Skytten som barn


Skyttbarnet är en naturlig äventyrare. För skytten är livet ett tillfälle att göra sig erfarenheter. De vill möta världen med öppna armar och ta del av allt den erbjuder.

Bli inte förvånade om ditt barn hittar sätt att hamna i trubbel redan innan det börjar gå! Skyttbarn tycker om att undersöka världen bortom de gränser som sätts av föräldrarna.

Mer än något annat, så vill skytten lära sig och förstå. Du kan hjälpa till genom att se till att er tillvaro är så rolig, varierande och erbjuder så många utmaningar som möjligt. Familjesemestrar är ett bra sätt, liksom äventyr i naturen och kurragömma i parken.

Skytten är ofta sportig och behöver bränna av extraenergi genom sysselsättningar som är både lekfulla och fysiska. Fotboll och skogspromenader är bra exempel på sådana aktiviteter.

Även sinnet behöver sysselsättning, så se till att det finns got om böcker att läsa och gå gärna på museibesök, djurparker och konstgallerier så ofta som möjligt. Ditt barn har ett öppet sinne, så erbjud frihet och ingående samtal.

Skyttbarnen tenderar att vara klipska, livliga, optimistiska och utåtriktade, vilket gör att de ofta har många vänner. Förvänta dig inte att födelsedagskalasen blir små – det finns alltför många som dras till ditt barn för det

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0