Mother and child



"Mother and Child" är en dramatisk berättelse om tre kvinnor i ett blåtonat USA. Karen, spelad av trefaldigt Oscarnominerade Annette Benning, är en äldre kvinna som bor med sin gamla mamma. När Karen var 14 blev hon gravid och adopterade sedan bort sin nyfödda dotter. Om nätterna ligger hon vaken och tänker på dottern som hon aldrig lärde känna. Hennes dagar på jobbet är oinspirerade och gråa tills hon träffar Paco, en gråhårig latinamerikan som långsamt skapar sprickor i hennes mur av ensamhet.

Elizabeth, spelad av Naomi Watts, är en framgångsrik advokat med ett ensamt privatliv. Hon är inte intresserad av att gifta sig eller få barn, men när hon börjar jobba på en ny firma dröjer det inte länge förrän hon inleder ett intimt förhållande med sin äldre chef, Paul, spelad av Samuel L. Jackson.

Lucy och Joseph är ett ungt par som verkligen vill få barn - men inte kan. De bestämmer sig för att adoptera och kommer i kontakt med en ung kvinna som är gravid, men frågan är om de verkligen är redo att bilda familj. De tre kvinnornas öden rör sig sakta framåt genom filmen och vävs mot slutet samman på oväntade vis.

En film precis i min smak =)

Tack för tipset Bissen!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0