Tjejigt värre...

Det är så tjejigt spännande när glossyboxen kommer den sista varje månad. Detta var min sjätte box och jag har alltid varit nöjd. Det är jätte kul att prova olika skönhets produkter som jag annars inte skulle köpa och testa. Jag tycker att den är otroligt prisvärd. Visst är vissa boxar lyxigare och mer i min smak men det jämnar ut sig på sikt. Juni boxen var den lyxigaste och roligaste hittills men även denna var bra! 139:- kostar den och det dras från kontot varje månad den tolfte sen ligger den i postlådan den sista. I månadens box var det en tandkräm SB12 en c-vitamin dagkräm en mud mask (ansiktsmask) en fotcreme ett nagellack som neutraliserar naglarna från missfärgningar tex från färgade nagellack. Även tjejigt var Claris fina fläta som Sebbes tjej gjorde på henne i dag innan vi åkte och uträttade några ärenden :)


Kände mig stark

I går med solen kom energin, jag har länge flurat på ett upplägg av träningspass. Men inte gett mig in på det, inte känt mig riktigt redo. Eftersom jag inte löptränat så mycket i år som förra året. Men när jag var i Granis kom jag igång. Då hade jag tid och energi ;-) Min plan var att powerwalka 4km till gymmet som uppvärmning köra ett axel, rygg och triceps pass och löpa hem 4,5km jag gjorde det igår. Det var riktigt skönt. Det kändes tungt när jag skulle börja löpa men det släppte efter två kilometrar. Då kom styrkan, kändes som jag kunde löpt i oändlighet. Men vad är det man brukar säga?! Man ska sluta när man ligger på topp ;-) Det här var ett kanon upplägg som tränings pass. Jag kände mig lagom slut och mör efterråt och stolt, hela passet tog ca. 1,5 tim rätt lagom. Med solen kommer energin så fungerar jag iallafall. Och yes solen skiner i dag också. Har lite ärenden att uträtta på förmiddagen sen får vi se vad som händer! Ha en fin tisdag min vän!


Sooooool gör mig glad :)

Jag Claris och Petra (Sebbes flickvän) har hängt på löga mellan elva och fem idag. Vilken underbar sommardag, jag var dock i väg och hämtade min rygg onda man vid ett tiden. Tack Petra för att du hade Clara på badet då! Måste bara säga gubben min är riktigt duktig rört sig massor i dag trots smärta. Tur i oturen för honom för det värsta han kan göra nu är att inte soffläge hihi det är han annars väldigt duktig på ler. I morgon far han trots ryggen på fiske resa till Östersund, märkligt vad motivation kan göra underverk! Nä då nu ska jag vara snäll mot honom, det gör honom gott att få fiska lite <3


Tut tut...

Söndag kvällen fick en helomvändning. Gubben min, Niklas, Clara och Sebban åkte ner till vår lillbåt för att tömma den på regnvatten. Dom tog även en liten rodd tur så Clara skulle få prova. H halkade/ramlade i båten och föll handlöst över ena sittplatsen och slog i ryggen riktigt illa. Han kravlade sig upp på bryggan och blev sittande på en hink. Han kunde inte röra sig, Niklas ringde mig och Carro som var hemma vi åkte ner. Niklas hade då ringt ambulans, så han fick åka tut tut.... Tårarna och svetten sprutade på H som hade grymt ont. Ambulans förarna fyllde honom med smärtstillande för att få upp han på båren. Shit vad orolig jag blev att det skulle vara nåt allvarligt. Efter röntgen visade det sig att det var en rejäl muskel smäll, på höger sida. Så han får komma hem i dag och han får smärtstillande. Tur att han gymmat och tränat bra senaste året var nog det som räddade ryggen bl.a. Troligtvis är det bra om han rör sig och inte stelnar i muskeln nu. Så tur i oturen att det inte gick värre. Nu får vi se han har en planerad fiske resa i morgon det visar sig om han kan åka på den!


Så där ja...

.... en söndag kan plötsligt vända helt om och sluta helt oväntat. Nu är klockan snart tre och det är måndag. Det blev en sen söndag tur att jag har semester ;-) Berättar mer i morgon varför jag blev uppe så sent. Men nu ska jag snusa ner mig i kudden. John Blund strödde precis drömpulver här ovan. Nattinatt min vän!


Energi

Fick lite energi på eftermiddagen när bästa Carro och Niklas kom förbi. Bjöd hem dom på grillat i kväll, tog en timme i trädgården och rensade ogräs och snygga till runt kanterna lite. Borde klippa gräset också men vet vad det kostar i värk. Allt som vibrerar ger mig värk eller sätter igång min värk i kroppen. Det har jag lärt mig under årens lopp. Gräsklippning, slipning, vatten och snöskoter, crossåkning även spinning skumt men så är det. Nu har jag fixat sallad, kallsås plus köpta ni måste testa Felix nya soltorkade tomatsås hur god som helst. (tror den är ny iaf brukar inte köpa färdiga så ofta men gjorde det i husvagnen av bekvämlighet) kokat bulgur, slängt in en färdigköpt potatisgratäng och hällt upp ett glas rosé. Härliga semester lediga söndag!!!


Kramar ska man inte snåla med...

Man ska passa på och kramas man vet aldrig hur länge man har varann. Så jag uppmanar dig krama dom du tycker om <3


Jag äääälllsskkaar min gunga!!!


Hemma dag...

Känner mig låg i dag så vi höll oss hemma. Har ingen energi känns som om jag skulle behöva dricka tio redbull hihi. Hur som låg eller inte så har jag en tös full av energi så jag fyllde poolen med varmt skönt vatten så hon kunde bada och leka lite. Min älskade tös vad gjorde jag utan dig, min kärlek till dig är gränslös. <3


Gröt

Om du tycker om gröt måste du testa denna super god :) koka upp 2,5dl mjölk och 2,5dl vatten plus lite salt. Vispa ner 1dl grahamsmjöl puttra på svag värme 5min. Ha i ett rivet äpple en halv dl russin ett kryddmått kanel rör om. Detta är två portioner. Jag toppade med lite färska hallon och mjölk. MUMS!


Avslagen

Känner mig lagom avslagen i dag inte orkat ta mig för någonting. Nästan så att jag önskade det kom lite regndroppar så att soffläge vart mer ok. Tittat lite på simning, blev så simsugen ;-) Ont i höfterna så jag måste nog vila från löpning ett par dagar. Såg på Nyhetsmorgon att man skulle ligga högt med benen och låta höften sjunka tillbaka å hamna i rätt läge, man kunde gärna gunga lite fram och tillbaka. Rätt skönt faktiskt :) Att ha ont i höfterna kunde ge mycket problem med rygg, skuldror och nacke. Är nog så i mitt fall, borde gå till någon som fick kolla mitt höft parti jag borde stretcha mycket mer också!!! Stretch är viktigare än man tror för muskelns återhämtning och uppbyggnad så det får bli skärpning!!! Vad gör du i dag?


Städ, handling och tacos

Vad skulle dröm scenariot vara? Mitt skulle vara att komma hem till en god grillmiddag, en bukett blommor på bordet och städat hus! Men drömma kan man allt göra ;-) Min första dag hemma har bestått av städ, renbäddning, tvätt, vikning av tvätt och handling. Avslutade kvällen med tacosmys med min fina goa tös! Mannen i huset drog i väg och fiskade, min son åt middag ute med sin pappa å flickvän, min mans son var hos sin mamma! Så var min fredag, nu myser jag av sommarvärmen på altanen å ett glas rött. En vecka kvar av semestern, kanske jag återvänder till Granis eller så blir det lite dagsutflykter vi får se:) snart ska jag krama kudden nattinatt min vän, ta väl hand om dig och njut av stunden glöm inte det! Jag kämpar på att ta vara på ögonblicket, och vara här och nu! Kram Ps. Clara fotade mig men hon tyckte det räckte med benen haha :))


Längtar tillbaks...


Hej då Granis :(

I kväll åker vi hem, har haft tolv underbara dagar här. Det har varit som balsam för kropp och själ. Lugnet har krupit in i varje åder i mig! Jag har bara gjort sånt jag velat och haft lust med. Sprungit, ätit och druckit gott, myst och gosat med tösen, gungat och lekt, bastat, legat och dragit mig på morgonen! Tack mamma, Viggen och Ellis för att vi fått vara här med er! Detär verkligen ett litet paradis ;-)


Sillbord

I går kväll var det sill och strömming nere vid vattnet. Solen hade strålat hela dagen. Men så fort vi satte oss med silltallriken och nubben skulle hällas upp, small åskan till och himlen öppnade sig. Så vi fick packa ihop allt och springa upp till storstugan. Trots det blev det en jätte trevlig kväll med god mat. Eftersom det var sista kvällen för mig tog jag en lång rejäl bastu fyra timmar helt underbart vattnet var varmt och skönt efter regnet så det blev många dopp :))


Fem rundor...

Fem rundor lyckades jag få till under tio dagar här på Granis. Totalt 3,3mil det känns riktigt bra men nu längtar jag hem till gymmet ;-)


Kärlek

Min gåva, mitt mirakel jag älskar dig! Trotsiga lilla busungen du glädjer mig med ditt leende varje morgon jag slår upp ögonen. Tack för att du finns och att just jag fick äran att bli din mor. Clara jag älskar dig!


Man får ta vad man har....

Husvagnsfotbad ja man får ta vad man har. Jag passar på att göra allt jag inte hinner med hemma. Här finns tid över till allt jag bara vill ingen tvätt ingen städning inga måsten. Jag har verkligen kommit ner i varv och känner lugnet sprider sig i ådrorna ;-) Jag är inne på elfte dagen här och känner ingen nämnvärd hemlängtan hihi men jag måste väl snart styra kosan hemåt :)


Foto: Clara

-Mamma smile....


Lekparkshäng i Östhammar


Räkmacka i Östhammar

Idag besökte vi sjökrogen i Östhammar å åt räkmacka. Vi strosade runt och mös! En kanon dag!!!


Naturen...

Det är så härligt med närheten till naturen, att bara ha den runt knuten på husvagnen :)

Mums frukost...

Jordgubbar några vindruvor lite musli m linfrön och valnötter med mjölk. Super god och nyttig frukost. Litet tips ;-)


Fånga stunden - Carpe Diem

Suttit nere vid vattnet och lyssnat på vattnets kluckande mot bryggan. Känt sydliga vindar smeka min kind. Bloggat, fejjat, instat, mailat och framförallt funderat, tänkt och umgåtts med mig själv. Fångat stunden till återhämtning och lagt bilder i min minnesbank som jag till kalla höstdagar och mindre roliga stunder kan plocka fram och njuta igen! Vad gör du för att få återhämtning, själslig ro och fina stunder? Ensam? Jag har massor av fina stunder med mina barn och mina nära och kära. Men en stund där du umgås med dig själv, dela med dig jag blir nyfiken kanske har du ett bra tips ;-)) Men nu ska jag gå upp och ha en mys stund med min mor <3


På tunga ben....

Tog mig ut på en löprunda som blev 7km men ack vad benen kändes tunga och stumma. Hade ätit för dåligt, druckit för dåligt och luften kändes tung rundan blev så tung. Dålig tid benen bar knappt. Känner mig inte riktigt kry vet inte vad det är! Men jag tog mig runt iaf på ren envishet och järnvilja. Efterråt åt vi god makrill tallrik med äggröra och annat gott!!! Här har det duggregnat typ hela dagen så Claris och jag åkte in till Östhammar och handlade lite! Hur har din dag varit? Regn eller sol? Tydligen ska både sol och värme komma nu jeeeeeyyy... Me like alot ;-)


Blupp

Clara med mormors Blupp och med sin Blupp 5kr på loppisen. Mormor ritade även en Blupp till Clara :)


Slapp söndag på semestern

I dag har vi slappat rejält, älsklingen åkte hem, bror och alla barn också. Så nu var vi bara mamma, Viggen, Ellis och vi kvar. Vi bastade åt ost och hade en riktig mys söndag! I dag måndag åker Viggen och Ellis hem till Västerås ett par dagar så då är det bara jag Claris och mamma kvar. I dag duggregnar det men ska bli sol i morgon hoppas att det stämmer :)) God morgon alla i dag är det måndag en semestermåndag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/847715/images/2012/pic_500d14e7ddf2b37d29000020.jpg" class="image">


Min lördag lider mot sitt slut...

Löpningen gick över förväntan, ryggen som bråkade med mig förra sommar halvåret är helt okej. Beror säkerligen på alla timmars slit på gymmet. Gym och löpning går hand i hand trots att man kanske inte tror det. Men att stärka kroppen inför löppass ger resultat. Tyvärr vill inte mina höfter lika mycket som huvudet. Dom längtar verkligen hem till tempurmadrassen nu efter en vecka i husvagn ;-) Efter löpningen dukades det upp en rejäl tacos buffé kändes nästan som afterwork på bluemoon. Vi var nämligen elva personer. Ett glas rött var jag värd också tyckte jag ler. Clara är enorm på att äta här ute beror säkert på att hon är ute mycket och på att jag försöker sluta med vällingen. Eftersom Claris slutat med nattblöja så är det lägligt att börja avsluta vällingintaget också! En mycket skön lördag att lägga till minnesbanken den tackar jag för! God natt min vän så vaknar vi i morgon till en ny härlig söndag så får vi se vad den bjuder på :))


Mellis tips...

Ett litet mellis tips kvarg, aprikoser, honungsmelon, nötter och kokos grymt gott!!!


Loppisfynd

Att hitta oanvända märkes kläder på loppis för en ynka tjugo är en kvinnas dröm. Bondelid och mango ja tack! Ljuslyktor och vas i ett set Cult design nästan grattis gillas också. Snyggt armband hitta lillsyrran till mig. En dalahäst är ju coolt och riktigt svenskt, mor min undra vad tusan jag skulle med en sån ful häst till haha


Strandlek...

I dag har dagen bestått av Norrskedikas bakluckeloppis det är så himla roligt att fynda nya och gamla ting. Gjorde massor av fynd i dag. Väl hemma sitter nu jag och solar ensam vid förtältet och njuter av lugnet. Alla är nere vid stranden och leker och badar, kör motor båt åker ring och kör leksaksbåt. Jag försöker ladda med mellis och vatten så ska jag ta mig ut på en löprunda. I helgen har vi varit ett helt gäng här totalt 19st med barn och ungdomar :) solen skiner och i kväll blir det tacos buffé på restaurang Wigefjord :) kram till dig min vän där ute!


Snigelrace

Ja när man campar gör man sånt man inte gör annars tex. Snigelrace det går ut på att man satsar på en snigel slår tärning vilken snigel går hur många steg... Tyvärr vann vi inte men kul grej :))


Läckert ekipage från 1978

Våran grannar här på campingen for i morse. Dom hade ett hel läckert ekipage från 1978 Volvo 164 ;-)


ANNA-CLARA

Båten Anna-Clara låg kvar i Öregrund den har legat där i många år. Lite små roligt eftersom min tös heter Anna Clara Engla Eriksson :)) Därav har vi döpt vår båt till Anna-Clara eftersom vi redan haft en som hette Angel :)


Öregrund

Avslutade två mysiga dagar med Sigge och Milla i Öregrund. Lite shopping ;-) God lunch bjöd Camilla på potatis och fiskgryta med räkor mums!


Löprunda

Det blev en skön löprunda på 5km känns härligt när jag har barnpassning att tillgå, så då får man passa på ;-)


Jag säger bara Granis wow paradiset :)


Regn = passa på att löpa...

Här regnar det fortfarande med lite uppehåll. Så jag passade på att ta en löprunda. Här finns obegränsat av barnpassning åt Claris så jag får passa på :) Även Viggen och Ellis var ut på en runda! Jag brukar ju köra plankan efter mina löprundor även det sista jag gör på gymmet. Det är enkelt, går snabbt man behöver inga tillbehör. Idag fick duschrummet på campingen duga jag körde 2min x 1min x1min en proteindrink efterråt och slapp i husvagnen. Livet känns bra härligt trots att solen rymt ;-) Tack för att du kikar in här hos mig!!!


Regnat konstant hela dagen :-/

Mysfrukost i husvagnen, regn regn å regn. Vi har i stort sett inte gjort någonting på hela dagen. Så skönt! Viggen min bonuspappa lagade en gudomlig broccoli soppa och kantarell pizza med västenbotten ost, mums så gott!


Kärlek

Jag älskar dig min fina son, du gör mig så stolt du är bäst! Kärlek från mamma <3


Packat....

.... I dag har vi packat och fejat och grejat här hemma. I morgon lämnar jag och Claris Vässan och beger oss i väg till Östhammar/Öregrund och som jag längtat dit. Förra året åkte jag och skulle vara där två dagar som blev nio. Nu stannar vi minst en vecka. Det är som balsam för kropp och själ. Claris längtar att få sova i husvagnen hon tycker det är så mysigt och spännande :) Har sån tur att svärisarna har en vagn som vi får låna. Nattinatt dags att krama kudden tjugo mil skall köras i morgon kram till dig :)


Altandörrs projekt

Vi satte nyligen in en altandörr i köket i stället för fönstret. Det blev så grymt bra är kanon nöjd. Köpte även lite nya möbler utanför den dörren där morgonkaffet kan intas :) Hela köket blev annorlunda ett riktigt sommar kök!
Bara solen som saknas =))

 

                                                                        Ur med fönstret....

 

 

Nicke kollar Instagram en sväng ;-)

 

Så där ja dörren på plats...

 

 

 

Klart... målningen var mitt jobb =)

 

 

 

Köpte lite nya ute möbler utanför köket också

 

Inviger med ett glas rosè =)

 

Tack älskling <3 det var en födelsedags present till mig och tack Nicke för hjälpen tur att vi har dig =)

 

 

 

 

 

 

 

 


Lager 157

Visste ni att Lager 157 kommer till Västerås i höst på Erikslund ;-) Vi tjejer gjorde ändå en utflykt dit eftersom vädret var tråkigt. Med fika, lunch och shopping en mysig dag!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 


Arga snickarn?

Ser inte min son ut som arga snickarn? Haha nästan lika argsint också ;-) Nädå skoja bara!!! Jag älskar dig min fina fina son Sebbe <3


Nattugglan Nettan lär krypa ner...

.... I sängen nu om fyra timmar vaknar min treåring ;-) Att jag hållt mig vaken beror på att jag hjälper en vän med sin dator, gör just nu en säkerhets kopering väntat att den ska bli klar men det tar tid, så jag lämnar den nu.... Natti natt jag bloggar vidare i morgon vi ses!!!


10st PM bilder 2012

Bjuder på lite fler bilder power meet pågår ju onsdag- söndag så det hann bli några bilder ;-)


Å så var det ju power meet...

Stan fylls av bilar, brummande, gasande, burnande vrålåk snygga och mindre snygga. Men folkfest är det och Västerås fylls av liv och rörelse. Jag är definitivt inte en raggabrutta och skulle för mitt liv inte vilja ha eller vilja åka raggarbil. Men nu är jag gift med en man som älskar power meet! Vad göra? Jo gilla läget, så för fem år sedan startade vi en tradition " power meet grill party" så även i år blev det ett sådant men vi slog till och hade tema Rockabilly/50-tal bjuder på lite bilder såklart ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Galen?

Jo lite galen kanske jag är klockan är över tre, å här sitter jag med en "protte shake" med tänt ljus lyssnar på fåglarna och nu även ett tåg som åker förbi. Jo jag kommer vara trött i morgon men det gör inget för på lördag åker jag till paradiset och det får ni höra mer om sen ;-)


City festivalen i Västerås ;-)

Jag var ner fredag och lördag på cityfestivalen. Första gången någonsin som jag varit ned kvällstid. Det var kanon mysigt. På fredagen spelade Loreen på lördagen Miss Li och Uggla och jag var med dom bästa tjejerna på C en kanon helg :)


Midsommar....

Firades i Sätrabrunn och med svärisarna i Ransta. Lugnt, skönt och mycket trevligt

:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hallå på er...

Vad kul att ni är några som saknat mitt bloggande ;-) Jag älskar ju att blogga så jag ger den ett tag till. Kan ju faktiskt ha två bloggar hehe.... Vad gör jag nu? Känns konstigt att närmare tre veckor är försvunna så jag får blogga ikapp lite då.... Så här kommer det inlägg med midsommar, cityfestivalen och power meet.... :) Tack för att ni finns min vän! Claris hjärtar <3 sötnosen <3


Trevlig sommar!!!

Hej, det var ett bra tag sedan jag var in här ;-) Blogg.se har stora problem vad jag förstår med att det inte går att logga in via app, safari i Iphonen inte heller på någon webbläsare på datorn. Nu fick jag ett tillfälligt lösen som fungerade. Det har varit rätt skönt att vara bloggfri vill man följa mig och min vardag kan man lätt göra det på Instagram. Jag gillar Instagram för där kan jag producera bilder vilket är ett av mina intressen. Blogglust har jag inte direkt så jag fortsätter kanske pausa bloggen. Kanske jag startar en ny jag har inte bestämt mig. Kommentarerna haglar inte precis här inne, om att mitt skrivande är saknat ;-) Så jag blev ju inte direkt bloggsugen *hahahaaaa* Kanske det är *time for me* har ju ändå bloggat snart fyra år det är rätt lång tid. Jag skulle blogga Claras första år som en *första årsbok* var det meningen från början men sen var jag fast!!!
 
 
 
 
KRAM TILL ER <3

RSS 2.0