Mitt sätt....

Hej på er ledsen att jag inte varit in här till er. Det har varit fullt upp både på jobbet och hemma. Här hemma river och röjer vi i två rum det tar endel energi. Mycket roligare att renovera för att man vill och för att göra fint. Nu renoverar och bygger vi om för att vi måste. Då vill inte riktigt energin och lusten komma. Jag försöker hjälpa H så gott det går. Men tösen och allt annat som skall göras behövs ju också hinnas med ;-) 

Ingen ledig måndag denna vecka kändes lite motigt. Men vips så är det torsdag i morgon och det nalkas mot helg. 

Bara bra saker att se fram emot i morgon yoga fredag afterwork. 

Var på ett extra yogapass i måndags tre timmar långt. Hormon yoga hette passet. Mycket intressant jag fattar inte tre timmar försvinner i ett nafs. Yogan jag går på är medicinsk, stillsam yoga. Har man aldrig varit på någon form av yoga är det svårt att förstå känslan. Jag har alltid varit svag för Buddismen iaf delar av den. Jag är i en del av mitt liv igen då jag kom underfund med att det var dags att tänka på mig själv mina reflektioner över mig själv, livet, det som händer och sker runt mig. Finna mig själv i denna helhet, se på mig utifrån och möta mig själv på ett annat plan. Det är jobbigt, tungt arbetsamt och det är tufft att våga. Våga möta barnet i mig och att våga ifrågasätta. Alla vi människor bär på olika sorger och tunga  bitar från barndom och vuxen ålder. Antingen stoppar vi ner det längre ner i ryggsäcken och stänger den ordentligt. Eller så försöker vi öppna den och tömma ur lite så den blir lättare. 
Det är vårt egna val, bara vi själva som kan välja hur vi vill och ska göra. Vi kan hitta olika redskap och vägar hur vi bemöter, tömmer och lättar vår ryggsäck. Jag har ännu engång hittat till yogan och det är mitt sätt. 

I måndags hände något så mäktigt. Jag är stolt över mig själv att jag vågar. Jag vet att det inte är farligt men det är en smula otäckt. Jag var helt slut efter tre timmar men slut på ett skönt sätt. Med en känsla av lyckorus, dessvärre har jag pendlat lite dagarna efter men det hör till. 

I dag körde jag ett kort Yoga Nidra pass hemma för att landa efter jobbet. Jag lovade ju för en tid att prioritera mig själv lite mer. Det går faktiskt riktigt bra just nu. 

Yogan ska ge mig styrka och jag är på god väg. Jag har upptäck och förstått att styrka kan man inte söka i andra utan den behöver man själv. Den behöver finnas inom en och den kommer inte gratis, så enkelt är det tyvärr inte. 

Det är ett livslångt arbete som aldrig tar slut <3 

Kärlek till dig 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0