Trött

I dag var jag så trött och kroppen strejkade rejält :( det är nog det här förbaskade lågtryckets fel bl.a. Somnade kl18 vaknade kl.20 olikt mig men så var det! Tog ett hett bad och kröp till kojs vid elva igen. Skönt kommer nog vakna som ny människa i morgon! Tjing fredag me like ;-)


Glossybox dax :)

Då kom min femte glossybox, så himla roligt när det kommer. Överraskning, spännande, användbart och det känns lite lyxigt! Vill du unna dig lite extra gå in på www.glossybox.se jag har varit super nöjd med mina boxar. I bland ger jag bort lite saker till Carro också! Denna gång fick hon mitt parfym prov! Tjing


God mat igen :)

I går var jag på Varda med jobbet igen, hade lyxen att få följa med två gånger eftersom jag vikarierar för vår avd.chef när han har semester. Jätte god mat och två glas vin. Jag var jätte trött inte alls så glad och trevligt sprallig som jag kan vara. Jag känner mig otroligt trött i kropp och själ. Har fuskat med träningen vilket inte får mig piggare precis. Motivationen har varit låg! Men i morgon ska jag försöka pallra mig i väg på jympan på Friskis med Carro. Min goa Carro håller på och målar våran bod den var/är i stort behov av det, den blir jätte fin! Nu blir det och sussa lite nattinatt :) ps. Carro och jag åt god mat och avslutade med jordgubbar och grädde mums det är sommar det ;-)


Sommarfest på Djäkneberget

I dag har vi haft Sommarfest med förskolan på Djäkneberget. Trots att det var lite kallt så var det mysigt tom. solen kikade fram :) vi hade sallad, korv, kaffe och jordgubbar med. Linedansarna intog dansbanan så det bjöds på musik också!!!!

 

 

 

 


Morsdag

I dag firades alla mammor, härligt det är vi värda! Jag fick paket och hjälp att öppna det tösen trodde att jag fyllde år. Söndags glassen nere i hamnen tog vi också i dag var pappsen med det gillade Claris. Grillat och myst på kvällen. Och Sebban erbjöd sig klippa gräset inte illa ;-) Vi var och kikade lite på pappsens jobb i båten också den kommer bli så fin våran Anna-Clara som hon ska heta :) Ny vecka med nya utmaningar är på intågande tjoooo ;-)

 

 

 

 

 

 


Loreen <3

Jag älskar låten, jag älskar Loreen, jag är stolt västeråsare!!! Om jag bara visste för ett år sen när jag var på fest! Å Loreen kom ut på trappen och skrattade åt mina kärring strumpor ;-) åh jag sa till henne.... -Åh vem är du då? Om jag bara då hade vetat! Hade jag pussat henne och begärt en liten autograf :) shit jag är stolt å det borde hela Västerås vara!!!! Men nu är svenskarna ett gnälligt släkte, så genast börjas det gnällas huruvida svensk hon är? Hur bra hon är? Å vad kommer detta att kosta å bl.a. Vi svenskar är bra underliga? Tänk om vi bara kunde sluta vara så gnälliga jämt!!!

 


Lördag

I dag var Claris och jag på föreläsning i en timme och en kvart. Clara är fantastisk att ha med. Helt otroligt att ha en treåring med på föreläsning och hon sitter still. Sen åkte vi på plantagen och köpte ute blommor, hamburgare åkte ner till hamnen och hade picknick. Sen hem och plantera blommor mös i trädgården med bror Micke och Pillan. På kvällen grillade vi jätte mysigt att ha lillebror här <3 Nu Eurovision heja heja Loreen :))


KÄRLEK <3


Ingen blogglust

Jag har verkligen ingen blogglust, men kikar in och säger hej i allafall. I morgon är det fredag och helg igen underbart. Tyvärr verkar det bli regn på lördag enligt väder rapporten. Men den har ju haft fel förr ;-)


Mat och trevligt med jobbet

I kväll har vi varit med jobbet och ätit på Varda mycket trevligt!!! Det var länge sedan jag skrattade så mycket som i kväll ;-) avslutade med ett glas vin på hattfabriken. Rätt dött en tisdag men vad gör det med trevliga arbetskamrater!!! God mat och en trevlig kväll i det ljuva vädret :) Jag åt toast Skagen till förrätt, Gös till varmrätt och en god chockladig efterrätt!!!


Tankens kraft

Japp det gick på ren jävla vilja och envishet. Min kropp ville inte vara med mig i morse och inte i dag. Jag kände mig energilös, ledsen, ont i höfter, armbågar och händer helt "out of order" men jag bestämde mig varken min kropp eller något annat ska få mig att inte springa och det så bra som möjligt! Jag fokuserade och körde och det gick över förväntan ;-) Nöjd!!!!


Vårruset

Vaknar till en ledig måndag och solen, vårruset i kväll. Det brukar vara grått, kallt och trist när det är vårruset. I princip är det en perfekt dag! Men min kropp vill inte att det ska vara en perfekt dag. Jävla skit kropp det är vad jag har. Känner mig sur, arg och besviken :( SKIT måndag!!!! Kanske ska jag lägga mig i soffan och vara ett offer? Men nej det blir ju inget bättre av det iallafall! Får se vad tösen och jag hittar på i dag. Troligtvis blir det häng i nån lekpark ;-) önskar dig en fin måndag!


Min dröm....

Min dröm är fortfarande långa fina kvinnliga naglar....... Trind är ett nagelstärkelse lack totalt oersättligt. O.P.I svindyrt köpte ett lack när Åhléns hade 20% måste testa och se om det är så bra som det sägs. Seche Vite super bra överlack som skall målas på innan vanliga lacket torkat. Passar mig bra som inte har ro att sitta still och vänta på att det ska torka! Jag kommer väl iallafall aldrig kunna behålla långa starka fina naglar oavsett vad jag använder för grejer :) Men jag fortsätter drömma om det :)


Lite av min söndag....


Största gåvan är mina barn <3

Jag älskar er!


Carro flyttat

Carro och Nicke flyttade i onsdags så i fredags var vi hemma hos henne och fixade i ordning vi slet i fyra timmar utan paus. Det blev jätte mysigt i nya lägenheten ;-)


Mys med vännen

Cyklade hem till vännen C på eftermiddagen, kaffe, Lekparks lek, mat och vin! En jätte mysig kväll Claris och jag cyklade hem vid nio tiden. En ljuvlig kväll att cykla utmed Mälaren vi stannade till vid en skogsdunge och plockade lite blommor! En skön underbar lördag!!!


God morgon

God morgon och vi önskar dig en trevlig lördag :))


Lyxtid

I går förmiddags hade Carro tösen så jag kunde gå på helskön dagspa i nästan två timmar låg jag och bara blev ompysslad så skönt. Fick flera presentkort när jag fyllde fyrtio nu använde jag det sista. På eftermiddagen/kvällen var vi hemma hos Carro och Niklas som just flyttat och packade in i skåp och städade. Vi höll på i fyra timmar utan paus så i dag är jag helt färdig. Ont i kroppen, värk en blä dag usch!!!


Öring

Älskling är och fiskar i Östersund :)


Besöker ny lekplats....

Clara älskar att hänga ute på lekplatsen. Men det blir lite tråkigt med samma jämt så vi besökte en ny i dag. Till Claras förtjusning fanns där "bäbis" gunga!!! Inte lätt att få med henne hem ;)

 


Data crasch?

Oj vad eftermiddags trött jag känner mig, varit vaken sen strax efter fem. Clara sov till åtta, så jag passade på att tömma iphonen på bilder. Jag hade ca.2000st som jag även skulle lägga över på externa och pang så låste datorn sig. Nu får jag inte igång den, det står att den inte kan hitta operativ systemet :( Niklas ska komma förbi och se om han får igång den. Har jag otur har jag förlorat alla kort. För jag var ju så duktig och tömde telefonen också. Bra jobbat av mig... Suck! Just nu känns det rätt bra att jag är aktiv på instagram fejjan och bloggen vilket innebär att dom bästa korten har jag iaf kvar. Fått lite nytta gjort i dag men inte så mycket dom jag kanske borde. Jag har inte ens cyklat så skönt att riktigt slappa! Mys med Carro i kväll och Sebbe och Petra antar jag. Vi ska bli klippta sen blir det tjej jox mys mys mys


Vinkat av fiskarn

Nu har jag vinkat av mannen som åker på fisketur med en kompis. Dom åker till Östersund och kommer hem på söndag:) Han såg ut som ett lyckligt barn på julafton. Det känns alltid konstigt tomt när han åker bort så långt. Lite oroande är det alltid när jag har nära och kära som är ute på vägarna. I kväll blir det tjejmys med Carro :)


Motivation

Tänk vad motivation kan göra med en man :) Packat allt själv och då menar jag allt från dryck, fiskespön, kallingar och migräntabletter haha jag är imponerad!!! <3<3<3


Jag testa mig på en smitning på OKQ8

Ja vad ska jag säga om denna dag. Kaos minst sagt stress från det jag vaknade. Tösen har fått för sig att avklara nr.2 på morgonen när vi är redo att åka. Eftersom hon haft problem med magen och det nu är mycket bättre med fröna. Så är jag glad att hon lyckas med nr.2 så ofta som hon gör. Men mitt i morgon rusningen ställer min inre stress på prov. Väl på jobbet kände jag mig stressad för jag hade massor som jag borde hinna fixa, innan jag skulle på ett privat möte kl.13 Väl efter det stressade jag ner på stan och sprang runt som en galning för att hinna några inköp som inte kunde vänta. Stressade till förskolan, hem rigga om för att åka till Erikslund hade tio minuter på mig att handla på Apoteket, team sportia och vuxen Apoteket ;-) ja ni vet Systembolaget. Jag hann med alla tre på tio minuter (tur att jag har en snäll tös) väl inne på maxi där jag och halva Västerås tydligen var kl.19 började tösen tröttna lite. Tackar maxi för gratis bananerna som takapan bjuder på. Oki vagnen full telefon ringer som en tok. Sebbe har soppatorsk på andra sidan stan ut mot Irsta. Jag tänkte nu fattas bara en avstämning! Mycket riktigt visst fick jag det;-) sa till tjejerna i kassan nu börjar jag snart stor böla! Gasa hem med tösen och matkassar. Tror ni mannen i huset tankat sin bil? Nä den gick på ångorna. Volvon hade jag lånat ut till Carro som håller på att flytta. Nä så det var bara att tanka bil och dunk. Efter att mannen fått sig lite svordomar levererade. Och nu kommer vi till poängen kl. 20.30 jag ska tanka hinna till Irsta och sen till Arosvallen för att hämta tre grabbar som tränat fotboll. Jo vad gör jag åker upp till OKQ8 tankar bil och dunk och drar. Jag åker utan att betala väl ute på E18 kommer jag på det, slänger blicken i backspegeln för att se om jag ska se nå blåljus. Ringer snabbt till OKQ8 och ber om ursäkt. Nu är bensinen betalt tacos och ett glas rött stod klart när jag kom hem. Stressen är borta och nu ler jag åt eländet!!! Hon på OKQ8 kände igen mig, kunderna där hade tyckt det var spännande när expediten sprang ut. Oj är det en smitning? Nä jag känner igen tjejen hon verkade bara ha lite bråttom! Haha begynnande alzheimers eller en krympt hippocampus eller amygdalan som var ur tillfällig funktion? Ja vi fick oss ett roligt skratt. Kvällen toppades med mys tacos alla, lite väl sent men ändå. Dessutom kom min bonus son och gav mig och pappa en kram ;-) och det är mycket positivt mycket bra feedback på att det jobb vi gör runt honom sakta men säkert ger bra resultat. Nu ska jag kramas lite med gubben som i morgon åker bort fyra dagar! Puss och natti trevlig torsdag till er:)


Tuffa backar och Desperate Housewifes

Jag sörjer DH är inne på sin upphällning ,sitt avslut, går i graven. Usch jag sörjer! Nu måste jag hitta en ny serie att följa. Jag ser så lite på tv men tycker om att ha nåt att följa :) I dag efter jobbet var jag och vännen J ut på en löprunda, fy fan vilka backar det är i Skultuna spåret några riktig benmördare. Det var super skönt, älskar att svettas ur rejält! Undra vad som hänt inte minns jag att backarna var så branta, långa och tunga för 25 år sen ;-) Inte kan det ha nåt med att jag är 25år äldre? Ler Jaja bara "gilla" läget och kämpa på! Så länge det är kul, skönt och ger mig positiv feedback så kommer jag fortsätta springa, gymma, köra pass, simma och promenixa! Har gjort det mestadels under livet utom i perioder tex. Graviditeter. Jag gör det för att må bra, vara gladare och framförallt för att jag får mindre ont i kroppen och mer sällan :) nä nu blir det sussa lite skönhetssömn. Nattinatt


Cykeltur och Hello Kitty

Nu på morgonen vaknade tösen 05.15 händer inte ofta. Jag passade på att ta en tur på cykeln :) Med tanke på förra inlägget, jag väljer själv hur dagen ska bli. Trots frånvaron av sol, tänkte jag mig en fantastisk dag! Ha en fin tisdag du också!


Sant!

Jag gör mina egna val ;-)


Film

Vi hyrde en film igår, den var okej. Men det var inte så kul när man visste vad som skulle hända. Svenska versionen var bättre tyckte jag. Men denna var klart sevärd!


Flower

Fick blommor av älskling tack!!! <3


Glädje

När jag kom hem i dag så låg detta hjärta på bordet ute på trappen. Vad glad jag blev, en vän som uppskattade min hjälp i går. Tack jag blev alldeles varm inom mig!!!


Sötisar <3

Carro & Clara <3


Fånga dagen!

Hur lätt är det att fånga dagen, ögonblicket, stunden? Inte så himla enkelt, men jag har ett fint armband som jag fått av goda vänner ;-) Som påminner mig lite då och då!


25år

Japp 25år sedan, min vän Carina och jag på avslutningen i 9:an ja vad ska man säga? Tiden går för snabbt, bara rusar i väg. Livet är skört, och väldigt kort kan det plötsligt kännas. Lever jag det som jag önskade och vill? Kan något förändras? Eller är jag nöjd? Mår jag bra? Om yttligare 25år är jag 65år och går i pension, då kanske det är lite sent att förändra något. Ja lite tankar far fram när jag tittar på bilden! Tro nu inte att jag är i den berömda 40års krisen för sånt tror jag inte ett skit på :) Rätt oskuldsfullt söta är vi i allafall 15år och livet framför oss!!!




 


Mina fina <3


Vädret får mig ur balans :(

Skit lågtrycks väder får mig inte att må vidare bra. Jag var till gymmet efter jobbet, kände mig taggad. Men kroppen ville inte riktigt hade ingen energi alls. Vädret spelar nog in, men även min lunch jag föll för frestelsen. Vi firade en fyrtioåring som bjöd på smörgåstårta och gräddtårta. Min fina laxlåda med bulgur åkte in i frysen. Gott var det men.... Det märktes på gymmet hade ingen energi i kroppen, som fick mig att orka. Ännu engång kvitto på hur viktig kosten är. Missade lets dance i går :( hade inte en tanke på att det skulle vara på torsdagen. Jaja inget att göra något åt, vet inte ens vem som åkte ur. Trevlig fredagskväll önskar jag dig ;-)


Jympa

Det blev ett impulsjympa pass i stället för gym. Skönt att få upp pulsen rejält och göra situps, armhävningar, rumplyft osv. Det är bra att variera och chocka kroppen lite. Sen är det grymt skönt med ordentlig stretch och även den är viktig för att nå bra resultat. Det var första jympa passet med mina nya easytones och jag kan lova att det kändes :) Nu har jag ätit kvarg m bär en smörgås och en kopp te. Så nu är det dags för skönhets sömnen nattinatt


Hälsospåret

I dag har jag varit en dag på Björnön, där vi pratat hälsa och välbefinnande osv. I Västerås finns det något som kallas hälsospår finns på fler olika ställen. Det går ut på att man går en utvald sträcka det snabbaste man kan på tid. Sen kollar man en tabell vad man har för BMI längd och vikt behöver man veta, ha koll på. Sen kollar man en annan tabell då ska man ha BMI siffran och tiden (som man tog på promenaden) Jag fick bra resultat mörkgrönt, så nu gäller det för mig att hålla mig där ;-) Man ska inte jämföra sig med andra, utan detta är för att själv kunna se hur man ligger till och sätta mål utifrån sig själv. Alla kan gå hälsospåret! Det finns i Västerås på Björnön, Rocklunda, City, Bäckby bl.a.

 


Blööööt

Usch det bara regnar och regnar TRÅK!!! Sitter och väntar på att Carro ska hämta upp mig det passar bra att gymma i dag med tanke på vädret. Maten fixad, tösen nattad så nu lite tid för mig :) Gubben kom nyss hem från gymmet. I morgon är det helg igen, jag har haft en hektisk vecka med många möten, utbildningar osv. Ska bli riktigt kul att komma till jobbet i morgon! Tjing på ett tag!


TRÅK väder

Usch vilket TRÅK väder det har varit i dag. Passade alldeles utmärkt att sitta på utbildning hela dagen. Har varit på praktiskt ledarskap det var givande och roligt. Väckte mycket tankar och funderingar. Tror jag tar en vilodag i dag är mör i benen efter löpturen igår :) Vad gör ni en sån här dag när det är kallt, burrigt och tråkigt??!!


Snabbrunda...

Fiiii faaaan... Vad kämpigt det kändes. Snart är vårruset, var tvungen och se om jag kunde hålla hyfsat tempo, springa länge och långt har jag inte nåt problem med. Men att springa i högre tempo har aldrig varit min grej. Jag har aldrig tävlat med mig själv att springa snabbt utan det har alltid varit att jag orkat längre tid. Men med vännens peppning, tog jag i lite plus att jag hade bråttom hem till Desperates Housewifes. Nu känns det riktigt skönt det bästa med att springa så svetten sprutar är att man känner sig så ren på nåt vis efteråt i varenda por alla slaggprodukter liksom renas ut, känns det som i allafall ;-)


Brandutbildning

I dag har jag varit på den obligatoriska brandutbildningen via jobbet. Väcker många tankar, ni har väl fungerande brandvarnare hemma? Har ni inte kollat batteriet, gör det tar bara några sekunder och kan vara avgörande vid en brand. I en brand med dödlig utgång hade inte 94% fungerande brandvarnare eller ingen alls. Hade dom haft det så hade dom troligtvis klarat sig. Så kolla era brandvarnare :)


Spärrar på knivlådan onödigt?!

Nu har treåringen listat ut hur man öppnar lådorna. Bara att skruva bort dom då ;-)


God morgon :)

Vilket underbart väder att vakna till!!! Ha en fin tisdag alla, min är full av möten och brandutbildning i dag!


Besöksrekord på bloggen

I dag har jag besöks rekord på bloggen, super kul!!!! Den blå linjen är varje besökare den röda är att samma person varit in flera gånger :) Tack för att ni kikar in här hos mig, vore kul om ni kunde säga hej i en kommentar i bland ;-))


Goda korvbröd

Det har kommit nya korvbröd, med havre och dinkel fiberrika. Älsklingen köpte hem dom och shit dom var så goda. Jag kommer aldrig äta vanliga vita igen dom här var riktigt goda. Tyckte alla i familjen testa jag lovar ni kommer inte ångra er ;-))


Lekparks häng....


Jag älskar varannan måndag

45 min på cykeln framför TV4 morgon plankan 1min x 3 såklart min favorit! Sen en välförtjänt stadig frukost. Jag hade ju lovat tösen att baka så cupcakes fick det bli, fuskade och tog en såndär mix (går fortare då) för en sak har jag lärt mig på äldre dar prioritera vad som är viktigaste. Baka var viktigt för tösen och hon är lika nöjd oavsett om jag kör med en fuskmix ;-) Jag har en vän/mentor som fått mig att "tänka" och prioritera tack du vet vem du är :) Nu blir det att njuta i solen, jag verkligen älskar min och tösens måndagar!


Kärlek

Läste ett sant ordspråk "Kärleken kräver precis som i en dans, ett harmoniskt samspel" Alfred Adeler Sant eller? Vad tycker du?


Ledig måndag - min lyx!

Som jag skrivit förut så är jag ju ledig varannan måndag. Den måndagen är DET förbjudet att göra hushållssysslor, det är min och tösens dag. Vilket innebär att vi ska göra saker som bara VI mår bra av. Dagens schema ser ut så här.... Jag tar en tur på motionscykeln, bästa redskapet när man har en treåring som vägrar sitta i vagn. Jag skulle hellre ta en PW i fina vädret. Men med cykeln hemma i vardagsrummet får jag min dos avklarad iaf. Sen står bakning på tur tösen vill baka och ha "förkläde" vi ska packa picknick och cykla till Vallby frilufts museum och titta på djuren. Kanske Carro kommer dit också :) Fick ett mess nu på måndagsmorgonen, sånt mess får mig att sväva på moln och energin att sprudla :-))


Desperate Housewifes repris

Missade DH i tisdags när det var humorgalan. Repris i dag, nu är det reklam paus. Jag sitter på motionscykeln och tittar. 45min so far :) Senare på eftermiddagen ska jag till Skultuna på mat och kalas! Trevlig söndag till er där ute ;-)


<3

Mina söta, goa tjejer <3


Rosa såklart

Unnade mig ett nytt iPhone skal i dag, rosa såklart!


En stadig och bra lunch

Så här kan en stadig och bra lunch se ut. Mozzarella, keso, ägg, pastramikotlett, sallad, avokado visste ni att även avokado kallas "alligatorpäron" ;-)


Efter koutsläpp åkte vi på barnensdag

Efter vi varit på koutsläpp åkte vi ner en sväng på barnensdag. Det var sång, ansiktsmålning, nalle utdelning, fiskedamm osv. Claris tyckte det var spännande. En dag för tösen i dag :) en mysig lördag!


Kossa muuuu....

Vi började lördagen med att åka till Ryttene och titta när dom släppte ut kossorna. Galet vad glada dom blev och galet mycket stadsbor som tog sig ut på landet i gummistövlar för att titta på kossor. Det bjöds på bulle och mjölk förstås.


Nu är det skäggigt

Älskling ska vara modell till en kompis åt Sebbe i morgon. Hon ska ta gesellprov i skägg klippning. Skönt för nu börjar han se ut som en skogsmulle rätt ovårdad ;-) men fin ändå!


Ros och fjortis

I dag fick jag en fin röd ros av min son, kärlek det värmde i hela mig :) Stod och väntade på Carro på gymmet att hon skulle bli klar. Då tog jag en fjortis bild haha... Fick kommentar om det riktigt kul. För visst bor det en fjortis i oss alla? En nucka? En tråkmåns? En latis? En mupp? Även en mogen kvinna? Gladis? Sprallis? Osv... Det handlar väl bara om att våga ta fram alla sidor? I bland kommer dom fram helt rätt, i bland helt fel, i bland medvetet ;-) jag rotade fram fjortisen i dag i allafall. Hade jag i dag varit 14-16 hade jag förmodligen haft en hysterisk blinkande blogg med hysteriska ljud och 90% outfits. Men nu är jag 40+ och får "hålla igen" lite. Bilden bjuder jag på här, laddad inför vårat fredags pass som brukar vara ett rejält "starta förbränningen" pass 10min cross + 5 övningar 10x3 (rygg,bröst,biceps,triceps,mage) 10min löp i högt tempo så svetten sprutar. Sen dessa 5 övningar/ maskiner igen men då 10x2 avsluta med plankan 1min x 4 +10 min rodd. Detta blev ett pass på nästan en och en halv timme. Helt slut sen men så skönt!!! Tjing på er hoppas på hyfsat väder i morgon


Helt okej

Efter att varit sjuk kom jag igång igen med träningen förra veckan. Första gympasset på söndagen, kändes underbart att kliva in på Friskis igen. Så här såg min vecka ut: Söndag: Gym 1,5tim Måndag: Gym 1,5tim Tisdag: Indoorwalking Onsdag: Vila Torsdag:Vila Fredag: Gym m. Förbränning 2tim Lördag: PW 35min Cykel 30min. Jag skriver upp när och hur jag tränar i min kalender det ger mig en överblick jag kan planera och jag blir peppad. Hur gör du för att peppa dig? För visst är det segt som attans i bland att komma i väg!!! ;-)


Gubben hängde på bra...

Jag är imponerad drog med karln på en löprunda i dag 5,2km. Ett halvår med gymkort har definitivt gett resultat - ca.8kg dessutom mer muskelmassa och flås. Han hade nog aldrig fixat 5,2km utan stopp i höstas ;-) Han äter rätt vilket resulterat i att migränanfallen försvunnit förutom ett anfall i påskas när han åt godis (socker) vad säger detta? Jo bra kost och motion mår man bättre av. Själv har det gått bra för mig också tränar konturnerligt 3-5ggr per vecka. Inte hänt speciellt mycket på vågen och det är inte mitt mål heller jag har bra vikt gentemot min längd. Men kroppen är lite mer "shaped" och jag är piggare och mår bättre. Jag får kämpa rätt hårt med att hålla min träning pgav min värk i kroppen. Tex igår kväll var jag sängliggandes med höftvärk och värk i knäna. Men i dag peppade jag mig iväg på löprundan och det gick mycket bra. Det är en ständig kamp men jag vägrar att vara sjuk. Om jag haft lyckan att inte ha min värk skulle jag förmodligen träna mer och vara instruktör eller nåt i den stilen, en dröm jag alltid haft. Men nu får jag nöja mig med det jag klarar av och set gör jag rätt bra utifrån mina förutsättningar. Jag vet ju att jag mår bättre av att röra på mig;-) Tränar du? I såfall vad? Klickar med en bild från min skit dag i går tummen ner. En bild på mina och gubbens skor när vi flåsar och svettas i kapp på trappen efter löpningen. I morgon blir det gymmet jag längtar!!!!

 

 

 


<3

Min fina lykta som jag fått av min fina Carro <3

 

TACK!


Unicef

Nu har jag blivit världsförälder, känns bra i både själ och hjärta.


Vår räddning....

Sedan tösen började på förskolan har hon haft problem att sköta magen. Riktiga problem hon har liksom inte tid att sköta det nummer två. Har i bland kunnat gå upp till en vecka, inte bra. Vi har provat messmör, linfrön, Katrinplommon i alla olika former och päronpure osv. Inget har hjälpt. Förra veckan fick jag tips om andra frön så jag köpte det direkt. Och tala om min förvåning tre gånger på fyra dagar yes vad skönt framförallt för tösen och hennes välmående. Ett litet tips till dig eller om du har barn med trög mage ;-)


Humorgalan

I kväll är det humorgalan, den brukar jag titta på jag blir alltid så berörd.


Sol äntligen sol

Det var någon som sa att det skulle komma snö till helgen enligt SMHI jag vill inte tro att det är sant. Men i dag har vi njutit av det fina vädret Claris och jag. Det har enligt hennes önskemål blivit några timmar i lekplarken med picknick. Sen även sandlådan hemma. Tvätten ligger kvar i maskinerna har inte ens hängt den. Kvalité i solen ute med min dotter har legat som prio 1. Nu ska jag försöka få in henne och laga lite mat. Det kommer inte bli lätt hon älskar att strosa omkring ute och leka! Välkommen vår! Jag trotsar snön vill inte vill inte :(

 

 

 

 


Valborg

Eftersom jag har en fanatiker till man, som antingen gör det ena eller det andra, nu var det båtrenovering till 100procent;-) Så blev det inte som jag planerat i går på Valborg. Vi blev hemma, jag och tösen tog ett mysbad med ljus,cola, yoghurt ett glas vin och oliver. Jag tror vi lekte i över en timme. Vi hade så mysigt! Hon bokstavligen älskar oliver åt runt tio stycken. Sen natta jag henne och lagade lite mat det blev chutney kyckling m råris och en fräsch gräddfilssås. Bojkottade brasa tiden räckte inte till, så jag avslutade med en film! Ungdomarna var ute och grillade en vid Hökåsen gropen och en vid björnön skönt med skötsamma ungdomar ;-)

 


RSS 2.0