Happy tös

I dag har vi fraktat tösens lekstuga som vi fått av en arbetskollega. Den vägde ett ton så det krävdes stort arrangemang för att få hem den. Nu står den här på vår gata. Vi har städat och möblerat och skoja inte att jag har en happy tös i dag :)


Galna syrror


Thai massage

Testade något nytt i dag thaimassage med ansiktsbehandling. Helt fantastiskt två timmar, jag blev så avslappnad så jag nästan somnade. Vinglade ut därifrån helt groggy. Vilken upplevelse och egentid :)


Bernshammar

I kväll var vi till brors hus/stuga i Bernshammar som ligger utanför Kolsva. Vi grillade, mys och det badades. Stället är riktigt mysigt och dom börjar verkligen få till det fint!
En mysig var sommar kväll, vi kom hem vid tio därav att jag är uppe så här sent :( Haft massor att fixa när jag kom hem, åker ju till Granis på fredag och blir där en vecka. Tre dagar kvar sen semester ;-)

Nattinatt see you!


Mitt <3

Haft en underbar midsommar <3


Lat i går...

... betalas i dag :( Handlat och packat hela kvällen inför att åka och fira midsommar i husvagnen. Regnet öser ner så det kanske blir att tillbringa mestadels av tiden i förtältet, det visar sig! Men först en arbetsdag kvar :)

Bjuder på en bild på vacker doft pion jag stötte på i dag ;-)


LAT i dag...

... I dag var jag lat, det fick bli hämt mat. Utnyttja restaurangchansen tre ställen köpte vi på alla var sugna på olika mat. En på typ spicy några på enchiladas (tacos) och jag, Carro och Niklas på sushi. Jag satt i bilen och väntade meddans Carro handlade. Tösen somnade :( Det var jobbigt, tråkigt och sövande att vänta.

Jag borde fortsätta rensa vinden eller ta en löptur eller packa inför midsommar eller åka till Maxi och handla. Men det S.... jag i för i dag bejakar jag min LATA sida fullt ut ;-) Och det ska ni veta är inte min starka sida jobbigt nog att göra det :))




Tösens förskola...

... Är bara så fantastisk, jag lämnar min tös varje dag i händerna på andra vuxna. För mig är det så viktigt att hon känner sig trygg, respekterad och sedd. Vilket hon gör hos sina pedagoger dom ger henne och alla andra barn det lilla extra. Hon är alltid glad att komma dit och jag känner mig så trygg! Tack Stellabambino ni är fantastiska!!! <3


Sigtuna

I dag har jag varit på utflykt med jobbet till Sigtuna. Det kan jag rekommendera kanon mysig lite stad med fina byggnader och mysiga gator med mat ställen och fik.

Jag stötte på både tant Brun och Phoneix från Gladiatorerna ;-)


Kanon dag med vänner

Vilken underbar ledig måndag jag haft! Hunnit med massor av rensning så nu är Kian fylld med saker till shÅppen och själen känns bra av all rensning. Dessutom känns den bra för jag har även hunnit haft två vän besök dessutom. En härlig ledig måndag som kändes riktigt lång och skön. Feberfri tös dessutom, och en rolig arbetsdag framför mig i morgon :) Så nu kryper jag till kojs och känner mig fylld av energi God natt min vän


Bubbel

I går kväll var vi ute hos bror och hans sambo. Bubblade bubbel pool och drack rosé, det blev sent ;-) Det var super mysigt!!!


Sjuk

Lilla tösen är sjuk har haft runt 39gr feber i dag pluttan <3 Hon har varit hos mormor så jag har kunnat jobba, tack mommo <3 Hoppas det vänder nu och hon blir kry fort!


Äntligen....

.... Fick vi till det att träffas min vän Carina och jag. Ätit gott, pratat en avslappnad mysig kväll :) <3




Trädgård del 2

Att sitta still i solstolen är inte min starka sida, förutom på Granis där finner jag ro. Ytterligare en rabatt rensad nu har jag fyllt på massor av tänkbark så med lite tur slipper jag ogräset "problemlösning" Det gäller att göra det lite enklare ;-) Så kanske jag kan nöta på solstolen lite ;-)

Bästa Carro klippte gräset och trimmade lite. Tack snälla betyder så mycket för mig omtanken <3

När jag har en trädgård vill jag att den ska vara fin och njutbar annars kan jag lika gärna bo i lägenhet. En miss skött trädgård är inte fin. Nu har jag valt att inte ha så många rabatter som tur är.

Det är riktigt roligt och avkopplande att pula i trädgården om tid finns.

Gillar du att greja i rabatter och land?




Min fina son....

Jag älskar dig <3


Trädgårdsarbete.ab

I kväll har Carro och jag trädgårdsarbetat tack snälla gumman för du hjälpt mig <3 Hon målade två spaljer och pallkragar. Jag rensade ogräs grävde ur för pallkragarna, lagade mat och fixade fika. Vi är ett riktigt team hon och jag ;-) Tur att jag har henne som hjälper mig puss på dig gumman!

Det blev så fint, vi satte ner tomaterna sådde sallad. I morgon ska jag fortsätta med en rabatt som är kvar och fräscha till framsidan. Tösen ska också få så luktärter och solrosfrön i morgon.

Nattinatt min vän :)


Härliga måndag?

Eller inte haha fullt ös....

Sommarfest på djäkneberget med förskolan vädret var med oss tack och lov! Även de muntra linedansarna på djäknebergets dansbana. Dom var där förra året också mysigt vi fick ju musik! Men jag undrar varför går man en måndagskväll till djäkneberget och dansar linedance och ser så bitter och sur ut så man kan tro att dom blivit hotade att gå dit haha. Vi föräldrar fick iaf oss ett gott skratt i år igen! Tackar linedansarna för det!!!

Innan var tösen och jag till fästingbussen vid Coop och tog tbe vaccinet hon var så bra på det, så jag var tvungen att belöna henne med en present. Hon valde givetvis en Barbie ;-)

Stolt tös stolt mamma :)

Nu har jag hunnit med alla kvälls sysslor tvätt, disk, städat kaninbur, nattat tös, plockat lite.... Kul att övriga i familjen hjälper till ;-) jag är inte bitter bara lite smått besviken. Men det är väl så i de flesta familjer att en drar det största hushållslasset. Skulle vilja säga upp mig från den arbetsuppgiften! Men när inte ens man kan fylla på en toarulle när man tar sista pappersbiten då kan ni ju förstå hur det skulle bli ;-)

Hmmm.... Men torka arslet ska dom suck! (Lite måste jag även få gnälla i min blogg höööhööö) löprundan får ännu engång stå åt sidan :(

Nu ska jag sussa på min spikmatta nattinatt see you tomorrow ;-)

Tjing


Aktivitet men ändå lugn :)

I helgen har vi varit på bakluckeloppis jag fyndade som vanligt. Hittade bl.a. ett vinterset till tösen i rosa och svart attitude 100:- rena kapet. Känns lite sisådär att köpa vinterkläder i juni men man hinner ju knappt blinka så är vi där igen ;-/

Badat kvälls bastu, gubbarna lekt med radiostyrda båtar, solat, sprungit och druckit rosé. I dag bygger gubbarna ny badbrygga ;-) Mysig helg!


Mini semester

Nu blev det lite långhelg på Granis, skönt!!!


Fullrulle igen då...

.... Då var det färdig vilat!

Packat upp, tvättat, lagat mat, dammsugit, putsat fönster mm.
Äntligen är presenningen borta och fönstret i vardagsrummet fodrat. Blev jätte bra :)

Fick en spark i baken i dag den gjorde så ont så jag var tvungen att ta en liten löprunda. Visst är sparkar i baken i bland nödvändiga ;-) Tack för den vännen.

Två dagars jobb sen blir det Granis-Öregrund igen.... Längtar!!! Hoppas på en långhelg med lugn och harmoni igen.
Skulle kunna bo där hela sommaren om det var möjligt "I love it" <3

Näpp nu blir det och sussa.... Z-z-z-z-z

Ps. Västerås är bara också så vackert speciellt en ljuv juni kväll. Mötte även lite kärlek under löprundan <3


Ljuvligt

Vi tog en liten tur med båten på söndagseftermiddag. Det tyckte tösen var spännande, det är så mysigt för henne att få vara med mamma och pappa i lugn och ro <3


Skön helg

Det har varit så skön helg bara tagit det lugnt. Badat bastu nere vid vattnet badat flera gånger brrrr kallt var det. Varit på bakluckeloppis Viggen hittade en ny bil han krockade ju med sin. Fått lite massage av älskling, ätit och druckit gott, lekt och haft det allmänt skönt. I går kväll ös regnade det och åskande rejält. Det är så mycket malm i trakterna här omkring så när det åskar så smäller det rejält. Tösen är inte åskrädd jätte skönt!

Nu blir det chill i solstolen med en bok
Trevlig söndag önskar jag dig oavsett vart du befinner dig :)



RSS 2.0