vem skottar hemma hos dig?




Blodpudding

Jag blev så sjukt sugen på blodpudding i dag. Hade inte ätit det på kanske två typ. Köpte det och tänkte tösen kommer aldrig gilla det. Men ack så fel jag hade hon bokstavligen älskade det!


Mina fina <3

4år och 20år mina fina barn <3<3


Mammas lilla hjärta har skrivit

Kärlek <3


Sitter på cykeln nu...

Just nu sitter jag på motions cykeln och bloggar. Därav alla blogginlägg haha då har jag nåt att göra och jag glömmer att benen trampar. Svetten rinner, kört rygg, axlar, skuldror, mage och bålstabilitet med hantel och bl.a. Plankan 1x3min nu sitter jag 45min på cykel. Så den som säger att man inte kan träna som ensamstående utan man mm. Får nog tänka om för visst handlar det om motivation, vilja och jävlar anamma? Inte hänger det på ett gymkort eller att ha en man hemma?
Rätta mig om jag har fel!!!
Nu har det gått 45min svetten rinner så jag måste in i duschen.

God natt min vän och trevlig start på veckan önskar jag dig! Jag startar med ledig måndag me like :)


Mälarisen

I dag tog Clara, Carro å jag en promenad på Mälaren 5,5km dom har en jätte fin bana man kan gå med pulka.
Vi la oss alla tre och titta och utforska isen och dennes struktur med bubblor.
Vi lär sett roliga ut krypandes på isen. Tog massor av bilder förstås (ni trodde väl inget annat) å kolla in snöflingan asläckert!!!

Promenaden var lång i tid, bitande kall men ur skön!!!


Hem gjord semla....

.... Usch vad gott!!!!


Middags tips:

Fetaost fyllda kyckling filéer med bacon. Blanda feta, basilika, salt, svartpeppar och chilikrydda (mosa i hop) snitta filéerna fyll med feta blandning. Linda bacon runt bryn dom i stekpannan lite snabbt. Lägg i ugnsform, blanda grädde, paprika och chili crème fraîche och om det blev feta över. Häll blandningen på kycklingen grädda 40min i 225gr. Servera med en god sallad mums!!!


Mello tips:

Mys till melodifestivalen, morötter, dipp och ett glas vin ;-)


Lunch tips:

Keso pannkaka med jordgubbar, kvarg och bacon. Mums!


Dagarna går...


Sms

Fick denna på sms i kväll....
Så sant dom det är skrivet....

Nattinatt i morgon är det en ny dag med nya bekymmer ;-)

Åh.... I morgon är det fredag och betyder heeeeeelg ;-)

<3 love






Radera inlägg

Jag skrev ett långt känslosamt inlägg men tryckte på radera. Fick sån lust att inte dela med mig.

Så jag önskar er en fin torsdag kväll nu är vi nära helgen ;-)


Picture....

....

Tränat IW medel svettigt.

Ätit hemgjorda stora köttbullar med grönt och paprika sås.

Tog en vinter bild påväg hem från jobbet galet vilket oväder, slirigt och halkigt.

Sista stödet av Petra i rökfria appen läskigt, hon tycker att jag ska stå på egna ben.

37 dagar

Clara fick lite överraskningar av Carro <3

Våra tattos gjorda i helgen, kliar lite nu.

En bild jag fick via mess på mig några år sedan på "jobb resa" undra om fotografen hade intagit nån alkohol? Den är lite suddig lika bra det för även jag hade med allsäkerhet intagit lite dryck.

Henke och Niklas tar en kvälls PW med varsel västar förståndiga killar :)

Nu farmen sen god natt börjar skymta helgen ;-)


Sällskap

Åhhhh vad roligt äntligen lite sällskap på gymmet. Vännen gjorde sitt tredje träningspass i år heja heja och det blev spinning.

Jag måste ändå "dunka" mig i ryggen ni vet en sån där manlig pojkaktig dunk.
-Fan bra jobbat! För jag har slitit/tagit mig till Friskis.... pass efter pass oavsett om jag känt mig trött, slut, seg, ensam så har jag gymmat, spunnit, indoorat, jympat, crossat :)

Men nu så har jag sällskap igen super kul!!!! Back in business vännen!!!!

I morgon står IW på schemat längtar!


Måndag

Då var måndagen avklarad den bestod av lite utbildning. Så jag passade på att luncha ute det sker inte allt för ofta. En god sallad med handskalade räkor mums!

Fyllt på kylen, usch jag har verkligen tappat lusten för att storhandla det är så tråkigt.

Vilo dag i dag ingen träning alls, i morgon blir det spinning får se hur det går med gymskorna när jag är ny tatuerad på foten ;-)

Ligger redan i sängen känner mig helt utmattad.

Ps. Det går bra med rökningen!!!




Mälaren

Tösen och jag tog en eftermiddags promenad på Mälaren. Jag missade att slå i gång runkeepern från början. Det var inte meningen att vi skulle gå hela rundan men det blev så.
Jag tror den är 5,5-6km totalt.

Tösen var super duktig hon gick nästan 3km själv ;-)

Sen somna hon som en stock i bilen sötnosen :)


Motionscykel

Vår söndags morgon bestod av kaffe, motions cykling och morgon tv.

Nu har jag tvättat och städat. Älsklingen är och tatuerar sig i dag. Nu en dusch sen ut i soliga vädret :)

Vad gör du en solig söndag i februari?

Tjing


Min lördag

Skriv träning

Konflikter

Jympa

Inte rökt

Tatuering

Mello

Ett glas rött

Tårar

Kärlek

Röksugen

Ps I love you

Tösgos

Linas matkasse

Butterfly

Förtvivlan



Tack!

Tack fina ni som kommenterat här och givit stöttande och supportande ord som stärker mig ännu mer. Ni ska veta det betyder oerhört mycket att du kan glädjas för mig här och nu att det går bra med mitt sluta röka projekt. Jag ska göra allt jag kan för att klara det då framförallt för min skull. Om jag inte lyckas fullt ut så lovar jag dig att vara ärlig här <3 Tack!!!


Tids prioritering....

.......


Sällskap

I dag tog Millis och jag en hälsosam afterwork på gymmet med H2O och ett pass. Hon har förnyat sitt träningskort jätte roligt nu får jag lite sällskap.

Dessutom är Carro gumman på G också super kul!!!

Nu känns det i kroppen tränat bra denna vecka också ligger på 5-6pass i veckan. Vilja, motivation och planering då funkar det. Det blir inte mycket "sofftid" som "flerbarns" mamma och alla dess medförande uppgifter och dessutom träna. Så tur i oturen har vi ju ingen soffa hihi kanske lika bra det:)

På tal om motivation så går det bra med att inte röka. Åh shit 600st cigaretter har jag avstått från helt sjukt att man sugit i sig så många pinnar va?! På ett år blir det ca. 7000-7500st

Kämpa kämpa!!!



RSS 2.0