Trevlig sommar!!!

Hej, det var ett bra tag sedan jag var in här ;-) Blogg.se har stora problem vad jag förstår med att det inte går att logga in via app, safari i Iphonen inte heller på någon webbläsare på datorn. Nu fick jag ett tillfälligt lösen som fungerade. Det har varit rätt skönt att vara bloggfri vill man följa mig och min vardag kan man lätt göra det på Instagram. Jag gillar Instagram för där kan jag producera bilder vilket är ett av mina intressen. Blogglust har jag inte direkt så jag fortsätter kanske pausa bloggen. Kanske jag startar en ny jag har inte bestämt mig. Kommentarerna haglar inte precis här inne, om att mitt skrivande är saknat ;-) Så jag blev ju inte direkt bloggsugen *hahahaaaa* Kanske det är *time for me* har ju ändå bloggat snart fyra år det är rätt lång tid. Jag skulle blogga Claras första år som en *första årsbok* var det meningen från början men sen var jag fast!!!
 
 
 
 
KRAM TILL ER <3

Kommentarer
Postat av: Christine

Jag saknar iallafall din blogg. Jag tror inte att jag är den enda. Jag har heller inte rusning av kommentarer på min blogg, men jag ser i statestiken att det är några som följer min blogg. Hoppas att du får blogglusten tillbaka.

2012-07-12 @ 10:40:26
URL: http://chrizzg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nej, sluta inte blogga! :) Gillar ju din blogg! Hälsningar Elin

2012-07-12 @ 20:18:33
Postat av: Anna

Fast du hade ju ändå inte sett om jag kommenterat, eftersom du inte kunnat logga in ;) Skämt åsido så skulle jag skicka meddelande till dig på fejjan för att kolla om allt är ok med er eftersom det var så längesen du bloggade. Jag kanske inte kommenterar så ofta, men jag är inne och kikar näst intill varje dag. Kram

2012-07-12 @ 21:07:12
URL: http://annasviktiga.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0