Soft

Hade en underbart mysig kväll i går med sushi, trevligt sällskap och god efterrätt. En massa härlig positiv energi! 

I dag har vi haft soff-slappar mys dag välbehövligt efter denna vecka. Bror och sambo har varit här och bakat äppelpaj och gjort äppelkräm. Vi fikade och mös <3 

Avslutar kvällen med ett skönt bad, brasa och film med bästa Ellis och Sanna <3 



Önskar er en fortsatt fin helg :))







Glossybox.se



Jiiiieeeyyy.... 
Månadens överraskning lika kul som alltid. För en liten peng en rolig box :) 

Glossybox.se 

Är du sugen? Skriv en kommentar och jag bjuder in dig :) 



Freeeeedaaag

Har aldrig längtat så efter helg någonsin som till denna. Värsta veckan i mitt liv fullbokad varenda minut efter jobbet. Kommit i säng alldeles försent, jäspar konstant! I morgon blir det pyamasdag "de luxe" med lillsyrran och tösen, mys frulle och filmdag hoppas det är grått väder i morgon ;-) 

Nu myser jag med ett glas rosé och inväntar vänner det blir sushi och soffmys :) och positiv energi det vet jag och precis det jag behöver nu ❤️ 

Är lycklig som har vänner som finns där när man som mest behöver det!!! 

Have A nice friday folks :))






Kl.22 ?


Gick ju si så där att lägga mig före 22 när jag plötsligt började blogga igen. Och dessutom att skynda i säng i tid samtidigt som jag "övar" på att ta det lugnt. Hmmm... Lite knepigt men det är bara att fortsätta öva ;-) 

Har iaf i dag haft urmysigt varit ut och ätit med dem käraste jag har och firat Niklas som fyller år i dag ( igår eftersom hon är över tolv) 

Hipp hurra hurra hurra hurra för Niklas :)

God natt från mig till dig 




Helgen....







Helgen som var..... Var helt grym fett cool eller vad säger ungdomarna? 
Snart slutet av september och solen sken och värmen höll i sig. Vi tog en båt tur till Östhammar marknad det blev karuseller för tösen, mys på ute servering och allmänt underbart umgänge. Åter igen fånga ögonblicket stunden och bara njut, jag övar varje dag med olika resultat dock "ler" 

Har nu snart haft "tattatermosen" på första säsongsplatsen på Granis och det har varit den mest rofyllda mysigaste sommaren på länge. 

Det är som ett oglamoröst paradis och jag älskar det ❤️







Tack underbara långa sommar 2013 ❤️


Hello :)




Okej JAG är tillbaka.... Fick önskemål i dag om att jag är saknad <3 Bekräftelse behov som jag med de flesta andra behöver så tänkte jag.... Varför inte det räcker faktiskt med en eller ett par läsare som ger mig det för att få lite glöd igen ;-) Så ni som gärna kommenterar fortsätt med det för det gör mig glad :-) Och ni som bara är in och snokar fortsätt ni med för ni ökar min besökande statistik.... <3 
För egentligen skriver jag för min egen skull. IM BACK JOIN ME ;-) 

Kram och kärlek till varje besökare här är jag igen :)



För själen...

.... Ytterligare en helg för själen och välmåendet otroligt väder vi har i september. Badat i 20gr vatten, solat och strosar runt i shorts och linne.

Fantastiskt

 


Vi har haft det underbart ❤


RSS 2.0