Kultur

I morse gick vi upp i god tid och begav oss i väg till huvudstaden. Där vi hade Junibacken på schemat och gubben i huset skulle uträtta några ärenden. 

STOCKHOLM 



JUNIBACKEN



När vi kom till Junibacken tyckte först både Lillsyrran Ellis och jag att det var lite småttigt. Sedan satte jag på mig tösens ögon och det blev fantastiskt. 
Det finns en tåg tur där inne som heter sagotåget. Det var otroligt välgjort och mycket spännande, även lite läskigt för en femåring. Ja hon var och kommer alltid vara en fantastisk kvinna den där Astrid. Vilken fantasi och kreavititet!
Rumpnissar, grådvärgar, rödhårig stark tjej, busungen som får alla vuxna krypa ur skinnet. Flygande Karlsson, tumme lilla pysslingen mm. 


Vi gick ett infall när vi väl var i Stockholm och besökte fotografiska. Hur läckert var inte det då... 

FOTOGRAFISKA 




Med utställning av Elliot Erwitt och Jill Greenberg faschinerande. 

Stockholm i ljus och i mörker, vackert.


FRISKIS OCH SVETTIS
Väl hemma vid 19-tiden packade vi tränings väskan och stack till gymmet. 
Där vi körde ett svettigt en timmes pass med pulsträning 10x3 styrka överkropp 12x3x3 crosstrainer, löpband och rodd. Självklart plankade vi också. Så i dag blev det två plankor. Morgon och kväll... 
MAXI
Nyårshandligen fick ske på ett stillsamt och rofyllt maxi. Mellan 22-23 helt klart värt trots den sena tidpunkten. 

RÄKSMÖRGÅS
Ellis och jag har gått å fluktat på räksmörgås hela dagen. Men vi beslutade att betala på Junibacken 139:- för en ynka smörgås. Eller på fotografiska hela 155:- vilket skulle då bli 460:- för tre st gaaaalet!!! Inte ett alternativ för oss, så vi gjorde egna mums!!! 

Vilken fantastisk dag och fantastiskt avslut på året. Vi fick alla en dos kultur idag speciellt lilla femåringen. Huvudstaden, kungen, slottet, Astrid Lindgren, fotografiska mm 

Nu är jag så trött så tack och god natt!!!

<3 
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0