Vad tror ni?

Tröttnat på att ha anställning som hushållerska. Jag har redan en anställning inom Västerås stad på 100% Jag har inte ansökt om något extra knäck dessutom obetalt sådant. Alla här hemma är stora nog att veta vad respekt och eget ansvar är. Så jag kör projekt lappar få se om det fungerar, det tror jag inte men jag är nöjd om 1av 10gånger funkar. Små små mål!!! Hur är det hemma hos dig? Hjälps ni åt med ansvaret för hemmet? Hjälper hemmavarande barn till? Jag orkar inte tjata det slutade jag med för ett bra tag sen. Strunta i det har jag försökt inget händer mer än att tvättkorgen svämmar över och äckliga sippor blir liggandes utanför den. Diskbänken ser ut som om någon kletat tapetklister på den. Det fastnar diverse äckel under strumporna. Pappershögar som vräks ut över köksbordet. Ingen mjölk till kaffet för det har någon mjölksugen sett till. Blir sittandes på toan utan papper. Svimmar av läskiga sängkläder. Soplukten ska vi inte tala om. Toaletten doftar av en stickande odör. Ska jag fortsätta? Nä då skulle ni nog inte vilja kika in här igen ;-) Har ni tips på hur ni får det att fungera? Scheman på dammsugning och diskmaskins urplockning och slänga sopor, har vi redan provat utan framgång. Nu ska jag ta ett skönt bad, ska bara skura bort den äckliga sorgeranden innan jag fyller upp badkaret!!! Tjiiiing ;-)

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Elin

Känner igen det där! Min snart 4-åring får hjälpa till att plocka iordning leksaker på hennes rum för att få lördagsgodis. Det funkar (än). Sambon städar bara om jag skriver en lista på vad som måste göras.. Testa att skriva en lista och så ska den vara klar innan bion/taccomys/kladdkakan.. :) (menar att alla hjälps åt med listan ifall det inte framkom) :))

2012-11-14 @ 21:41:56
Postat av: J

Tvättstuge-lappar? Din morsa jobbar inte här osv. Tror inte det funkar i längden. Men det är ju alltid skönt att få ur sig liten aggressioner! 😉

2012-11-15 @ 08:31:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0