Helg och Granis <3

Sitter med ett glas rosé chillout och chillar såklart :) Mysigt men gryyyyymt myggigt helt sjukt vilka bestar till mygg. Ska strax krypa till kojs känner mig trött och sliten som fasen. Och i morgon vill jag vara pigg och gå på bakluckeloppis.

Så trevlig helg min vän och god natt!


Packar sent

Galet nu har jag varit uppe på tok för länge och packat. I morgon bär det av til Granis vid Öregrund ska bli galet skönt! Hoppas på lite sol ;-)

Natti natt och tjing


Usch

Fy i dag krockade "moffa Viggen" otäckt tur att det gick bra med honom. Hade kunnat gått illa, bilen gick det inte bra för. Men det är materiella ting så går att ersätta.

<3


Munk

Carro har en hårmunk i håret ;-)


Min lilla cooling

Med sina nya glajjor visste ni att solglasögon även kallas glajjor?

Hm i mina öron tänker jag då på galgar typ.

Har du några snygga glajjor då?

Hon är iallafall störtskön i sina rosa hjärte glajjor när hon slänger i väg en puss till pappa <3


Törs ni?

Ni som är föräldrar törs ni sätta gränser och säga i från när andra ser och hör?! Eller är ni rädda att bli dömda på ett eller annat vis?

Jag har i några veckor känt ångest när jag hämtat tösen. Inte ångest utav att hämta henne eftersom det är bästa ögonblicket på hela dagen. Men hennes 4-åriga bemötande mot mig. Aldrig glad att se mig, arg varenda dag när jag kom, spelade ingen roll om jag kom kl.14,15, 16 jag kom alltid fel tid.

Så i går fick jag nog, när jag kom för att hämta henne så skrek hon nej och blev arg och tjöt. Jag sa:  jaha då går jag hem själv hej då! Och gick ut igen gissa om hon tjöt som en "stucken gris" ( gjorde ont i mamma hjärtat men det var ett nödvändigt ont) Och ni skulle sett minen på övrig föräldrar i kapprummet haha! En av pedagogerna gjorde tumme upp inför alla och sa... Bra, suveränt! Jag vände givetvis tillbaka in fick en gråtande tös i mina armar (detta handlade totalt om ca.2min) Jag förklarade att jag blir ledsen över hur hon bemöter mig när jag kommer för att hämta henne och att jag längtat hela dagen efter att få komma och hämta henne. Och att faktiskt mammor också kan bli ledsna. 

 

Idag när jag kom var hon inne i en rolig lek och skrek nej när jag kom. Det var ju så hon gjort varje dag ett tag nästan så hon inte visste annat. Jag tittade på henne och sa: oj då nu blev det tokigt, vi gör om det så jag gick till kapprummet och vände tillbaka och möttes av en glad tjej som sa Hej mamma! Och dessutom av stora medhållande leenden av pedagogerna.


Min reflektion och fundering är?! Hur många föräldrar/vuxna vågar/ törs sätta gränser i små och stora situationer?! Hur ska våra barn förstå? Hur man bemöter andra människor om inte vi törs lära dom.

 

Jag har och ser ofta föräldrar som otydligt visar sitt missnöje över hur barnen beter sig. Och inte törs visa, säga och lära dom i situationen (konsekvent) Utan mer med kropps språket visar och tror inte det syns. Eller hur dom gnäller och tjatar påväg till bilen mm. 

 

Vi måste våga fostra våra barn i andra vuxnas närhet!? 

 

Men gnällas ska det hur barn och ungdommar är, det är vi som skapar dom och är förebilder. 

 

Jag och tösen fick en mycket bra start på resten av dagen som vi har tillsammans, endast några timmar innan säng gående. Dyrbar tid efter jobbet innan kvällen den vill iaf inte jag att vi ska gnälla och tjafsa bort. Utan den vill jag ska ha kvalité för både henne och mig <3 

 

 

 


Så här blev det....

Jag visade er bordet jag fann på bakluckeloppisen för några veckor sedan. Rena fyndet 125:- skulle tro det är sent 50-tal eller tidigt 60-tal (vet inte säkert) Nu är det i särplockat, lackat och målat. Står nu i vardagsrummet det blev super bra, så nöjd :)


Less

Man får vara less i bland ;-/

Just i dag är jag så less på att bo i hus, halvfärdigt överallt. Ogräset frodas, i bland längtar jag till en ny fräsch lgh där man bara kan komma hem och svischa över med dammsugarn och dammtrasan så var det klart. Gå till tvättstugan och tvätta allt på en gång.
Men visst skulle jag varma soliga dagar sakna hus då. Men just nu i denna stund är jag less på det grrrr....




Presenter <3

I går fick jag fina morsdags presenter <3
I dag fick jag present av en fin vän som vet vad min passion är <3

Tack jag blir varm i hjärtat!


Min fina mamma

Stor kram till dig mor <3


Bananen

I dag var vi till Sala mässan pappa Henke har stått på den hela helgen och visat värme pumpar. Så vi hade fribiljetter tösen åkte lite karusell, vann en Hellokitty och så käkade vi där. Sean Banan var där och uppträdde. Min syn på bananen har varit att jag tyckt han använder ovårdat språk, är barnslig med urdåliga låtar. Men jag ändrade totalt uppfattning om honom i dag. Okej musiken är densamme, men vad jag inte visste var att låtarna har budskap på ett eller annat vis. Trots hans ovårdade språk så har även det en mening. Han pratade allvar på ett skojade, skämtade sätt mellan låtarna. Jag måste säga han växte i mina ögon helt klart. En önskan vore att dom som håller på i Husby lyssnade på bananen som hyllade vårt land. Och fick mig och säkert fler med mig att reflektera över vårt sätt att bemöta saker och livet.

Alla har vi rätt att vara oss själva, vi ska vara oss själva och inget annat för var och en av oss är unik på just vårt sätt.

Med dom orden säger jag godnatt och önskar dig en fin start på veckan.




40års kalas

Vi firade Ulle som även hon välkomnas till fyrtio sidan. Hurra för dig och tack för en jätte rolig och trevlig kväll. Med god mat, fika och roliga lekar och massor av skratt :)





Grattis Emmy 11år

Min fina guddotter och systerdotter fyllde 11år i går. Hipp hipp hurra hurra hurra hurra <3


Farväl

Älskade Carro tog sista farvälet av sin mor i fredags. Den här bilden är så vacker tycker jag. Mina tankar var hos henne hela dagen <3 Älskar dig som min dotter.


I found it...

.... Lyllo mig jag hittade inspiration ;-) Dom stod nere vid topp hälsa tältet, nämligen mina fina arbetskolleger.
Vi hade en kanon mysig kväll med picnick efter vi sprungit och gått!!!

Jag sprang på 28.42 och mycket nöjd över det. Under halvtimmen trodde jag inte jag skulle klara i år. Som jag berättat förut mitt huvud vill så mycket mycket mer än min kropp. Men jag kämpar på, men har ni en nyare "icke rostig kärvande kropp" till salu så är jag spekulant ;-) helst 174cm ca: 65kg en S så tar jag den ett plus är stora bobbis alltid önskat mig det ;-)) haha skämt åtsido trots att min skit kropp kärvar så är den min så den får duga!

28.42 Japp jag är nöjd!!!

Bra jobbat alla mina kolleger också det är kul att träffas och ha trevligt utanför arbetet!!!

Blossom var där hon är min stora förebild och inspirations källa har alltid varit. Snygg, hälsosam, cool som fan dessutom 51år ;-)

Nattinatt längtar till nästa löptur faktiskt <3


Efterlysning?

Hallå inspiration vart tog du vägen?
Herregudom drygt en timme och tjugo minuter går starten. Min inspiration har svikit mig, någon har stulit den. Var god och lämna tillbaks den omgående tack!
-Vart är du?

🏃🏃🏃


Vårstädning

Lite egentid och "vårstädning" i dag just for me. Två timmar på Harmoniq och bara ligga och bli ompysslad riktigt skönt. Ansiktsrengöring, mask, färgning, massage mm.

Men sen var det fullrulle igen. Handla och hem och laga mat till fullt hus ;-)
Nu på kvällskvisten har jag slipat bordet jag fyndade i helgen. Ska nämligen få hjälp med lackning av de, lyllos mig :)

Nu ska jag krypa till kojs, god natt min vän.




Skön försommarkväll

Sitter på altan med en kopp kaffe och laddar inför jobb igen i morgon. Det kändes motigt att packa i hop och åka hem i dag denna ljuvliga försommardag. Jag är INTE född för att bo i detta land viner halvåret det är bara så. Jag älskar sol och värme!!!

:)


Mys...

.... i hängmattan innan vi ska bege oss hemåt!!!


Hemfärd :(

Då börjar det dra i hop sig för hemfärd. Klippt gräs, diskat, tömt toan, städat så det ska vara fint när vi kommer upp om två veckor.

Längtar redan tillbaks och har inte ens åkt än ;-)


Hockey kväll

Självklart satt vi bänkade vid hockeyn mumsade lite gott tilltugg och drack gott vin. Vilken underbar seger =)


Öregrund

På söndagen åkte vi in till Öregrund och strosa lite. Lekparkshäng, glassätande och mös!


Mello i storstugan

Vi hade picknick i storstugan och tittade på melodifestivalen. När vi satt där vid sju och skulle börja äta så klev Sebbe och Petra in, vilken överraskning dom stannade till söndag kväll super mysigt att få rå om min son lite 😉

Det blev en lugn härlig mysig lördag full av händelser. Hittade äntligen mitt bord på loppisen till fyndpris. Hann med en löptur, såg hockeyn mellan Sverige-Findland. Melodifestivalen och så kom Sebbe och Petra ❤


Semifinal mot Finland

Efter rysar matchen mot Kanada intog vi på solig plats. Solstolen i solen och kikade på Sverigee - Finland gott dricka och gott tilltugg!!!


Första turen....

....första löpturen avklarad svettig, skön men motig. Summa = huvudet och viljan vill mer än höften och ryggen :((


Lördagen var fullspäckad...

.... på ett skönt vis, först en njutbar frulle. Sedan begav vi oss iväg på årets första bakluckeloppis där jag fyndade som bara den. En snygg glasflaska och ett bord som jag letat länge efter. Kaggar endast 125:- och dom brukar ligga på omålade minst 500-1000:-
Så nu blir det hem och slipa och måla.

"Happy"


Väl framme...

... Lugnt infann sig, var ned till vattnet och tog en bild. Ja ni ser ju underbart!!!

Tösen sov gott med moffa Viggen meddans vi satt i förtältet och pratade och myste.

Skön start på helgen!!!


On the road

I fredags åkte vi till Granis - Öregrund min tös och jag. Mannen hade annat i helgen så vi åkte själva :)

Mysigt jag älskar att umgås med tösen själv hon och jag "tjejerna" jag myste till det i bilen eftersom hon ville ha fredagsmys. Jordgubbar, smootie kex mm. och självklart glassstopp i Uppsala ;-)


Prinsess kröning med bra budskap

Min prinsessa <3


Åter igen...

.... kvitto på att träning, motion är bra!

I går kämpade jag verkligen med att ta mig ut på sen planerade powerwalken med vännen. Ryggen värkte (har en låsning) Höften värkte och det strålade ner i benet. Jag pratade med mig själv och sa nu du lilla gumman "pallrar" du dig ut pronto. Jag satte på lite liniment och höft bälte och med motvilliga steg ut ...

I dag känns det mycket bättre åter igen ett kvitto på att röra sig gör bara gott!!!

I morgon ska jag till kiropraktorn också!


På landet mitt i stan

I dag har jag haft utb dag på landet mitt i stan. hemtillgarden.se super bra och givande dag, där vi bl.a. diskuterade hälsa och god arbetsmiljö.

Jätte mysig miljö att ha utbildning och planeringsdagar :)



Jäv... Höft...

I kväll var jag och vännen ute på en 8km PW. Det tog emot som bara den min höft värker men envis som jag är tog jag gubbens höft bälte klädde mig varmt och gav mig ut. Det gick bra när jag gick men nu känns det precis som innan. Har en akut tid hos kiropraktor på fredag som tur är.

Skam den som ger sig ;-) men om en vecka är vårruset och jag vill väldigt gärna springa då :)

Det var svalt i kväll men skönt, kanon PW's väder ;-)


OPI

Dyrt skit ;-)

Men ack så snygga färger och bra lack, vill säga om man använder ett bra överlack också. Brukar lyxa mig i bland med ett OPI lack. Denna färg är inte ny men en bra bas färg. Rekommenderar det om du vill lyxa dig med ett nytt snyggt lack :)


Husdjur...

Ute i thujan ruvar vår Esther sina ägg. Här inne har vi Olle kanin och akvarium med bl.a. en albino groda som tösen döpt till Nowa som sin kusin.
I går kväll hade vi även en läskig stor spindel i köket men han fick dessvärre inte stanna. Mannen här hemma bokstavligen hatar spindlar han har fobi för dessa kryp. Ropar alltid på mig när han är i källaren och springer på ett monster (spindel)

Enligt gammal skröna är huset friskt om man har spindlar så det är ju positivt ;-) vi har en del.


Media nörd?

Det är ja det!!!!

Jag bokstavligen älskar att fota, att skriva. Jag är för aktiv på Facebook och en galen instagrammare och inte tala om här på bloggen.

I bland tänker jag att jag ska lägga ner allt men det blir inte så?!!

Tvång ja kanske? Bekräftelse jo kanske? Dela med mig av mina tankar ja! Inspirera ja det har jag fått höra! Blottar mig för mycket näe tycker inte det är väldigt ytlig det vet nog dom som känner mig!

Varför gör jag det? En av anledningarna är att jag tycker det är roligt!

Varför har man Facebook och Instagram om man inte är delaktig? Om dessa forum fanns och ingen var/är delaktig fanns dom ju inte?!

Alltså vi som är delaktiga är ju viktiga eller? Ja vad vet jag? Säkert inspirerar jag vissa väcker olust hos andra.

Men så länge jag tycker det är kul för min egen skull fortsätter jag ;-)

Jag gick en utbildning i media journalistik och kanske skulle jobbat inom det området!? Men nu blev det inte så.... Jag blev i stället en media nörd! Och jag kan erkänna det!!!

;-)


Arlas mjukglass

Smaken var absolut mer än godkänd men konsistensen njaeee... Inte mjukglass konsistens. Om man gör denna ska man nog portionera upp det i portions skålar/burkar och frysa sedan ta fram en kvart innan den ska ätas.

Den var god :)


Sushi

I kväll är mannen i huset borta han har två dagars kurs. Jag och tösen har haft så mysigt. Planterat blommor, lekt, haft riktigt tjej mys. Och jag passade på att ära sushi. Det finns ett nyöppnat nere på stan i Västerås ligger brevid Pluto och heter sushi Queen grymt goda. Bästa jag ätit hittills vet inte om det berodde på att jag var super sugen och vart det länge. Dom finns med i restaurang chansen så 20 bitar för 87:- jag åt alla och hade kunnat äta lika många till mums vad gott!!!!


Tvättad älskling

Tvättat lille älsklingen i dag, måste bara säga jag är sjukt nöjd med min lilla Kia Ceed diesel -10 det är en riktig Nettan bil. Vi kommer verkligen överens hon och jag <3




Jammemen...

... Se där ja vilken vacker glöd. Då kanske jag kan skölja ur hårinpackningen nu då som suttit i två timmar totalt, för elda kamin det tar tid i allafall när man heter Nettan och aldrig lekt med eld ;-)

Jammemen = jajjemen tösen sa Jammemen när hon var lite mindre <3




Ja vad ska man säga?

Elda kamin var då inte min grej lär öva ordentligt. Först hände det ingenting, sen brann det som FAN rent ut sagt. Tänkte nu bränner jag väl ner hela kåken :-/ men sen så fick jag mig en mysig brasa att njuta av. Dock tog det mig närmare en timme. Så detta var en rejäl bräda att öva på riktiga små björkstockar som låg som små plockepinn i kaminen. Många svordomar vill jag lova, tur att tösen sov och jag var själv. Ska det vara så förbannat svårt att få en liten eld ;-)




Mjukglass måste ju testas :)

Hittade denna som Arla kommit ut med på Ica sjöhagen var bara tvungen att testa. Så nu är den i frysen och färdig kl.22 då blir det mjukglass och jordgubbar. Självklart ska jag berätta hur den var. Kan säga att det luktade mjukglass som bara den när vi vispade den och den smakade gott ofryst ;-)


God morgon

Vill bara meddela vår granne är här :)


Det tunnar ur....

.... på passen på Friskis och Svettis det är nu man ska köra. Slipper tok leta parkeringar, trängas i omklädningsrummet, kanske bli utan skåp, slipper boka pass det är bara välja och vraka. Jag vet inte om folk gett upp och sitter på sina altaner och sippar rosé ;-) Eller om dom väljer löpning och långa powerwalks det är förmodligen lite av varje. Jag ska också försöka komma i gång med löpningen. Men jag tycker ju det är så grymt roligt med Indoorwalkingen :))

Det var skönt att låta sätes och lårmusklerna jobba hårt i dag. Jag älskar att svettas så det hettar i ansiktet.

Nu har jag ätit ska ta en kopp te och krypa ner i renbäddad säng det är det bästa som finns.

Nattinatt ;-)


Vår nya granne?

Vi fann en död duva på vår gata, troligen påkörd. Hoppas det nu inte var vår nya granne Ester ;-(


Absolut....

.... Finaste halsband man kan runt halsen. Vad går upp mot kramar som ena barn delar med sig av, stora som små.

<3


Kalas söndag :)

http://www.alfredochalva.se

Tips till er som ska barnkalas och inte vill ha det hemma eller tröttnat på lekland mm.

Lite annorlunda och roligt kalas för barnen till en rimlig peng.


Studsmatta

Tösen har fått en liten studsmatta hon är så nöjd och har studsat en hel del.

Nu svirar vi om till lite kalas, tösens förskolekompis fyller år. Det ser tösen fram emot :)


Självständiga Ester

Jag döper vår nye granne till Ester. Hon som ägde huset före oss 1931-1996 hette Ester. Jag antar att duvan är en självständig brutta (en hon) som reder sig själv och bygger bo i vår thuja.

Så välkommen duv Ester till vår gata.
Men jag misstänker att hon bott på andra sidan innan hon flytta över till oss :)

Hon är lite skräning och låter en heldel i bland. Jag tror hon tog sig en liten powerwalk på gatan i morse.

Nattinatt




Reflekterar

I dag har jag städat lite, chillat och varit på kalas. Vi har grattat lillsyrran Ellis som fyller 16år ätit super god mat :)

Nu sitter jag på altan och trotsar den lite små kyliga maj kvällen. Tänt ljus hällt upp ett glas vin och bara njuter av tystnaden och passar på att reflektera lite.

Tänt ljus lite här och där här hemma det är så mysigt att tända ljus.

Fixat i ordning akvariumet och packat upp lite saker. Vi är inte helt i iordningställda i nya vardagsrummet än. Tar det allteftersom andan faller på ;-)
Hittade två kort från vi var små, usch vad åren går fattar inte. Man liksom hinner inte med <3 själsligt :)

Trevlig lördags kväll min vän vart du än befinner dig :)


Stolt

Jag blir otroligt stolt när mina barn väljer att göra vuxna och förståndiga beslut i livet. I både stort och smått, jag älskar er <3


Carpe Diem

Att fånga dom små underbara ögonblicken är inte alltid en självklarhet. Jag övar varje dag =)

<3


Vår nya granne

Bygger bo i vår thuja här hemma vi kanske borde döpa h*n?


Picknick och fiske

I går var vi i väg på en liten fiske picknick. Tösen tyckte verkligen om att fiska och hade stort tålamod. Så mer fiske blir det i sommar. Själv passade jag på och ligga på bryggan och bara njuta av värmen vattnets kluckande.

Carpe Diem

Vi såg också en jätte söt lämmel som kikade upp ur sitt bo.


Grillkväll

I går kväll hade vi lite grill kväll här hemma. Bruschetta, kött och god efterrätt mums underbart gott en kanon fin kväll med gott vin =)

Så nu är altanen invigd för i år!


Underbar ledig dag

 
 
Vaknade i morse strax före åtta upptäckte att gubben var borta, smög ner och uppräckte då att han var i full färd med att skrubba altan. Smög tillbaka till sängen, dåliga samvetet kom smygandes så jag gick ner och fixade en mysfrulle det var han väl värd ;-)

Nu sitter tösen och jag och myser på såpa ren altan härligt!!!

Gubben är ute och fiskar det är han värd efter dagens insatser hihihi

Inväntar grillbesök så nu ska jag hoppa in i duschen see you have A nice evening :))

 


Läckande akvarium

Vilken tur att vi inte var på Granis i helgen. Vårt akvarium började nämligen läcka i dag. Så nu bor fiskarna i tvättkorgen en stund, men vi har ett akut akvarium påväg hem. Så akvariumet fick flytta ut i sophögen ;-)




Rolig utmaning...

.... Indoorwalkning vasan var verkligen en rejäl och rolig utmaning. Jag som för en sekund tvekade att delta på vårruset. Hur tänkte jag då? Löpa 5km på dryga 30min är väl inget mot, över fyra timmar på en crosstrainer. Nääää tagga vårruset nu!!!!


Ljus...

.... jag älskar att tända ljus. Har alldeles för många lyktor är torsk på att köpa ljus lyktor.

Tror det kan bero på att jag alltid ser ett ljus i tunneln. Alla är vi olika, stora som små hinder i livet. Oväntade saker drabbar oss dom bra lägger vi tyvärr inte lika stort fokus på som dom mindre bra eller dåliga.

Jag kämpar varje dag på att fånga de fina bra ögonblicken. I bland lyckas jag förträffligt i bland inte alls. Jag försöker njuta och fånga ögonblick som kan berika mig vid senare tillfälle. Måste ändå säga att jag blir bättre och bättre.

Jag har också lärt mig att den enda förändringen jag kan göra är hos mig själv för att skapa förändring hos/av någon annan eller i en situation. Lättare sagt än gjort jag vet ;-)

Men trots min syn på situationer kan jag inte styra över andras val. Andras val kan i bland göra mig förtvivlad, att kännas sig förtvivlad är ingen tillfredsställande känsla. Men jag kan välja hur jag bemöter min känsla och situationen.

Jag syftar nu inte på något speciellt utan bara hur tufft livet i bland kan te sig.

Jag är en sann kräfta tror jag, vill att alla i min familj ska må bra och ha det bra! Med en stor familj blir det tufft, för alla mår sällan förträffligt samtidigt. Dessutom att ha vänner som står en nära, som också genomgår tuffa saker.

Livet är tufft att leva och vi stöter på saker som gör det ännu tuffare i bland. Men vi ska inte glömma att vi blir ännu starkare av det.

För en tid sen for en svart rullgardin ner framför mig och jag tänkte. Detta är bara "to much" men jag sansade mig och sa till mig själv. Nu ska du testas ännu engång, för att visa vad du går för.

Jag är evigt tacksam för varje dag jag kan se på mina fina barn, krama dom, och ha dom närvarande.

Sebbe, Clara och Carro tack för att ni finns i mitt liv det är för mig en stor gåva. Jag älskar er oändligt eller som jag alltid sagt ända upp till ingenstans alltså längre än till himlen längre än till universum. Eller så säger vi rätt och slätt så enkelt som Clara säger.

-Jag älskar er ända upp till fjärilarna <3




Grilla...

.... gör vi ikväll... men äter inne... altan är inte fixad... och solen gav upp :-/

Ha en trevlig kristihimmelfärds önskar jag er!!!

<3


Möra ben :-/

Tog cykeln till förskolan (Claras önskan) och shit vad möra mina ben var efter IW'n och milen i går orkade knappt trampa.

Lyx med lång ledigt, vi blir hemma i helgen. Har lite eller egentligen massor att fixa. Rensa under altan fortsätta rensa i källaren och rensa på vinden. Fixa sista i vardagsrummet, fixa altan mm. Och så fyller finaste lillsyrran 16år ska firas och tösen ska på kalas. Så denna helg lär raska förbi fort.

Men i kväll ska jag njuta av lite grillat och ett glas vin :)

Syster Ellis <3


Tips på mellis

Risenta har en super god gröt som jag vill tipsa er om.
I bland kan havregrynsgröt bli lite tjatigt. Jag är periodare angående gröt.
Oftast äter jag fiberhavregryn med någon frukt, linfrön, kokos och mjölk. Men det händer att jag blir grötsugen.
Prova denna om ni tycker om gröt :)


Vilken "wonderfulday" dag

Först hade jag en mycket fin arbetsdag, jag har världens bästa jobb.

Väl hemma i god tid kom Carro och far på besök, dom åt mat här och fikade.

På kvällskvisten tog jag och vännen en rejäl powerwalk - talk på en mil.

En varm skön solig underbar dag <3




Svetten spruta....

.....bokstavligen i dag, hamnade på världens skönaste roligaste Indoor pass.

Jag brukar aldrig träna på måndagar pgav att då verkar det som alla ska träna bort helgens onyttigheter. Gymmet är proppfullt, men så här i maj har de flesta eller rättare sagt många gett upp. Så när jag kom 19.50 och skulle ta ett snabbt gym pass fanns det plats kvar på IW.

Känns grymt skönt nu :))


Trädgårds arbete och smitande bh's

I dag gick tösen och jag ut vid elva vi har slitit i trädgården. Räfsat gräsmattan rensat i rabatter, klippt thuja häck, rensat boden, krattat löv plockat och grejat. Vi var ute till klockan fem sex timmar.

Tösen är så stolt hon har äntligen fått till det med gungan. Det släppte lite på Granis i helgen och i dag släppte det helt. Nu gungas det förfullt ;-)

Så mysigt att vara själv med henne hon pratar och filosoferar och smakar på alla dess möjliga ord. Som förståndigt, skaffa, otroligt, fantastiskt, jag begriper inte mm. Så häftigt när hon sätter in dessa ord i ett sammanhang. Oj hon börjar bli stor min lilla bäbis.

Hängt ut två maskiner tvätt i blåsten i dag. Min röda bh smet till grannen, tösen fick flyga över staketet och hämta den. Gissa om det var spännande ;-))

En kanon måndag tillbringandes med min söta tös!!!


Syskon kärlek <3


Att tolka något?!!

Tösen satt och ritade i bilen påväg hem. -Mamma titta jag har ritat dig, det är du!

Jag ser väl ganska glad ut iaf. Lade ut bilden på Instagram någon undrade om det var hårbollar i armhålorna?! En annan sa att det var brösten. En trodde jag badade näck hahaha det är lite kul hur olika man ser på en bild ;-) Tänker då lite djupare alla ser vi saker ur olika perspektiv det måste vi komma i håg. Din värld ser inte ut som min fast vi lever i samma värld "nåt att tänka på" inte minst i en relation oavsett det är med den man lever med eller sina barn eller en vän <3


Man är aldrig....

..... för gammal för att leka....


Granis

I helgen har vi varit på Granis i Öregrund igen, som balsam för själen. Det är underbart här, på lördagen var det städdag så vi tog bastu städningen.

Sedan hade vi grill och god mat med några andra på campingen. Avslutade kvällen med en skön bastu. Mys!!!


Då var det dags....

I torsdags var det dags för ett Indoor pass det var sisådär. Kroppen ville inte riktigt. Löpskorna var med i helgen men jag stod över. På tisdag är spinning bokad iaf. Sommar, sol och lugn är vad jag behöver nuuuuu.... Så kroppen mår bättre ;-)


Valborg

I dag fick jag fina blommor av Ulla på jobbet, hon är bra go hon :)

Pappan i huset har fixat en till cykel till tösen, så nu kan hon ha en stå uppe i husvagnen i Granis kanon.

Tösen somnade i bilen påväg hem från förskolan. Men eftersom det var Valborg så gjorde det inget.

Vi var bara hemma lugnt och skönt mamma, Viggen och Ellis var här vi grillade och tände kaminen. Vi bojkottade att frysa vid nån brasa.

I dag har jag tagit en skön förmiddag i sängen, var behövligt. Sedan var vi till Erikslund shoppade lite åt på Ikea.
Väl hemma blev det lite fix i vardagsrummet nu börjar det verkligen bli färdigt. Så skööööönnnt!

Två arbetsdagar sedan är det helg igen och då far vi till Öregrund igen ;-)


RSS 2.0