www.jonasericson.com



I kväll fick jag ett mess, väck andra hälften jag ringer snart. Jag tänkte oj nu har Jonas min vän vattenläcka i sin nya lgh (min man är rörmokare) Telefon ringde jag svarade och hör: Nu ska jag spela en önskelåt för mina bästa vänner Nettan och Henke och så spelades Men bara om min älskade väntar - Nationalteatern 

Kärlek till dig Jonas Tack du är grym! 


Ska ni ha en trubadur på en fest ring Jonas han är BÄST!!!





Glossyboxen


Då var den här igen den "lilla vardagslyxen" 

:)




Vissa dagar är enklare än andra....


Det finns vänner i sin närhet som vet precis när en kram behövs ❤️ 

I dag har det varit en riktigt tuff dag!
Fast jag vet att jag tog fullständiga bra beslut så känns det ändå fel!
Nu är det bara att ta nya ytterligare tag och kämpa vidare. En god nattsömn så kommer en ny dag med nya möjligheter. 

Livet är bra orättvisst i bland och lite väl tufft. Men det sägs att man går starkare ut på andra sidan. Så akta er jag kommer vara som Bamse eller kanske Karl Alfred 😉 

Ta väl hand om dom du älskar och håller av en dag kanske du behöver deras stöd och kärlek. 

❤️


Lilla Sportspegeln



I dag var min guddotter/syster dotter med på lilla Sportspegeln med sin dansgrupp. Dom är verkligen grymma :) 
Du var jätte fin Emmy och en riktiga stjärna under interjuven :)

Missade ni? 

Kolla här: 
http://www.svt.se/barnkanalen/lilla-sportspegeln/



Frisk = bad



Idag har tösen och jag haft badmys med morbror och kusin. En underbar söndag <3 passade på att simma 50längder också jätte skönt!!!

Mannen hade dammsugit och lagat mat när vi kom hem som avslutades med kaffe och glass och solsidan. 

En riktigt skön söndag det var länge sen. Nu ska jag krypa till kojs och se ett avsnitt av Homeland.

Natti

Tar det soft....




I går var jag på afterwork med mina bästa kolleger. Vi har alltid så trevligt när vi träffas. Lite mör i dag eftersom det blev så sent. Mysbyx dag och några avsnitt Homeland (grym serie) även lite god köpmat. I kväll är det premiär av så mycket bättre det ska ni väl se ;-) fast jag tycker nog att det var lite tråkig uppsättning i år av artister. Vad tycker ni? 

Trevlig lördag önskar jag dig!



Lyckat resultat....



..... Firade vi med ett glas vin på Nom...
Vi råkade snubbla in när vi var påväg hem.... Ler 

En super trevlig avslutning på torsdagen. Tack bästa Carro som ställde upp och tog hand om febrig tös. Så jag fick håret färgat trots gubben jobbade sent :) 

❤️



Höst fin ;-)


Ja detta var ju inte en dag för tidigt, bedrövligt så jag såg ut i barret. 
Men jag har inte haft energi att boka tid och ta mig i väg. Och det var väl tur i oturen, för nu visade det sig att Marre behövde en färgnings modell till sitt gäsellprov i februari. Och det innebär att hon måste prov färga två gånger innan. Det är grymt hårda regler, så i början på december blir nästa färgning. Sedan får jag inte göra något med håret fram till februari. Jag är grymt nöjd!!! 
Marre också dock några små justeringar som jag inte begriper mig på men dom är riktigt hårda i bedömningen. 



När man som mest behöver det....




I bland får man lite uppmuntran när man som mest behöver det ❤️ 

Tack snälla det värmer så inom mig :) 




Torkade äppelskivor

Tösen och jag hängde upp äpplen på tork. Jag tyckte det var jätte gott, men tösen blev inte lika imponerad ;-) 

Kanske skulle testa med lite kanel också ;-) 








❤️




Lantlollorna


Coola saker för miljön....

För ca en månad sedan köpte jag en kjol som är tillverkad av secondhand kläder. Dom tillverkar barnkläder, väskor,  kjolar mm. jätte läckra grejer, beställde sedan två jätte söta klänningar till tösen när dom reade. 

Lantlollorna.se 




Inspiration tack :)



Matlagnings inspirationen är lika med noll just nu så i dag bokade jag Linas inspirationskasse igen. Ska bli skönt med lite nya idéer och infallsvinklar. Dessutom är det urtrist att trängas på halva Västerås befolkning på Ica Maxi. 
Så Lina welcome back in to My house 👍

Ledig måndag?

Usch vilken ledig måndag :( stress från att jag slog upp ögonen. Tösen skulle en sväng på förmiddagen till förskolan för att gå på teater. När jag lämnat henne och skulle gå ner i tvättstugan så hörde jag någon konstigt ljud. Trodde jag hade en råtta inne eller nåt som prasslade. Det visade sig vara en vatten läcka. Det läckte från våningen över (köket) och droppade genom golvet. Efter att lokalisera läckan och burit tungt klinker och torkat upp vattnet. Så tog jag en snabb dusch för att sedan hämta tösen och sladda till en vän för snabb visit m. Lunch och fika. Vi har inte setts på evigheter så det var hög tid. Efter det så hade jag ett viktigt möte som jag var tvungen att deltaga på även om jag kände att jag egentligen inte hade energi och ork till det. Riggat med två barnvakter till tösen som böt av varann. Tack mina älskade små syrror vad gjorde jag utan er ❤️❤️ Ni är guld värda!!! 

Usch denna lediga måndag tog musten ur mig helt!!! 

Ligger i sängen med tösen som sover intill mig. Nu får det bli ett avsnitt Homeland innan John Blund kommer och besöker mig.

I morgon är det en ny dag med nya möjligheter!!!!

Var rädd om varandra ❤️



Mitt Goa hjärta....



Bästa Carro har fixat en riktigt fin handduks turban på tösen och hon är över lyckligt :)


Avslutade söndagen med lite bokläsning tösen fick två nya böcker i dag. Oktober och McDonalds har samarbete med läsrörelsen. Så passa på och fräscha upp bokförrådet om ni har barn ;-) 

Ledig måndag i morgon men tösen ska "gästa" förskolan ett par timmar för att gå på teater så nattinatt på er där ute.



Ligger nog en liten sanning i citatet ;-)




Bio och sushi




Bio och sushi syster och jag var på bio Skummtimmen den var sevärd men inte mer än så. En film man lika gärna kan se hemma i soffan. 

Efter bion mötte Sebbe och hans tjej upp oss och vi käkade på choys. Jag och Elli åt sushi Sebbe och Erika av vanliga buffén. Gott och mysigt :) 

Avslutade med en film hemma!!! 

En awsome lördag kväll med ungdomarna <3 




AW



I fredags hade vi AW med jobbet lika trevligt som alltid att träffas utanför "jobbet" jag är berikade med många fina, trevliga kolleger :) Men vad trött man blir att gå ut en fredag efter en arbetsvecka känns att man inte är tjugofem längre hahaha!!!



Grattis :)

Firat gubben flera dagar.... I onsdags med fläskfilé och efterrätt :)


Torsdags med tacos (som lillasyster valde) Tårta, fika och mys! 

GRATTIS gubben min snart är du ifatt mig ;-) eller NOT 





❤️




Sorgsen

I dag känner jag mig sorgsen, tycker livet är så orättvisst i bland för endel människor. I bland är livet bara för tufft att leva, men ska väl vara så! 

Några tänkvärda citat: 

"Sann styrka mäts inte när du är som starkast, utan när du är som svagast" 

"Livet är inte ett problem som ska lösas utan en verklighet som skall upplevas" 

"Du kan inte kontrollera vad som händer runt omkring dig, men du kan ha kontroll på det som händer inom dig" 

<3 









Smidigt :)




Nu är även jag torsk på Netflix fytusan så smidigt! Kan användas både på Apple tvn, paddan och Iphonen. Älskar att kunna kolla serier utan att behöva hålla tider. Nu har jag plöjt "Orange is The new black" helt okej och nu ser jag "Homeland" och den är grym. Med Netflix behöver man aldrig hyra en film igen och det finns massor av utbud till barn. 

Nu blir det ett nytt avsnitt av Homeland see you 😉




Håkan Hellström


I fredags hade sonen hans tjej och jag Håkan kväll. Jag ska nämligen gå på Håkan Hellström i december. Men jag har inte lyssnat på honom så mycket så det var dags att göra det. Vi bakade hembakt pizza, tog ett glas rosé och lyssnade på Håkan, hela kvällen. Det ska bli riktigt roligt att gå på konserten :) 

En riktigt mysig kväll hade vi också ❤️




Älskade dotter <3


Min underbara älskade tös ❤️


LOVE ❤️




Vi tog med lite höst in.....






❤️

Saknar dig min fina vän, saknar din klokhet, djuphet, snällhet och goda råd. Vi hade en speciell relation du och jag och du saknas i mig <3 Älskar dig Maud 




Sommaren är över....



Förra helgen var vi på Granis i Öregrund och plockade i hop husvagn och förtältet och alla grejer. Kändes lite vemodigt att lämna för vintern. Vi tog ett sista bastubad med ficklampa i mörkret. Åt och drack gott sista lördagskvällen! Det blev ett mysigt avslut på säsong 2013 

<3 




En trevlig torsdag i huvudstaden :)









Förra torsdagen bjöd min vän Jonas med mig till Stockholm. Vi var på Henrik Shyffert, åt och drack gott!!! Det blev en hel eftermiddag och kväll långt in på nattkvisten. Och det var super trevligt :) Tack vännen!



❤️

Jag bara älskar denna bild på tösen 😍

Foto: Carro 



Hösten har sin charm



Visst har hösten sin charm när man får mysa med tända ljus. Älskar att tända mina lyktor och en brasa. 

Fina vita liljorna har jag fått av en lika fin vän <3 



Ved på plats



Tösen och mannen har fixat i ordning för veden i dag. Så nu kan vi elda i kaminen myyyyysss!!!! 

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Cykel :)



Cykla hem från jobbet i dag riktigt skönt och bitigt för rumpa och lår som fick vad dom tål. Motvind och alldeles för tunt klädd utan vantar!!!! Men så skönt väl hemma ;-) Skulle jag bo lite närmare runt milen så skulle jag cykla ofta till och från jobbet. Men 1,7 är lite långt och för tidskrävande men jag ska absolut göra det fler gånger det var riktigt nice. 

Ps. Det svider i lårmuskeln nu ;-) 

Efter jobbet....



..... Finns det alltid mer jobb?!!! 
Tvätt och den korgen var bara hälften, ugnen har väntat länge på att bli lite ren.  Räkningar skall betalas igen :( Och spisen gapar tom och vill användas för middags lagning. Träna?!! Bada och natta tös mm. Har ni några tips och få tiden att räcka till mer? Så välkomnar jag dom gärna 😜😉

Tjing 



Liten runda :)



Har haft litet löp uppehåll på drygt en månad, av naturliga stjäl. Jag vet hur jag fungerar jag får lite "för" mycket runt mig och energin tar slut. Då räcker den inte till att peppa mig min kropp för löprundor. Jag har också lärt mig att om jag då lyssnar på mig själv och tar ett tränings uppehåll så brukar jag snabbare komma tillbaks. 

Nu är det dags så i går blev det en kvälls runda på 4km kändes skönt. Men brrrrr gillar inte kylan. Mitt mål är att ta tio rundor till innan skorna får gå för vinterförvaring. Så 1/10 check 😉 



RSS 2.0